fast8 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου για οσο κάνει την δουλειά τους φτηνά και γρήγορα μια χαρά θα κάνουν τα στραβά μάτια… 13 λεπτά πριν, AtiX είπε αν συμφωνούμε τότε γιατί αντιπαρατέθηκες στο μήνυμα μου? Φίλε λέτε τα αντίθετα, όχι τα ίδια. Εσύ λες ότι επιλέξανε την SpaceX γιατί θέλουν να γλιτώσουν λεφτά γιατί έχει μειωθεί το budget. Αυτός σου λέει ότι δεν θέλουν να γλυτώσουν λεφτά θέλουν να τα δώσουν στους φίλους τους, όχι στην SpaceX και δεν μπορούνε γιατί είναι αναγκασμένοι απο τον νόμο. Στην πρώτη στραβοτιμονία με ναρκωτικά του Elon θα τους ξαποστείλουν. Επεξ/σία 10 Μαϊου από fast8 1
AtiX Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, fast8 είπε Οχι δεν το καταλαβαίνω γέροντα που μιλάς με γρίφους. Που είναι κρυμένο στα λόγια σου; Ποιές είναι οι 3 υποθέσεις σου που με στρίμωξαν. Κανε ένα γμνο copy paste. Περιμένω. Αυθάδεια πλέον… δεν πειράζει κάτσε διάβασε από την αρχή και κλάψε με τις απαντήσεις σου ΥΓ: ελπίζω ο λόγος που επιμένεις να ξανά γράψω κάτι να είναι απλά επειδή δεν τον βρίσκεις (???) και όχι γιατί τώρα σου ήρθε καλύτερη απάντηση… 5 λεπτά πριν, adastra είπε Η NASA και το Πεντάγωνο δεν έχουν λόγο να προστατεύσουν τον Musk. Το αντίθετο, αν είχαν οποιαδήποτε δικαιολογία να τον υποχρεώσουν να παραδώσει την ηγεσία της Spacex και να βάλουν φρένο στην εταιρεία θα το έκαναν άμεσα. Το Starship δεν είναι απλά ένας πύραυλος, είναι το σύστημα που θα σπρώξει όλο το oldSpace εκτός του χώρου. Έχουν όσο κάνουν την ίδια δουλειά με τιμές χώμα… 2 λεπτά πριν, fast8 είπε Φίλε λέτε τα αντίθετα, όχι τα ίδια. Εσύ λες ότι επιλέξανε την SpaceX γιατί θέλουν να γλιτώσουν λεφτά Αυτός σου λέει ότι δεν θέλουν να γλυτώσουν λεφτά θέλουν να τα δώσουν στους φίλους τους, όχι στην SpaceX και δεν μπορούνε γιατί είναι αναγκασμένοι απο τον νόμο. Στην πρώτη στραβοτιμονία με ναρκωτικά του Elon θα τους ξαποστείλουν. Ναι είναι αναγκασμένοι από τον νόμο να πάνε στον φθηνότερο, πραγματικά καταλαβαίνετε τι γράφετε ή σας ξεφεύγουν??? Επεξ/σία 10 Μαϊου από AtiX
adastra Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Έχουν όσο κάνουν την ίδια δουλειά με τιμές χώμα… Το κόστος δεν έχει σημασία για την NASA, είναι πολιτικός οργανισμός. 1
fast8 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Αυθάδεια πλέον… δεν πειράζει κάτσε διάβασε από την αρχή και κλάψε με τις απαντήσεις σου Αστα αυτά περιμένω. Τις 3 υποθέσεις με τις οποίες με στρίμωξες και τις αποφεύγω. Με βλέπεις να τις αποφεύγω; (Ακου "κλαψε με τις απαντήσεις σου"). Επιπλέον δεν φαίνεται να ξέρεις τι σημαίνει η λέξη αυθάδεια. Επεξ/σία 10 Μαϊου από fast8
AtiX Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, adastra είπε Το κόστος δεν έχει σημασία για την NASA, είναι πολιτικός οργανισμός. δουλευόμαστε τώρα εεε? Από την μια έχει αυστηρούς κανόνες για την σύμπραξη με ιδιώτες και από την άλλη δεν τους νοιάζει που θα ξοδέψουν τα ελάχιστα λεφτά που ήδη παίρνουν και που κάθε χρόνο δίνει προϋπολογισμούς που ξόδεψε και τι… Με λίγα λόγια ελέγχεται και δεν είναι ελληνικό δημόσιο της δεκαετίας του 80s όπως θέλεις απλοϊκά να το παρουσιάσεις επειδή σε βολευει… 7 λεπτά πριν, fast8 είπε Αστα αυτά περιμένω. Τις 3 υποθέσεις με τις οποίες με στρίμωξες και τις αποφεύγω. Με βλέπεις να την αποφεύγω; Περιμένω. Επιπλέον δεν φαίνεται να ξέρεις τι σημαίνει η λέξη αυθάδεια. Όντως κάτι άλλο είναι μιας και δεν είπα πουθενά ότι σε στρίμωξα τρεις φορές, για το Ελον έγραψα τα α, β, γ, που ακόμα ψάχνεις… τα έχεις κάνει κουλουβάχατα στο μυαλό σου, ηρέμησε και ξεκινά από την αρχή να διαβάζεις τι γράφω και τι απαντάς… ίσως κάποια στιγμή να τα ξεδιαλύνεις και να ζητήσεις και καμία συγνώμη… αν το συνεχίσεις θα μου επιβεβαιώσεις ξεκάθαρα τι σόι άνθρωπος είσαι και πως λειτουργείς εδώ μέσα… Επεξ/σία 10 Μαϊου από AtiX 1
adastra Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Νομίζω το κάλυψα με την απάντησή μου. Αν είχαν τρόπο να απαλλαχθούν νόμιμα από την υποχρέωση να αγοράζουν από την Spacex επειδή είναι φτηνότερη θα το έκαναν.
fast8 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Όντως κάτι άλλο είναι μιας και δεν είπα πουθενά ότι σε στρίμωξα τρεις φορές, Γράφεις ή δεν γράφεις 4 ώρες πριν, AtiX είπε Δημιουργική ασάφεια μπας και ξεφύγουμε από το στρίμωγμα μου φαίνεται όλη αυτή η παράγραφος… δεν πειράζει ο κάθε ένας με τους ήρωες του ή και τα πρότυπα του… Δεν τα βγάζω απο το μυαλό, λες ψέματα. 4 ώρες πριν, AtiX είπε Τρεις υποθέσεις έκανα και έμεινες στην μια… θέλεις να συνεχίσω το ποιος γράφει και ποιος πετάει χαρταετό? Δεν μας λες ποιές είναι αυτές οι 3 υποθέσεις. Πραγματικά δεν μας λες. Επεξ/σία 10 Μαϊου από fast8
AtiX Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, adastra είπε Νομίζω το κάλυψα με την απάντησή μου. Αν είχαν τρόπο να απαλλαχθούν νόμιμα από την υποχρέωση να αγοράζουν από την Spacex επειδή είναι φτηνότερη θα το έκαναν. 3 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου για οσο κάνει την δουλειά τους φτηνά και γρήγορα μια χαρά θα κάνουν τα στραβά μάτια… Ποια η διαφορα του ενός από του άλλου??? 6 λεπτά πριν, fast8 είπε Γράφεις ή δεν γράφεις Δεν τα βγάζω απο το μυαλό, λες ψέματα. Δεν μας λες ποιές είναι αυτές η 3 υποθέσεις. Πραγματικά δεν μας λες. Το ξέρεις ότι μόνος σου εκτίθεσαι χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από εμένα…? Επεξ/σία 10 Μαϊου από AtiX
fast8 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Ποια η διαφορα του ενός από του άλλου??? Ακόμα μια φορά. Λέτε ακριβώς τα αντίθετα. Δεν πρέπει να είσαι πολύ οξυδερκής τελικά. Ο άλλος σου λέει προσπαθούν να βρουν τρόπο να απαλλαγούν απο την SpaceX Εσύ λες ότι κάνουν τα στραβά μάτια. 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Το ξέρεις ότι μόνος σου εκτίθεσαι χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από εμένα…? Δεν απάντησες. Περιμενω. Μια πρόταση. Σε στρίμωξα λέγοντας για τον Elon " ή ή ή" Και επιπλέον πως εκτίθεμαι δηλαδή; Επεξ/σία 10 Μαϊου από fast8
AtiX Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 2 λεπτά πριν, fast8 είπε Ακόμα μια φορά. Λέτε ακριβώς τα αντίθετα. Δεν πρέπει να είσαι πολύ οξυδερκής τελικά. Ο άλλος σου λέει προσπαθούν να βρουν τρόπο να απαλλαγούν απο την SpaceX Εσύ λες ότι κάνουν τα στραβά μάτια. Δεν απάντησες. Περιμενω. Μια πρόταση. Σε στρίμωξα λέγοντας για τον Elon " ή ή ή" Ανάγνωση και back σε προηγούμενες σελίδες φαντάζομαι ξέρεις… Πρώτο μου ποστ στο τέλος της δεύτερης σελίδας σε mode κινητού… καλή δύναμη να έχεις και ελπίζω να σου φτάσει το ΣΚ… 1
fast8 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Ανάγνωση και back σε προηγούμενες σελίδες φαντάζομαι ξέρεις… Πρώτο μου ποστ στο τέλος της δεύτερης σελίδας σε mode κινητού… καλή δύναμη να έχεις και ελπίζω να σου φτάσει το ΣΚ… Αστα ψόφια, σε εμένα δεν περνάνε αυτά. Δεν μπορείς να λες μια ανοησία σε εμένα και να νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες. Εχω την συνήθεια να κάνω τους ανθρώπους υπεύθυνους για τα λόγια τους. Τοσες παραθέσεις κειμένου έκανες ή απλά κάνε ένα copy paste Επεξ/σία 10 Μαϊου από fast8 1
AtiX Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 2 λεπτά πριν, fast8 είπε Αστα ψόφια, σε εμένα δεν περνάνε αυτά. Δεν μπορείς να λες μια ανοησία σε εμένα και να νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες. Εχω την συνήθεια να κάνω τους ανθρώπους υπεύθυνους για τα λόγια τους. Τήρησε το και για τα δικά σου… 4 λεπτά πριν, fast8 είπε Τοσες παραθέσεις κειμένου έκανε ή απλά κάνε ένα copy paste Επειδή εσύ βαριέσαι δεν θα κάνω καμία παράθεση έτσι για να συνεχίσεις να σκούζεις…
Προτεινόμενες αναρτήσεις