Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογή επιτρέπει το μπλοκάρισμα διαφημίσεων στα Windows 11

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Tatofski64 είπε

Βλέπε Ubuntu, δωρεάν λειτουργικό, και δεν υπάρχει ίχνος διαφήμισης. Ίσως λίγο άτοπο αυτό που λέω, αλλά η εμπειρία με τα Linux για μένα είναι εξαιρετική. 

to_linux.jpg

• Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω ΟΕΜ κλειδι του 2ευρου για εναν υπολογιστη και δεν εχω την παραμικρη διαφημιση.Δεν καταλαβαινω που υπαρχει.

• Thanks 1

41 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ούτ' εγώ βλέπω τίποτα.

(Ώπα, κάτσε! Ακόμα τα 10 έχω.) 😅

ούτε στα 11 υπάρχουν.

ότι να ναι πάλι θέμα ....

• Thanks 1
  • Haha 1

Ολα αυτα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Με τις ενημερώσεις των windows επανέρχονται σταδιακα τα παντα, οπότε κατα τακτά διαστήματα πρέπει να ξανα κάνεις το ίδιο. Κάποια στιγμή απλά βαριέσαι. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Και εγώ δεν έχω δει ποτέ.

Η δωρέαν ή 10 ευρώ key έχουν το 99.99%. :D 😛

Τι 10, με 1€ εχω αγορασει ποσα κλειδια.

Παντως εχει κυριως στα παιχνιδια και τις εφαρμογες του microsoft store.

Εγω τις εβγαλα με αλλαγη dns στου adguard για οποιον δε θελει να κατεβασει την εφαρμογη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, floba said:

Εχω ΟΕΜ κλειδι του 2ευρου για εναν υπολογιστη και δεν εχω την παραμικρη διαφημιση.Δεν καταλαβαινω που υπαρχει.

Όπως σχεδόν όλοι, εγώ έχω δώσει σε ένα σωρό εκπαιδευόμενους στην σχολή και για office και για windows εκεί 2~3 ευρώ κλειδιά, κάποιοι μάλιστα επειδή το χρειαζόταν πλήρωναν το 365 συνδρομή και το σταμάτησαν.

Επεξ/σία από Diavolos666

1 ώρα πριν, AT-Support είπε

Αγαπητέ Νίκο υποστηρίζει και το λειτουργικό των Windows 10;;;

Έχουν και τα 10 διαφημίσεις;;;

36 λεπτά πριν, oldnew είπε

Ολα αυτα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Με τις ενημερώσεις των windows επανέρχονται σταδιακα τα παντα, οπότε κατα τακτά διαστήματα πρέπει να ξανα κάνεις το ίδιο. Κάποια στιγμή απλά βαριέσαι. 

Απο τις ρυθμισεις που εχεις κανει τιποτα δεν επανερχεται με τα WU, αν προσθεσουν κατι καινουργιο και σου βγαλει διαφημιση ειναι πανευκολο να το βρεις και να το κλεισεις.

2 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Το τραγικό είναι ότι κάποιος χρειάζεται εξτρα εφαρμογη για να μη βλέπεις διαφημίσεις σε ένα προϊόν που το έχει πληρώσει (λεμε τωρα)

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Βλέπε και άλλα όπως συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια και διαφημίσεις κλπ.....

Δεν είπε κανείς ότι εμφανίζονται (έστω για την ώρα) διαφημίσεις του temu ρε παιδιά 

#!@$!@ της Microsoft εμφανίζονται κυρίως , suggestions , χαζό tips κλπ 
(ωωωω δες το drive ,ωωωω τσεκαρε το edge , ωωωω δες αυτό το recommended από το @#!#!@ store , ωωωωω  βάλε ms account και θα περάσεις ωραία ..... ) 
βέβαια το εργαλείο αν δεν κάνω λάθος απλά καμιά 10αρια reg κλειδιά αλλάζει (και που έγινε εργαλείο πολυ είναι :) )

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Tatofski64 said:

Βλέπε Ubuntu, δωρεάν λειτουργικό, και δεν υπάρχει ίχνος διαφήμισης. Ίσως λίγο άτοπο αυτό που λέω, αλλά η εμπειρία με τα Linux για μένα είναι εξαιρετική. 

Eίσαι απο τους λίγους, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί... Αλλά εγώ θα σε ρωτήσω το άλλο...Θέλω να πάρω τον φραπέ μου και ν'αράξω με τa πόδια πάνω στο γραφείο να δω διαφημίσεις, πρέπει να κλείσω το Ubuntu και να ανοίξω Windows ? Τι να το κάνω τότε ? Κι αυτό κάθε φορά που θέλω να δω διαφημίσεις θα είμαι κλείσε-άνοιξε ? Τουλάχισον στα windows με ένα κλικ έχω διαφημίσεις. με ΄ένα δεύτερο κλικ δεν έχω......

Επεξ/σία από Eloy
  • Haha 2

9 ώρες πριν, Eloy είπε

Eίσαι απο τους λίγους, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί... Αλλά εγώ θα σε ρωτήσω το άλλο...Θέλω να πάρω τον φραπέ μου και ν'αράξω με τa πόδια πάνω στο γραφείο να δω διαφημίσεις, πρέπει να κλείσω το Ubuntu και να ανοίξω Windows ? Τι να το κάνω τότε ? Κι αυτό κάθε φορά που θέλω να δω διαφημίσεις θα είμαι κλείσε-άνοιξε ? Τουλάχισον στα windows με ένα κλικ έχω διαφημίσεις. με ΄ένα δεύτερο κλικ δεν έχω......

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις να σου πω την αλήθεια.

Κάθε φορά που προβάλλεται ένα αρνητικό στοιχείο των windows Πλακώνουν οι λινουξαδες Να πουνε το χοντρό το μακρύ τους… Υποστήριξη σε drivers συσκευές Και το κυριότερο για μένα games?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...