Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βάλω ένα κρεβάτι παράλληλα με τον τοίχο από καθετα που είναι τώρα. Για να μη λερώνω τον τοίχο θέλω να βάλω κάτι εκεί κατά μήκος του κρεβατιού και σε αρκετό ύψος 

Όπως παλιά βάζαανε φλοκάτες αλλά κάτι πιο μοντέρνο που ιδανικά να μπορεί να πλένεται/καθαρίζεται.

Υπάρχει κάτι; Πώς το ψάχνω;

Δημοσ.
5 hours ago, DrLo said:

Θελω να βάλω ένα κρεβάτι παράλληλα με τον τοίχο από καθετα που είναι τώρα. Για να μη λερώνω τον τοίχο θέλω να βάλω κάτι εκεί κατά μήκος του κρεβατιού και σε αρκετό ύψος 

Όπως παλιά βάζαανε φλοκάτες αλλά κάτι πιο μοντέρνο που ιδανικά να μπορεί να πλένεται/καθαρίζεται.

Σαν κεφαλάρι κρεβατιού το ψάχνεις. Υπάρχουν και για το μήκος. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, DrLo είπε

Μια ζωή έτσι έχω το κρεβάτι. Δεν έχει λερωθεί στο παραμικρό. Οπότε αν δεν υπάρχει λόγος, μην ασχολείσαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2024 στις 2:06 ΠΜ, cthulhucarbide είπε

Από τι θα λερωθεί ο τοίχος? Να μην γδαρθεί από το κρεβάτι; Βάλε μερικές τσοχάκια στα επίμαχα σημεία

όχι εννωώ πχ από αυτόν που κοιμάτι και μπορεί πχ να ακουμπάει  στον υπνο του τον τοίχο.
Θα μου πεις θα λερώνεται από αυτό; έ όσο να ναι φαντάοζομαι ότι ναι. εντάξει δε θα κοιμάτι κάποιος "πάνω" στον τοιχο αλλά όπως λερώνονται τα σεντόνια δε θα λερωνεται και ο τοίχος; Οι τοίχοι εκεί που είναι οι διακόπτες δε λερόνται από το άγγιγμα;

Στις 10/5/2024 στις 8:54 ΠΜ, sphinxgr είπε

Μια ζωή έτσι έχω το κρεβάτι. Δεν έχει λερωθεί στο παραμικρό. Οπότε αν δεν υπάρχει λόγος, μην ασχολείσαι. 

χμ, λες ε, ίσως το δοκιμάσω

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις κρεβάτι που εφάπτεται στον τοίχο, αυτός που κοιμάται θα....εφάπτεται στον τοίχο  (χέρια, πατούσες κλπ) επίσης κάποια στιγμή. 

Ειδικά αν ζεσταίνεσαι εύκολα είναι μεγάλο life hack αυτό. Ή το αφήνεις και δροσίζεσαι, ή το σκεπάζεις και δεν βρωμίζει τουλάχιστον.  😆

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Αν έχεις κρεβάτι που εφάπτεται στον τοίχο, αυτός που κοιμάται θα....εφάπτεται στον τοίχο  (χέρια, πατούσες κλπ) επίσης κάποια στιγμή. 

Ειδικά αν ζεσταίνεσαι εύκολα είναι μεγάλο life hack αυτό. Ή το αφήνεις και δροσίζεσαι, ή το σκεπάζεις και δεν βρωμίζει τουλάχιστον.  😆

Να περάσω τον τοίχο ένα χέρι θερμαγώγιμη θα βοηθήσει;

• Haha 1
Δημοσ.

Αν κοιμάσαι με τα ρούχα της δουλειάς,και δουλευεις συνεργείο/καπνοδοχοκαθαριστής/σκουπιδιάρης ναι θα λερώσεις τον τοίχο.

Σε φυσιολογικές καταστάσεις δεν πρόκειται να λερωθεί.

Δημοσ.

Εχει το ικεα ένα προστατευτικό δαπέδου για να μην χαλάει το παρκέ απο τα ροδάκια της καρέκλας. Είναι ένα χοντρό εύκαμπτο διάφανο πλαστικό. Το ειχα χρησιμοποιήσει παλιότερα για τον ίδιο σκοπό αλλα σε ένα κρεββάτι που δεν είχε Κεφαλάρι. Κάνει ακριβώς αυτό που θες.

Δημοσ.
Στις 9/5/2024 στις 10:12 ΜΜ, DrLo είπε

Επιλογή 1: ταπετσαρία τοιχου

Επιλογή 2: ξυλινη επένδυση

Πχ:

https://jysk.gr/apothikeysi/diafora/panel-toihoy-kettinge-200x90-fysiko?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIh57o2IGIhgMVg6doCR16ggnSEAQYBSABEgK9h_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Μπορείς απλά να πάρεις κομμάτια πλάκες από ξύλο θαλλασης, να το περάσεις ένα βερνίκι στο χρώμα που θέλεις και να το βιδώσεις στον τοίχο σου. Πιο φθηνά εάν πιάνουν τα χερια σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...