poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 oti exei sto site tis etaireias allios min agxonesai kai poli gia to modem
Antonisk2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μα το θέμα είναι ότι δε βρίσκω και τίποτα στο site της εταιρείας! Θέλω μόνο και μόνο να κάνω αναβάθμιση γιατί δεν μπορώ να μπω σε υψηλή ταχύτητα και έλεγα μήπως με την αναβάθμιση διορθωθεί αυτό.
manik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μα το θέμα είναι ότι δε βρίσκω και τίποτα στο site της εταιρείας! Θέλω μόνο και μόνο να κάνω αναβάθμιση γιατί δεν μπορώ να μπω σε υψηλή ταχύτητα και έλεγα μήπως με την αναβάθμιση διορθωθεί αυτό. Μπα χλωμό.Αν η γραμμή σου είναι χάλια μην περιμένεις με την αναβάθμιση να αυξηθεί η ταχύτητά σου.Τι ταχύτητες πιάνεις και σε τι γραμμή;Για PSTN modem se PSTN γραμμή οι ταχύτητες παίζουν από 40-49kbps στην καλύτερη περίπτωση.Σε ISDN γραμμή πιάνεις 52-54kbps με ένα V.90-92 modem.
Antonisk2003 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Έχω PSTN, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και από εκεί που έμπαινα στα 50.666 σταθερά και 44.000 στην χειρότερη περίπτωση ξαφνικά άρχισα να μπαίνω στα 33 και στην καλύτερη (μία φορά) στα 40!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.