Προς το περιεχόμενο

Ups για γραφείο

jasonas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

αυτο πως το ξερουμε? Εννοω υπαρχει καποιος τυπος/ένδειξη κλπ τροφοδοτικού που καταλαβαινουμε αν θελει καθαρου ή τροποποιημενου?

Το γράφει στα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/05/2024 at 00:22, jasonas21 said:

οποτε η σειρα easy ups ειναι λιγότερο αξιοπιστη παρολο που ειναι της ιδιας εταιρειας (δινει και λιγα παραπανω va/w :P )

γενικως απο τα χαρακτηριστικα καταλαβαινεις ποια ειναι πιο καλη σειρα (οχι πιο αξιοπιστη).

On 11/05/2024 at 14:26, jasonas21 said:

αυτο πως το ξερουμε? Εννοω υπαρχει καποιος τυπος/ένδειξη κλπ τροφοδοτικού που καταλαβαινουμε αν θελει καθαρου ή τροποποιημενου?

στα pc οσο ξερω πλεον ολα ειναι active pfc.

On 11/05/2024 at 14:18, achilles_g_ said:

Τα περισσότερα καινούργια τροφοδοτικά χρειάζονται καθαρού ημιχρόνου. Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.  Άλλος θα πει εγώ έχω απλό και δεν έχω πρόβλημα. Το cyberbower που σου ανέφερα είναι ποιοτικότερο ως  κατασκευή από το back ( και 2kg βαρύτερο). 

Νομιζω ολα.στην πραξη βεβαια οπως ειπες και εσυ απειρα ατομα παιζουν με  ups που δεν βγαζουν καθαρο ημιτονο. μια φορα εχω πετυχει να κανει λιγο παραπανω buzzing το τροφοδοτικο οταν ηταν On battery σε ups που δεν ηταν καθαρο ημιτονο.

On 11/05/2024 at 14:09, jasonas21 said:

Νομίζω για καθημερινή χρήση απλου υπολογιστή δεν νομίζω ότι χρειάζομαι καθαρού ημιτονου! 

Αυτο περα απο τα va/w εχει κάποια αλλη διαφορα απο το αλλο back που εστειλα πιο πανω? 

το βασικο ειναι τι χρηματα θες να δωσεις.

On 11/05/2024 at 14:48, achilles_g_ said:

Το γράφει στα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού.

νομιζω ολα ειναι πλεον

Επεξ/σία από poulinos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...