Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παιδιά,

όπως μαρτυρά και ο τίτλος, τώρα στα γεράματα μού μπήκε ο διάολος ν' αγοράσω smartwatch.

Το θέλω κυρίως για τα διαφορετικά μοτίβα στην οθόνη (αναλογική και ψηφιακή μορφή ώρας), όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο, και να μπορώ να κατεβάσω καινούργια.

Θέλω να έχει καλή φωτεινότητα,  καλό φωτισμό στο σκοτάδι και να να κρατάει αρκετά η μπαταρία του.

Δεν μ' ενδιαφέρει να συνδέεται καλά στο κινητό, να πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν θέλω καν να το συνδέσω με το κινητό μου. Επίσης, δεν με νοιάζει να είναι ακριβείας οι παλμογράφοι, οι καρδιογράφοι και οι κάθε λογής -γράφοι και να μην παίρνει sim.

Α! Και μια απορία, είναι αναγκαστικό να το συνδέσεις με το κινητό ή σε κάποιον λογαριασμό, για παράδειγμα google, ή όχι;

Όσον αφορά την τιμή, θα προτιμούσα να μη χρειαστεί να δώσω το ένα νεφρό μου η το πρωτότοκο παιδί μου, το πολύ ως 80 ευρώ. Υπάρχει κάτι για την περίπτωσή μου;

Σε λάθος κατηγορία το έβαλα, μπράβο μου! Αγαπητοί mods, θα μπορούσατε να το μεταφέρετε στην σωστή κατηγορία, παρακαλώ;

Επεξ/σία από vilfer
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Αμα το θες μονο για την ωρα με διαφορετικα watch faces τοτε νομιζω πας καρφι εδω

https://www.skroutz.gr/s/43815322/Xiaomi-Redmi-Watch-3-Active-Adiavrocho-me-Palmografo-Mayro.html

Σε περιπτωση που το μετανιωσεις και θες ακριβεια στους καρδιογραφους και οτι εχει σχεση με την καρδια πας εδω

https://www.skroutz.gr/s/42964113/Huawei-Band-8-Adiavrocho-me-Palmografo-Midnight-Black.html

Mετα αμα θες σε πιο λιγο budget εχει διαφορα smartwatches στο aliexpress κατω απο 20 ευρω αλλα αμα θες για μοστρα εχει και κλωνους του APple watch ultra οπως πχ
https://www.aliexpress.com/item/1005006892399027.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.741377a60INlJ7&algo_pvid=2bedb0c5-9332-4e8c-8c5b-72f0823657cd&aem_p4p_detail=202405100426117071699407822190001618501&algo_exp_id=2bedb0c5-9332-4e8c-8c5b-72f0823657cd-0&pdp_npi=4%40dis!EUR!111.28!44.51!!!846.88!338.75!%402103011717153403717152404e2a9a!12000038637176971!sea!GR!0!AB&curPageLogUid=N0SuHRACvo6z&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A&search_p4p_id=202405100426117071699407822190001618501_1

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vilfer είπε

Καλησπέρα, παιδιά,

όπως μαρτυρά και ο τίτλος, τώρα στα γεράματα μού μπήκε ο διάολος ν' αγοράσω smartwatch.

Το θέλω κυρίως για τα διαφορετικά μοτίβα στην οθόνη (αναλογική και ψηφιακή μορφή ώρας), όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο, και να μπορώ να κατεβάσω καινούργια.

Θέλω να έχει καλή φωτεινότητα,  καλό φωτισμό στο σκοτάδι και να να κρατάει αρκετά η μπαταρία του.

Δεν μ' ενδιαφέρει να συνδέεται καλά στο κινητό, να πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν θέλω καν να το συνδέσω με το κινητό μου. Επίσης, δεν με νοιάζει να είναι ακριβείας οι παλμογράφοι, οι καρδιογράφοι και οι κάθε λογής -γράφοι και να μην παίρνει sim.

Α! Και μια απορία, είναι αναγκαστικό να το συνδέσεις με το κινητό ή σε κάποιον λογαριασμό, για παράδειγμα google, ή όχι;

Όσον αφορά την τιμή, θα προτιμούσα να μη χρειαστεί να δώσω το ένα νεφρό μου η το πρωτότοκο παιδί μου, το πολύ ως 80 ευρώ. Υπάρχει κάτι για την περίπτωσή μου;

Σε λάθος κατηγορία το έβαλα, μπράβο μου! Αγαπητοί mods, θα μπορούσατε να το μεταφέρετε στην σωστή κατηγορία, παρακαλώ;

Συνήθως το κινητό είναι απαραίτητο για να συγχρονίζει και να κατεβάζει αναβαθμίσεις και ενημερώσεις οπότε δεν γλυτώνεις την σύνδεση.

Τις Huawei έχουν την μεγαλύτερη αυτονομία, 2 εβδομάδες συγκεκριμένα και εκατοντάδες προσόψεις για να επιλέξεις με τεράστιο αριθμό να είναι δωρεάν.

Προσοχή μόνο στο εξής, αν επιλέξεις η οθόνη να είναι μονίμως αναμένη, σαν ένα κανονικό ρολόι δηλαδή, τότε η οποιαδήποτε αυτονομία σε όλες τις μάρκες πάει περίπατο.
Την πατάνε πολλοί έτσι και μετά κάθονται και γράφουν παράπονα στο skroutz ότι τους ξεγέλασαν ή ότι το smartwatch τους έχει πρόβλημα.

Προτείνω να δείς τα Huawei και αν το θες μόνο για την εμφάνιση πάρε κάποιο παλιότερο μοντέλο που είναι πλέον φθηνά ή κοίτα και στις αγγελίες εδώ.

Επεξ/σία από dpolal
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...