Προς το περιεχόμενο

Ακάλυπτη οπτική ίνα χωρίς κανάλι

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από infin1tyGR,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρέθηκα σε σπίτι που ενοικιάζεται σε συγγενή μου ο οποίος έχει απλή γραμμή Internet από χαλκό. Στην πολυκατοικία έχει γίνει ήδη εγκατάσταση οπτικών ινών και στο διπλανό διαμέρισμα έχουν συνδεθεί κανονικά. Τεχνικοί του ΟΤΕ που επισκέφτηκαν τον χώρο για άλλο πρόβλημα μου έπιασαν την συζήτηση για την οπτική ίνα και ρωτούσαν γιατί δεν βάζει ο συγγενής μου αφού η περισσότερη δουλειά έχει ήδη γίνει. Πάνω στην κουβέντα ένας τεχνικός είπε ότι τώρα τις τοποθετούν απευθείας κολλημένες στους τοίχους, χωρίς να διέρχονται μέσα από πλαστικό κανάλι!!! Δήλωσα την έκπληξή μου αλλά με διαβεβαίωσαν ότι το έχουν δει σε διάφορες επισκέψεις τους!!! Αμφιβάλλω αν γίνεται και φοβάμαι μήπως υπάρχει και θέμα εξαπάτησης από ορισμένα συνεργεία. Έχει δει/ακούσει κανείς για ίνα χωρίς κανάλι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση

Ναι, όντως σε κάποιες περιοχές τα συνεργεία τοποθετούν ένα είδος «αόρατης» οπτικής ίνας όπως αυτή στο παρακάτω βίντεο. Αρκετοί είχαν θέμα με την εγκατάσταση πάντως γιατί μετά από καιρό ξεκόλλησε π.χ. σε γωνίες.

• Like 1

Εχω στο σπιτι διαφανη ινα χωρις καναλι,πρεπει να προσεξεις πολυ να ψαξεις για να δεις που βρισκεται,κανενα θεμα

• Like 1

19 ώρες πριν, movingparticle είπε

Βρέθηκα σε σπίτι που ενοικιάζεται σε συγγενή μου ο οποίος έχει απλή γραμμή Internet από χαλκό. Στην πολυκατοικία έχει γίνει ήδη εγκατάσταση οπτικών ινών και στο διπλανό διαμέρισμα έχουν συνδεθεί κανονικά. Τεχνικοί του ΟΤΕ που επισκέφτηκαν τον χώρο για άλλο πρόβλημα μου έπιασαν την συζήτηση για την οπτική ίνα και ρωτούσαν γιατί δεν βάζει ο συγγενής μου αφού η περισσότερη δουλειά έχει ήδη γίνει. Πάνω στην κουβέντα ένας τεχνικός είπε ότι τώρα τις τοποθετούν απευθείας κολλημένες στους τοίχους, χωρίς να διέρχονται μέσα από πλαστικό κανάλι!!! Δήλωσα την έκπληξή μου αλλά με διαβεβαίωσαν ότι το έχουν δει σε διάφορες επισκέψεις τους!!! Αμφιβάλλω αν γίνεται και φοβάμαι μήπως υπάρχει και θέμα εξαπάτησης από ορισμένα συνεργεία. Έχει δει/ακούσει κανείς για ίνα χωρίς κανάλι;

Έτσι γίνεται σε πολλές περιπτώσεις πλέον.
Και σε εμάς το ίδιο έκαναν.

Είναι τόσο λεπτές που δεν φαίνονται καθόλου και η μόνο περίπτωση να πάθουν ζημιά είναι αν ο μπογιατζής πάει να ξύσει τον τοίχο πριν βάψει.

• Like 1

Έτσι γίνεται πλέον από ότι καταλαβαίνω από τους περισσότερους. Θέλει προσοχή μόνο αν συντηρηθεί για κάποιον λόγο ο κοινόχρηστος χώρος, τα συνεργεία πρέπει να γνωρίζουν γιατί δεν φαίνεται τίποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...