adastra Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Εσύ τι λες; Όταν η NASA κάνει συμβόλαιο και ζητάει έναν πύραυλο τους λέει φτιάξε μου ένα. Δεν δίνει όλες τις προδιαγραφές; δες ποιος σχεδίασε το Merlin 1A. Barber-Nichols, Inc. Η NASA φυσικά και βοηθάει με ότι μπορεί όλες τις εταιρίες που τις το ζητάνε, αυτός είναι ο ρόλος της. Όταν θέλει να αγοράσει μια υπηρεσία (π.χ. Commercial Crew) περιγράφει αναλυτικά ποιες δυνατότητες θέλει και ανοίγει ένα διαγωνισμό όπου διάφορες εταιρίες παρουσιάζουν τις διαφορετικές προτάσεις τους. Η NASA τις αξιολογεί επιλέγει τις καλύτερες προτάσεις και μετά τις υποστηρίζει με τεχνογνωσία όσο μπορεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους παρέχει όλη την τεχνολογία. Αν συνέβαινε αυτό τότε η Spacex δεν θα είχε το Dragon που είναι τελείως διαφορετικό από το Starliner της Boeing (που μετά από μια καταστροφική σειρά αποτυχιών ακόμα περιμένουν να πετάξει, παρόλο που η NASA έδωσε στην Boeing συμβόλαιο με τα διπλάσια χρήματα, και όλη την διαθέσιμη τεχνογνωσία της και τις υποδομές της για δοκιμές) και το Dreamchaser (που μάλλον δεν θα πετάξει ποτέ σαν επιβατικό), θα ήταν όλα ίδια (προδιαγραφές, κόστος) και όλα εξίσου επιτυχημένα. Επίσης η Barber-Nichols δεν σχεδίασε τον Merlin (που όπως λες και εσύ τον σχεδίασε ο Mueller και η ομάδα του με βασική συνεισφορά του Musk όπως λέει ο ίδιος ο Mueller) απλά η Spacex προμηθεύτηκε από αυτούς το turbopump (τις τουρμπο αντλίες προωθητικών) για τις πρώτες εκδόσεις του Merlin μέχρι να ολοκληρώσουν την κατά πολύ ανώτερη δικιά τους πριν 13 χρόνια. Ενώ ο Raptor είναι αναμφισβήτητα εντελώς δικιά τους σχεδίαση και είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος κινητήρας που έχει πετάξει, χρησιμοποιώντας ένα τύπο καύσης (full flow staged combustion cycle) που η NASA (όπως και οι Σοβιετικοί) προσπάθησε να αναπτύξει και απέτυχε εντελώς. Η NASA δεν είναι μαγική, δικά της μεγάλα προγράμματα (δικά της σχέδια που έχει αναθέσει σε εργολάβους να της φτιάξουν αντί για αγορά εμπορικών υπηρεσιών από ιδιωτικές εταιρίες όπως το C.Crew) όπως το SLS και Orion για παράδειγμα είναι δείγματα σπατάλης και έλλειψης καινοτομίας. Παρωχημένα legacy συστήματα χαμηλής τεχνολογίας σχετικά που στοιχίζουν δισεκατομμύρια (μια μόνο πτήση SLS/Orion κοστίζει 4.1δις!) που έχουν πάρει δεκαετίες να αναπτυχθούν (το SLS που κατασκευάζει η Boeing κατάγεται από το NLS που πρωτοσχεδιάστηκε το 1992 παρόλο που χρησιμοποιεί κινητήρες και συστήματα του διαστημικού λεωφορείου, ενώ το Orion της Lockheed από τις αρχές του 2000) και σήμερα ακόμα αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, όπως η ασπίδα θερμότητας του Orion που ενώ κατάγεται από την ασπίδα του Apollo CM μετά τεην τελευταία πτήση καταστράφηκε σε τέτοιο βαθμό και τόσο απρόβλεπτα που μάλλον θα μεταθέσει την πρώτη επανδρωμένη πτήση για χρόνια προς τα τέλη της δεκαετίας. 1
