Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας καλλιτέχνης θίγεται από ένα αλληγορικό σποτ. Συνήθως διακρίνονται ως προχωρημένα άτομα που κατά καιρούς κάνουν ένα καρό βλακείες και τις λένε τέχνη. Έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας λαλακιες που τις αποθεώνουν οι κριτικοί. Επιμενω στην άποψη ότι μοιάζει στημένο. 8
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 haters will hate.μια χαρα διαφημιση. αλλα ο αργοσχολος κοσμος δεν ξερει τι να ασχοληθει και ασχολειται με μια διαφημιση.ολα τους πειραζουν πλεον. οχι δεν εχω apple. και ακομα και αν δεν μου αρεσε μια διαφημιση θα προσπερνουσα.οχι να ασχοληθω 4
atheatos Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Ωραία παιδιά αν είναι έτσι, στην A-class διαφημιση της Mercedes , θα συνθλιψει στην πρεσα μια ολοκαινουργια S-class για να δειξει οτι χωραει ....
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 12 minutes ago, SabotazNic said: Παλι εχουμε να κανουμε με snowflakes. special snowflakes.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Πολύ κακόγουστη διαφήμιση για να μην είναι μέρος του μάρκετινγκ. 1
tony_boy Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Αν είσαι snowflake και κάτω των 35 ίσως και να σε πειράξει καμιά τέτοια διαφήμιση. Βέβαια όταν ανοίγεις κεφάλια με headshots σε FPS είναι απλά άλλο ένα game session... 3
yiannis_1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Τσάμπα προβολή ήθελαν και νομίζω το πέτυχαν. Τσίπιδες σε μέγιστο βαθμό... 2
kostasfalcon Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δεν με ενόχλησε καθόλου, μου άρεσε μάλιστα και έχω κατηγορήσει πολλές φορές την μήλο εταιρεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα