MakisCE Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 έχω 2 δωροεπιταγές 40€ (η καθεμία), για αγορές διπλάσιας αξίας, και λήγουν αύριο. -- κωδικοί CPV-xxxxxx απ'ότι είδα μόλις τώρα, δεν μπορώ να αγοράσω gift-card με αυτές. τι να τις κάνω; οεο; προτείνετε καμμια συμφέρουσα αγορά (ή κάτι άλλο που πιθανώς δεν έχω υπόψιν μου), thanks
chrisgav Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 10 minutes ago, MakisCE said: έχω 2 δωροεπιταγές 40€ (η καθεμία), για αγορές διπλάσιας αξίας, και λήγουν αύριο. -- κωδικοί CPV-xxxxxx απ'ότι είδα μόλις τώρα, δεν μπορώ να αγοράσω gift-card με αυτές. τι να τις κάνω; οεο; προτείνετε καμμια συμφέρουσα αγορά (ή κάτι άλλο που πιθανώς δεν έχω υπόψιν μου), thanks Πάρε κάτι και πήγαινε μετά από 5 μέρες να το κάνεις επιστροφή ως πιστωτικό. 1
MakisCE Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 16 minutes ago, chrisgav said: Πάρε κάτι και πήγαινε μετά από 5 μέρες να το κάνεις επιστροφή ως πιστωτικό. ευχαριστώ για την πρόταση.. το πιστωτικό είναι με μορφή κωδικού; μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε online αγορά; ή μόνο online αγορά με παραλαβή (και πληρωμη) στο κατάστημα φαντάζομαι;
VonLoutsos Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Ο άνθρωπος σου είμαι!!! Μου στέλνεις την μια, την χρησιμοποιώ και καπάκι σου στέλνω αυτήν που θα εκδώσω. Και έτσι όλοι χαρούμενοι!!!
panosno1com Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Αγορασε κατι και πουλα το στο 70% της τιμης, κατι να φευγει ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα