Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Για λογιστικό γραφείο εχει πάρει κάπου το ματι μου οτι πρέπει να εχω τα windows pro και οχι τα windows home πχ, ισχυει αυτό? Νομικά δηλαδή θα έχω θεμα? 

Φαντάζομαι ουτε κρακαρισμενα? 

Για τα office ισχύει το ίδιο? 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις

Για τα windows αν κατεβάσω τα windows pro σαν δοκιμαστικά και αγοράσω κλειδί φαντάζομαι δεν θα εχω θεμα!? 

Και ενταξει τα windows δεν ειναι τοσο ακριβά...

Με τα office υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος αγορας απο το να μην πληρώνω συνδρομή που κοστιζει κανενα 150αρι τον χρονο? 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Για τα windows αν κατεβάσω τα windows pro σαν δοκιμαστικά και αγοράσω κλειδί φαντάζομαι δεν θα εχω θεμα!?

Όπως έγραψα και πριν, θέλεις τιμολόγιο για τα windows και το office. Αν βρεις κλειδί που σου κόβουν τιμολόγιο πάρτο. Ρώτα όμως και τον λογιστή σου μήπως πρέπει το τιμολόγιο να είναι από εγχώρια εταιρεία ή αν το δέχονται αν είναι και από αλλοδαπή εταιρεία.

Για το office, θα πας σε retail έκδοση 2019, 2021 κτλ. Αν πας σε 365 θέλει συνδρομή.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, micos000 είπε

Όπως έγραψα και πριν, θέλεις τιμολόγιο για τα windows και το office. Αν βρεις κλειδί που σου κόβουν τιμολόγιο πάρτο. Ρώτα όμως και τον λογιστή σου μήπως πρέπει το τιμολόγιο να είναι από εγχώρια εταιρεία ή αν το δέχονται αν είναι και από αλλοδαπή εταιρεία.

Για το office, θα πας σε retail έκδοση 2019, 2021 κτλ. Αν πας σε 365 θέλει συνδρομή.

Το λογιστικό γραφείο θα έχει άλλο λογιστή;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Προς το παρον εναν θα εχει, την κοπελα μου

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το λογιστικό γραφείο ρωτάει αν μπορεί να βάλει σπασμένο λειτουργικό;

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

Προς το παρον εναν θα εχει, την κοπελα μου

Για μένα το έγραψε. :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το λογιστικό γραφείο ρωτάει αν μπορεί να βάλει σπασμένο λειτουργικό;

Ετσι δεν γράφει; 

13 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Καλημέρα, 

Για λογιστικό γραφείο εχει πάρει κάπου το ματι μου οτι πρέπει να εχω τα windows pro και οχι τα windows home πχ, ισχυει αυτό? Νομικά δηλαδή θα έχω θεμα? 

Εκτός αν είναι σαν τους ψυχολόγους που και αυτοί πάνε σε ψυχολόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Καλημέρα, 

H χρήση windows pro ΔΕΝ είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις, τουλάχιστον όχι βάσει κανονισμού.

https://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/all/χρήση-windows-10-home/6b476113-471a-43c4-85ec-4f8a317954c4

Είναι (σε εισαγωγικά) "απαραίτητα" τα windows pro λόγω των επιπλέον λειτουργιών που προσφέρουν καθώς τις περισσότερες φορές είναι απαραίτητες σε μια επιχείρηση.

Ότι software χρησιμοποιείται σε επαγγελματικό χώρο θα πρέπει να συνοδεύεται από τιμολόγιο αγοράς στο όνομα της επιχείρησης.

Υπάρχουν πλέον ηλεκτρονικές άδειες (όπως τα κλειδιά που αναφέρεις), που τα πωλούν πλέον διάφορα καταστήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου.

Είναι κάτι που σε καλύπτει νομικά αλλά πιθανώς να κρύβει και παγίδες.

https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata/f/741914/Windows-10-Professional.html

https://www.bestprice.gr/cat/2638/leitoyrgika-systhmata.html?q=windows+10+pro

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Υπάρχουν πλέον ηλεκτρονικές άδειες (όπως τα κλειδιά που αναφέρεις), που τα πωλούν πλέον διάφορα καταστήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου.

Είναι κάτι που σε καλύπτει νομικά αλλά πιθανώς να κρύβει και παγίδες.

Καταλαβα! Υπάρχει κάποιο έμπιστο site που παρέχει αυθεντικά κλειδιά? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Καταλαβα! Υπάρχει κάποιο έμπιστο site που παρέχει αυθεντικά κλειδιά? 

Δεν το γνωρίζω, δε μπορώ να βοηθήσω.

Υπάρχουν αναφορές στο φόρουμ αν ψάξεις αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω.

Ψάξιμο και κριτικές μόνο...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν το γνωρίζω, δε μπορώ να βοηθήσω.

Υπάρχουν αναφορές στο φόρουμ αν ψάξεις αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω.

Ψάξιμο και κριτικές μόνο...

Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια, θα το ψαξω και εγω! 

Κατι αλλο, ειπες οτι software μπει σε επαγγελματικό χώρο θελει τιμολογιο μαζι! 

Αυτο ισχύει και για τα δωρεαν? Πχ αν εγω θελω να βαλω ενα antivirus σαν το avg που ειναι δωρεαν, πρέπει να εχω τιμολογιο ή να αγορασω την premium έκδοση του απαραίτητα για να μου βγάλουν τιμολογιο? 

Δημοσ.

Οι δωρεάν εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών είναι συνήθως για οικιακή χρήση. Τα περισσότερα προγράμματα έχουν και μία έκδοση η οποία είναι για επαγγελματική χρήση.

Θα πρέπει λοιπόν να διαβάσεις την άδεια χρήσης του προγράμματος για να σιγουρευτείς ότι επιτρέπεται η επαγγελματική χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...