ckom26 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 12 minutes ago, safridia said: εχω κλαψει για τα ευρω που εδωσα να δω αυτη την επικη πατατα No refunds. Ιδίως όταν θυμάμαι πως μόνο για τις συγκεκριμένες ταινίες το village χρέωνε ακριβότερα το εισιτήριο «επειδή είχαν μεγαλύτερη του συνηθισμένου διάρκεια».
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 10 Μαϊου 5 minutes ago, ckom26 said: Ιδίως όταν θυμάμαι πως μόνο για τις συγκεκριμένες ταινίες το village χρέωνε ακριβότερα το εισιτήριο «επειδή είχαν μεγαλύτερη του συνηθισμένου διάρκεια». Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο στο Village Centre που ήταν στην Φραγκοκκλησιάς.
bazzil Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 ώρες πριν, polaki είπε inclusivity αυτό μόνο δεν είδαμε... 3 ώρες πριν, polaki είπε inclusivity αυτό μόνο δεν είδαμε... 1
freegr Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Νομίζω ότι έχει μέλλον αλλά κάπου άρχισε να γίνεται βαρετό εκτός αν έχουν εξαντλήσει όλες τις μεταφορές των βιβλίων
SkaL- Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Ρε παιδιά εγώ έχω την ελπίδα, μπορεί να βγει κάτι αξιόλογο. Μου λείπει να πάω cinema για έναν νέο lotr.
cpc464 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η επόμενη ιστορία θα είναι του ξωτικού που έφτιαχνε ψωμί lembas, του Καραμολέγκολας. Επεξ/σία 10 Μαϊου από cpc464 5
Shinji ikari Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 10 hours ago, safridia said: πατατα Obvious troll is obvious.
chrisxkar Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 14 hours ago, safridia said: Με τον Αρχοντα εχω κλαψει στο σινεμα... εχω κλαψει για τα ευρω που εδωσα να δω αυτη την επικη πατατα δεν εκανα το ιδιο λαθος στα επομενα μερη της ανοησιας Από ποια άποψη?Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα πάντα και εγώ είχα ακούσει για το κουρδιστό πορτοκάλι και για την οδύσσεια του διαστήματος τι αριστουργήματα είναι και κοιτούσα το ρολόι μήπως καταφέρω να γυρίσω τον χρόνο πίσω για τις ώρες που χαράμισα.
Shinji ikari Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 hours ago, chrisxkar said: Επειδή έχεις δει τα ίδια πράγματα ήδη σε εκατοντάδες ταινίες και σειρές, αυτά όμως τα έκαναν πρώτα.
Getta Robo Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 18 hours ago, Thresh said: Filler movie για milking. Ας εχει παρομοιο επιπεδο με την πρωτη τριλογια και οχι απο αυτο το πραγμα που εκαναν με τα Hobbit, και ας βγαλουν ολα τα λεφτα του κοσμου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 10 Μαϊου 1 hour ago, Getta Robo said: Ας εχει παρομοιο επιπεδο με την πρωτη τριλογια και οχι απο αυτο το πραγμα που εκαναν με τα Hobbit, και ας βγαλουν ολα τα λεφτα του κοσμου. Το LotR είχε βιβλία, αυτή όχι.
Getta Robo Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 10 minutes ago, Thresh said: Το LotR είχε βιβλία, αυτή όχι. Πραγματι, αλλα υπαρχουν πολυ καλοι σεναριογραφοι, και αν θελουν μπορουν να δημιοργησουν ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Αν θελουν φυσικα. Και στο Hobbit υπαρχει βιβλιο, αλλα εκαναν τα δικα τους. Με οχι καλα αποτελεσματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 10 Μαϊου 4 hours ago, Getta Robo said: Πραγματι, αλλα υπαρχουν πολυ καλοι σεναριογραφοι, και αν θελουν μπορουν να δημιοργησουν ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Αν θελουν φυσικα. Και στο Hobbit υπαρχει βιβλιο, αλλα εκαναν τα δικα τους. Με οχι καλα αποτελεσματα. Ναι περίμενε να βρεθεί. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me... 1 1
Homecinemakias Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου <<Η αρχική τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", την οποία σκηνοθέτησε ο Τζάκσον, συγκέντρωσε σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αντίστοιχη επιτυχία σημείωσε και η επόμενη τριλογία του Τζάκσον, βασισμένη στο "Χόμπιτ".>> Το Χόμπιτ σημείωσε αντίστοιχη επιτυχία λέτε; Ούτε καν. Εαν το μυθικό ποσό των 3 δίς συγκέντρωσε ο Άρχοντας των δακτυλιδιών, η σειρά Χόμπιτ θα μου έκανε εντύπωση ακόμη και για το 1/3ο αυτού του ποσού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα