TasMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ, το πρόβλημα με το burn-in το ξεπεράσανε κάπως;
odi83 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 57 λεπτά πριν, TasMan είπε Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ, το πρόβλημα με το burn-in το ξεπεράσανε κάπως; Δεν το ξεπεράσανε . Έχουν βελτιωθεί πολύ και παραλληλα έχει αποδειχτεί στην πραξη, κυρίως από ανεξάρτητα site όπως το rtings, ότι τα woled panel της lg είναι ανθεκτικοτερα. Λόγω του εξτρά λευκού subpixel.
Painmaker Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Η τεχνολογία Oled έχει καιρό μέχρι να γίνει mainstream και να φτιάξει το burn in. Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα απλά παίρνουν μια Led 4K 55αρα με 600-700 ευρώ.
mariosCS Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 hour ago, TasMan said: Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ, το πρόβλημα με το burn-in το ξεπεράσανε κάπως; Από χρήστες που διαβάζω (εδώ κυρίως) φαίνεται να έχει βελτιωθεί αρκετά. Σε σημείο που με κανονική χρήση μετά από χρόνια δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα.
mernides Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Συγγνώμη, δημιουργήσατε (ή πήρατε από άλλο site) εικόνα που έχει σχεδιαστεί από AI (να μαντεψω: DALL-E?) και τη βαλατε στο άρθρο; Πολύ καλή δουλειά, μπράβο! 🤣
gassim Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 19 λεπτά πριν, mernides είπε Συγγνώμη, δημιουργήσατε (ή πήρατε από άλλο site) εικόνα που έχει σχεδιαστεί από AI (να μαντεψω: DALL-E?) και τη βαλατε στο άρθρο; Πολύ καλή δουλειά, μπράβο! 🤣 Γιατί, τι πειράζει;
k_dinos Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Εγώ είχα μείνει στις διαφημίσεις της samsung που λέγανε ότι η OLED τεχνολογία είναι της πλάκας και ότι το δικό της qled τα έχει όλα και συμφέρει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 11 Μαϊου 11 hours ago, steliosgerochristodoulou said: Οικονομικές? Εδώ γελάμε... 8 hours ago, gramacar said: Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτές θεωρούνται οικονομικές Οικονομικότερες, όχι οικονομικές, έχει διαφορά. 9 hours ago, Jlaxy said: Πάντως είναι ακριβές για Ελλάδα. Όλες είναι πριν το Νοέμβριο όπως έγραψα πιο πάνω. 1
Tetrabitos Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Lg oled all the way. Με 1400€ αγοράζεις 65" c3 μου φαίνεται. 1
mernides Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 23 ώρες πριν, gassim είπε Γιατί, τι πειράζει; Τι πειράζει που θα το δει κάποιος και θα αναρωτιέται ποιο μοντέλο τηλεόρασης είναι αυτό; Τι πειράζει που τα γράμματα δεν βγάζουν καν νόημα; Τι πειράζει αν το πιο σοβαρό site για ειδήσεις τεχνολογίας στην Ελλάδα προχωρά σε τόσο ερασιτεχνικές πρακτικές; 1
TechnoState Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου .....ιδιοκτήτης των Β7, C26, S90D έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και είμαι απο τους τυχερούς ...ειδικά η Β7 τις σκοτεινές περιόδους της καραντίνας έφαγε ΠΟΛΥ ξύλο (gaming, πλατφόρμες, live πρόγραμμα, remote εργασία κλπ). Φυσικά στις δυο νεότερες έχει γίνει επέκταση εγγύησης στην μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη που δίνει η κάθε εταιρία. Αγοράστηκαν σε περιόδους BF , με πολύ ψάξιμο φυσικά, σε εξαιρετικές για τα τότε δεδομένα κ για τις αρχικές τους τιμές, τελική τιμή. Ευλαβική προσοχή κ καθαρισμός με χειρουργική ακρίβεια, ενεργοποίηση φροντίδας κ μετακίνησης pixels σε τακτά χρονικά διαστηματα (δεν είναι πρόβλημα γιατί είμαι ψυχαναγκαστικός με τα πράγματα μου - ψείρας) Δουλεύουν απροβλημάτιστα, αψεγάδιαστα κ μετά την πρώτη (Β7) δεν μπόρεσα ποτέ να κοιτάξω υποδεέστερης τεχνολογίας πάνελ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα