nikosgnr Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Μόλις είχα τηλ απο iStorm. Παραλαμβάνω αύριο 11" WiFi/256GB. 1
aler45 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Με πήραν πριν 10 λεπτά και μου είπαν ότι θα έχουν το tablet αύριο αλλα δεν τους έφεραν καθόλου Pencil Pro Επεξ/σία 14 Μαΐου 2024 από aler45
petran1790 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Παραλαβες αστραπη φετος τα νεα iPad. Καλοριζικα παιδια! Ζαχαρωνω και εγω ενα Air η αληθεια ειναι, αλλα ακομα σκεφτομαι αν οντως το χρειαζομαι η ειναι περιττη αγορα.. Επισης αν ναι.. σκεφτομαι μηπως η αγορα ενος Pro M2 μηπως ειναι καλυτερη αγορα αντι για το φετινο Air...
nikosgnr Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Εξαρτάται τι χρήση θες να κάνεις. Παρόλα αυτά για τους περισσότερους απο έμας και τα Pro overkill είναι. Έπειδή ήμουν στο ίδιο δίλημμα, να παω στο M2 Pro αντι για το φετινό, με κέρδισε η OLED. Ξεκάθαρα. Τώρα συγκριτικά με το Air και μόνο για τα 120Hz πας στο Pro. 1
avacan23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Για μένα δεν βλέπω το λόγο ποιος θα δώσει τόσα λεφτά να πάρει το προ. ειναι απίστευτα ακριβά με τον περιορισμό του λειτουργικού τους IPADOS Αν θες χώρο για σημειώσεις -σχεδιασμό- πας στο 13αρι air. αν θες ipad μονο για σερφαρισμα και απλή χρήση πάρε το πιο φθηνό ή το παλίο air M1. To καλύτερο ipad einai to mini, αλλά με τα κινητά του 2024 με τις 7αρες σχεδόν οθόνες ποιος θέλει τάμπλετ πραγματικά.
aler45 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Εγώ παρέλαβα πριν κάνα μισάωρο απο golden hall. Μόνο το iPad και για πενάκι μου είπε πως δεν έχει έρθει γενικά απόθεμα τίποτα ακόμα και θεωρούν ότι μέχρι την Παρασκευή(αλλιώς από εβδομάδα) θα έχουν και πενάκι Και επίσης φαινόταν το μεσημέρι που τσέκαρα πως έχει διαθέσιμο ένα iPad Pro 5G silver 256 στο Κολωνάκι
nikosgnr Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, t3llis είπε Παιδιά παρέλαβε κανείς; Εγώ τίποτα. Παρέλαβα πρίν λίγο. Η πλάκα είναι πως προπαραγγελία έκανα προχθές. 1
marcus0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Και εγώ παρέλαβα από Cosmos χθες Τετάρτη - μου τηλεφώνησαν μία μέρα νωρίτερα. Αναφορικά με το Magic Keyboard και Pencil, μου είπαν πως δεν παρέλαβαν τεμάχια, μάλλον από επόμενη εβδομάδα..
aler45 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά όντως με τα pen υπάρχει θέμα με την quest. Παρήγγειλε προχθές το Apple Pencil pro από Γερμανό και έβαλα παραλαβή σε κατάστημα. Χθες το βράδυ μου ήρθε email ότι έφυγε από την αποθήκη και σήμερα παρέλαβα το πενάκι από το Γερμανό του golden hall. Και από πίσω λέει εισαγωγέας-διανομέας: COSMOTE- ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 1 hour ago, marcus0 said: Και εγώ παρέλαβα από Cosmos χθες Τετάρτη - μου τηλεφώνησαν μία μέρα νωρίτερα. Αναφορικά με το Magic Keyboard και Pencil, μου είπαν πως δεν παρέλαβαν τεμάχια, μάλλον από επόμενη εβδομάδα.. Στο golden hall istorm πάντως, αν δεν κάνω λάθος, είχε μερικά Magic Keyboard αλλά δεν είδα για ποιο ήταν. Στο σάιτ τους όμως δεν βλέπω διαθέσιμα πουθενά Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από aler45 1
marcus0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Aler45 , σε ευχαριστώ - όντως ο Γερμανός στο site τους έχει και το Apple Pencil Pro και το Magic Keyboard ετοιμοπαράδοτα, οπότε μόλις τα παρήγγειλα από εκεί 1
t3llis Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Κακώς έκανα προπαραγγελία όπως φαίνεται.. (στις 9/5). Μου είπαν ότι είμαι σε αναμονή από istorm.
aler45 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Πως γίνεται να μην σου το έχουν στείλει ενώ έχει διαθεσιμότητα σε κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα