Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPad Air 11’’/13’’ (M2)& iPad Pro 11’’/13'’ (M4)

aler45

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα προβλημα που συνανταω με το ipad και το magic keyboard ειναι πως οταν συνδεομαι με anydesk ή rustdesk και θέλω να αλλαξω γλωσσα στον υπολογιστη που εχω συνδεθει πρεπει πρωτα να βγαλω το ipad απο την θηκη του magic keyboard , μετα να επιλεξω το πληκτρολογιο και απο εκει να αλλαξω την γλωσσα και να συνεχίζω να γράφω...

μηπως έχει βρεί κάποιος λύση; δεν κανω κατι εγω σωστα; ειναι πολυ σπαστικό

Τέλος σκέφτομαι να παραγγείλω το esr pencil pro για το Μ4 μιας και το θέλω μονο για να σημειώνω παραγγελίες και οχι για σχεδίαση κτλ!! Το έχει κάποιος να μας πει αν ειναι ευχαριστημένος;

Επεξ/σία από arxontas2323
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
33 minutes ago, arxontas2323 said:

Ενα προβλημα που συνανταω με το ipad και το magic keyboard ειναι πως οταν συνδεομαι με anydesk ή rustdesk και θέλω να αλλαξω γλωσσα στον υπολογιστη που εχω συνδεθει πρεπει πρωτα να βγαλω το ipad απο την θηκη του magic keyboard , μετα να επιλεξω το πληκτρολογιο και απο εκει να αλλαξω την γλωσσα και να συνεχίζω να γράφω...

μηπως έχει βρεί κάποιος λύση; δεν κανω κατι εγω σωστα; ειναι πολυ σπαστικό

Αν και δεν χρησιμοποιώ κανένα από αυτά τα apps, δεν σου εμφανίζει πουθενά στην οθόνη του ipad αυτή τη μπάρα με τα keyboard tools από όπου μπορείς πατώντας εκεί να αλλάξεις τη γλώσσα χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα πλήκρα του magic?

IMG_0047.jpg

18 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν και δεν χρησιμοποιώ κανένα από αυτά τα apps, δεν σου εμφανίζει πουθενά στην οθόνη του ipad αυτή τη μπάρα με τα keyboard tools από όπου μπορείς πατώντας εκεί να αλλάξεις τη γλώσσα χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα πλήκρα του magic?

IMG_0047.jpg

αυτο μου το βγαζει οταν γραφω οπουδηποτε(messenger,μηνυματα κτλ) αλλα στο anydesk δεν μου το βγαζει...

• Super Moderators

Σε άλλα νέα, μου ματιάσατε το Pencil Pro και σα να τρελάθηκε ο αισθητήρας που κάνει το barrel roll. Είτε δεν περιστρέφεται κάποιες φορές, είτε δεν ακολουθεί την περιστροφή που κάνω στο μολύβι… Το πήγα «στον γιατρό» και μιας και για αυτά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα tools για έλεγχο κλπ, θα στείλουν το αίτημα στην Apple για να τους απαντήσει ως προς τη δυνατότητα αντικατάστασης. 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο magic keyboard επεσε coca cola και χαλασε το backlight σε ενα σημειο και μερικα κουμπια μετα απο λιγο πατημα πεταχτηκαν εξω και δεν ξαναμπαινουν! Ευτυχώς εχω applecare+ αλλα δεν τους βλεπω πολυ συνεργασιμους στο service. Γνωρίζετε αν δεχονται αντικατασταση εφοσον εχω applecare??

Επεξ/σία από aler45

• Super Moderators
34 minutes ago, aler45 said:

Στο magic keyboard επεσε coca cola και χαλασε το backlight σε ενα σημειο και μερικα κουμπια μετα απο λιγο πατημα πεταχτηκαν εξω και δεν ξαναμπαινουν! Ευτυχώς εχω applecare+ αλλα δεν τους βλεπω πολυ συνεργασιμους στο service. Γνωρίζετε αν δεχονται αντικατασταση εφοσον εχω applecare??

