Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου με ποσότητα 880 λίτρα. Μετά το καθαρισμό έμειναν 660 λίτρα. Είναι δυνατόν 220 λίτρα να ήταν φείρα; Πιστεύω ότι έγινε κλοπή εμμέσως. 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ACCOUNTANT35 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου με ποσότητα 880 λίτρα. Μετά το καθαρισμό έμειναν 660 λίτρα. Είναι δυνατόν 220 λίτρα να ήταν φείρα; Πιστεύω ότι έγινε κλοπή εμμέσως. 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. 

Κάθε πότε γίνεται καθαρισμός δεξαμενής ;

Κάθε χρόνο που γίνεται συντήρηση λέβητα πετρελαίου/καυστήρα αλλαγή το φίλτρο καυσίμου . Και εάν θέλετε πες στο καυστηρατζη να βάλει και επιπρόσθετο φίλτρο στη γραμμή της δεξαμενής .

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είκοσι χρόνια τώρα δεν έκανα καθαρισμό δεξαμενής. Άντε κανένα-δύο φίλτρα. Συντήρηση κάθε χρόνο. Μια φορά -κάποτε- είχε μπλοκάρει το σωληνάκι που πάει στο μπεκ.  Απαρρέκκλιτα όμως, όταν βάλουμε πετρέλαιο, αφήνουμε λίγες ώρες να κάτσουν στον πάτο τα όποια σκουπιδάκια πριν ανάψουμε καυστήρα και δεν είχαμε προβλήματα.

Για τα λίτρα που μετράς και πως τα μετράς, δεν γνωρίζω

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.

Κανονικά κάθε δυο χρόνια πρέπει να γίνεται, αλλά είχαμε να κάνουμε πάνω από πέντε χρόνια. Αλλά 200 λίτρα φειρα δεν είναι πολλά ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ACCOUNTANT35 είπε

Κανονικά κάθε δυο χρόνια πρέπει να γίνεται, αλλά είχαμε να κάνουμε πάνω από πέντε χρόνια. Αλλά 200 λίτρα φειρα δεν είναι πολλά ;

Είναι σιδερένια ή πλαστική ; 

Προσωπικά ποτέ δε τη έχω καθαρίσει 15 χρόνια .

Για τα λίτρα δε ξέρω τι έγινε . Ήταν κάποιος μπροστά τη ώρα διαδικασίας; 

Η διαδικασία είναι άντληση του πετρελαίου άλλου και καθαρισμός της δεξαμενής .

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ACCOUNTANT35 είπε

φύρα.Αυτός που την καθάρισε τι είπε;

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι ο καθαρισμός ήταν άντληση του πετρελαίου σε βυτιοφόρο, "καθαρισμός" του μέσα από φίλτρο και ξανά πίσω στην δεξαμενή; Αν ναι απλά σου έκλεψαν όλα αυτά τα λίτρα. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ACCOUNTANT35 είπε

Ναι, έτσι ήταν η διαδικασία @mihanikos1 .

Πάθημα που γίνεται μάθημα. Η δεξαμενή δεν θέλει καθάρισμα. Δεν μαζεύει λάσπη, μουργα κλπ. Αλλά και να μαζεύει ο μόνος τρόπος να καθαριστεί είναι με το να αδειάσει το πετρέλαιο και να μπει κάποιος μέσα να την καθαρίσει. Η όποια βρωμιά κάθεται στον πάτο και δεν κυκλοφορεί στο πετρέλαιο. Στην τελική για αυτό υπάρχει το φίλτρο για να κρατάει ότι σκουπιδακι μπορεί να έχει η δεξαμενή. 

Στο αυτοκίνητο σου βγάζεις κάθε 2-3 χρόνια το ρεζερβουάρ να το καθαρίσεις;

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tutuyo είπε

τα αρχικα 880 ηταν μετρημενα?

αν ναι, καπου στην ολη διαδικασια, σου εφαγε 220

Ναι κανονικά 

34 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Πάθημα που γίνεται μάθημα. Η δεξαμενή δεν θέλει καθάρισμα. Δεν μαζεύει λάσπη, μουργα κλπ. Αλλά και να μαζεύει ο μόνος τρόπος να καθαριστεί είναι με το να αδειάσει το πετρέλαιο και να μπει κάποιος μέσα να την καθαρίσει. Η όποια βρωμιά κάθεται στον πάτο και δεν κυκλοφορεί στο πετρέλαιο. Στην τελική για αυτό υπάρχει το φίλτρο για να κρατάει ότι σκουπιδακι μπορεί να έχει η δεξαμενή. 

Στο αυτοκίνητο σου βγάζεις κάθε 2-3 χρόνια το ρεζερβουάρ να το καθαρίσεις;

Κατάλαβα, ουσιαστικά με κλέψανε μπροστά στα μάτια μου. Μπορώ κάπως να κινηθώ στην εταιρεία που το έκανε; 

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ACCOUNTANT35 είπε

Ναι κανονικά 

Κατάλαβα, ουσιαστικά με κλέψανε μπροστά στα μάτια μου. Μπορώ κάπως να κινηθώ στην εταιρεία που το έκανε; 

Πόσος καιρός έχει περάσει; Έχεις κάποιο αποδεικτικό; Το μόνο που μπορεί να κάνεις που είχα κάνει εγώ πιο παλιά σε κλέψιμο παράδοσης είναι να πάρεις τηλέφωνο άμεσα να αρχίζεις να φωνάζεις πως γίνεται το 25% του πετρελαίου να εξαφανιστεί κλπ και να έρθουν πίσω να σου φέρουν μια ποσότητα την οποία θα την χρεωθούν αυτοί για να μην είστε δυσαρεστημένος κλπ.

Αυτό γίνεται γιατί οι εταιρίες τους βάζουν ένα πλαφόν στο κλέψιμο ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί. Η απληστία όμως των υπαλλήλων ειδικά αν βρουν κάποιον λασκα τους κάνει να κλέβουν περισσότερο οπότε με ένα τηλέφωνο στην εταιρία μπορεί να βγάλει κάτι. 

Δημοσ.
11 hours ago, ACCOUNTANT35 said:

δε σε κλέβουν απλά, σε δουλεύουν κιολας. Ποιος το λέει ότι πρέπει να γίνεται καθαρισμός κάθε 2 χρόνια; Μήπως εννοούσαν τον καυστήρα και μπερδεύτηκες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ACCOUNTANT35 είπε

Πλακα μας κανεις? εδω εμενα με εκλεψαν οι οδηγοι της "γυναικας μου"! Τιποτα να μην κανεις. Γαργαρα να το κανεις, γιατι καποιοι απο δαυτους που εχουν τετοιες εταιριες, δεν ειναι απλοι πετρελαιαδες. Ειναι πιστολερο!

Και να μην ξανακανεις καθαρισμο. Κοιμομουν 2 χρονια στο ιδιο κρεββατι με την ΔΣ , εγκαταστασης πετρελαιου θερμανσης με 30 βυτια στο παρελθον , και δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο. 

Να βρεις εναν τιμιο πετρελαιά να παιρνεις , να το παιρνεις και λιγο ακριβοτερο, τουλαχιστον σε τιμη ΕΚΟ, και να σηκωνει και τα μανικια οταν σε φορτώνει.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...