Ναι σου καλύπτει τέτοιου είδους ζημιές. Καλύπτει όμως και το πληκτρολόγιο;

Στην istorm μου τα μάσαγαν, πήρα μετά στην document όπου μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με την Apple Γερμανίας για να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να στείλουν αντικατάσταση. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Υποτίθεται δεν υπάρχει Apple Service στην Ελλάδα ; 

• Super Moderators
13 hours ago, aler45 said:

Στην istorm μου τα μάσαγαν, πήρα μετά στην document όπου μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουν με την Apple Γερμανίας για να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να στείλουν αντικατάσταση. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Υποτίθεται δεν υπάρχει Apple Service στην Ελλάδα ; 

Υπάρχει αλλά δεν υπάρχει Apple care + για προϊόντα όπως τηλέφωνα, iPads, αξεσουάρ κλπ και εκεί σκαλώνει κάπως η αντικατάσταση και παίρνει και περισσότερο χρόνο. Το πρόγραμμα apple care στην Ελλάδα υποστηρίζει μόνο υπολογιστές Mac (MacBooks, iMacs, studio, pro). Παρόλα αυτά νομίζω πως αν έχεις πρόγραμμα από άλλη χώρα σε καλύπτουν έστω και με καθυστέρηση μέχρι να πάρουν την έγκριση από την Apple. 

Θέλω να ρωτήσω…έχω το Mac mini στην δουλειά …αν θέλω να πάρω από το Mac mini ένα μεγάλο αρχείο τύπου 10gb στο iPad…πως μπορώ να το πετύχω αυτό ;

χωρίς να είναι στο iCloud…

1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

Θέλω να ρωτήσω…έχω το Mac mini στην δουλειά …αν θέλω να πάρω από το Mac mini ένα μεγάλο αρχείο τύπου 10gb στο iPad…πως μπορώ να το πετύχω αυτό ;

Airdrop?

• Like 1

• Super Moderators
On 16/07/2024 at 12:41, billdanos said:

Σε άλλα νέα, μου ματιάσατε το Pencil Pro και σα να τρελάθηκε ο αισθητήρας που κάνει το barrel roll. Είτε δεν περιστρέφεται κάποιες φορές, είτε δεν ακολουθεί την περιστροφή που κάνω στο μολύβι… Το πήγα «στον γιατρό» και μιας και για αυτά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα tools για έλεγχο κλπ, θα στείλουν το αίτημα στην Apple για να τους απαντήσει ως προς τη δυνατότητα αντικατάστασης. 

Όλα κομπλέ. Με κάλεσαν από την Document μετά από 24 ώρες που το παρέδωσα και πήγα και παρέλαβα νέο σφραγιστό Pencil Pro. Προηγουμένως φρόντισαν να μου στείλουν και ηλεκτρονικά νέο παραστικό στο οποίο αναγραφόταν η αντικατάσταση του Pencil και το serial number του νέου. :)

8 hours ago, arxontas2323 said:

Όπως σου είπαν ήδη, θα το κάνεις με airdrop αφού πλησιάσεις στο mac με το ipad σου. Η διαδικασία για τα 10gb θα ολοκληρωθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά μιας και χρησιμοποιεί το wifi για να το στείλει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα καλά με την document μέχρι στιγμής! Τους πήγα σήμερα το liquid damaged keyboard, πλήρωσα 36€ και σε 3-5 εργάσιμες θα μου φέρουν καινούργιο!!!

Επεξ/σία από aler45

17 ώρες πριν, atheatos είπε

Airdrop?

9 ώρες πριν, billdanos είπε

Όπως σου είπαν ήδη, θα το κάνεις με airdrop αφού πλησιάσεις στο mac με το ipad σου. Η διαδικασία για τα 10gb θα ολοκληρωθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά μιας και χρησιμοποιεί το wifi για να το στείλει. 

Δεν το έθεσα σωστά...ειμαι στο σπίτι και θέλω να πάρω το μεγάλο αρχείο που βρίσκεται στο mac mini στην δουλειά...αναγκαστικά μέσω ίντερνετ κάπως...υπάρχει κάποιος τρόπος σαν να εχω πρόσβαση στον σκληρό και να το αντιγράψω στα αρχεία μου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...