fast8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, AtiX είπε Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατανόησης όπου και όπως σε συμφέρει και πάντα μέσω κοπτοραπτικής… Οχι κοπτοραπτική, είμαι μέσα στο θέμα, εσύ είσαι εδώ και εκεί. Μέρος της δουλειά μου IRL είναι για πολύ καιρό τώρα να εξηγώ και να εκπαιδεύω πολύ έξυπνους ανθρώπους στον ιδιωτικό τομέα σε πολύπλοκα τεχνικά θέματα. Ξέρω καλά ότι με καταλαβαίνουν και ότι με προτιμούν γιατί είμαι πολύ καλός στο να είμαι κατανοητός και να μεταφέρω γνώσεις και η εταιρεία μου έχει δώσει de facto αυτό τον ρόλο. Δεν χρειάζομαι την γνώμη ενός insomniac για το πως να μεταφέρω γνώση. 55 λεπτά πριν, AtiX είπε συνέχισε να εκτίθεσαι… και μετά στο καπάκι 55 λεπτά πριν, AtiX είπε χωρίς το παιδιάστικο της αντερωτήσης ναι καλά ο δικός μου τρόπος γραφής είναι παιδιάστικος. Ακούγεσαι σαν 10 χρονών παιδί ("συνέχισε να εκτίθεσαι…" ) που έχει διαφωνίες στην αυλή του σχολείου. 55 λεπτά πριν, AtiX είπε ΥΓ: αν μπορείς απάντησε στις ερωτήσεις μου, Στο μεταξύ η "ερώτηση" 11 ώρες πριν, AtiX είπε Πραγματικά θέλεις να πεις ότι ένας έξυπνος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι αντικοινωνικός ή αλκοολικός ή ναρκομανής? Δεν είναι πραγματική ερώτηση, είναι φιλοσοφική. Μόλις παραπάνω είχα απαντήσει ότι μια ρουφιξιά δεν σε κάνει αλκοολικό ή ναρκωμανή. Εγραψα ακριβώς απο πάνω ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν κάνει φύλλο και φτερό την προσωπική ζωή του Elon γιατί είναι υποχρεωμένοι για να δώσουν στρατιωτικά συμβόλαια στην SpaceX. Eχουν ανακρίνει φίλους και εχθρούς και έχουν καταλήξει στο συμπέσασμα ότι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα με ουσίες. Αυτό ήδη το έγραψα, πράγμα που κάνει την ερώτηση σου άσχετη, άσκοπη και υπόθεση εργασίας. Δεν είναι ναρκομανής, με την βούλα των υπηρεσιών ασφαλείας, τέλος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από fast8 1
AtiX Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 31 λεπτά πριν, fast8 είπε Δεν είναι πραγματική ερώτηση, είναι φιλοσοφική. Μόλις παραπάνω είχα απαντήσει ότι μια ρουφιξιά δεν σε κάνει αλκοολικό ή ναρκωμανή. Εγραψα ακριβώς απο πάνω ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν κάνει φύλλο και φτερό την προσωπική ζωή του Elon γιατί είναι υποχρεωμένοι για να δώσουν στρατιωτικά συμβόλαια στην SpaceX. Eχουν ανακρίνει φίλους και εχθρούς και έχουν καταλήξει στο συμπέσασμα ότι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα με ουσίες. Αυτό ήδη το έγραψα, πράγμα που κάνει την ερώτηση σου άσχετη, άσκοπη και υπόθεση εργασίας. Δεν είναι ναρκομανής, με την βούλα των υπηρεσιών ασφαλείας, τέλος. Άρα γιατί βγήκε με το τσιγαριλίκι στο χέρι σε συνέντευξη που θα την δουν εκατομμύρια άτομα? ΥΓ: αυτό το πράγμα που ξέρετε τα πάντα για τον Έλον και τον δικαιολογείτε για οποιαδήποτε ανοησία κάνει, αλλά βγάζετε την επιθετικότητα σε κάποιους που έχετε επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές, να το προσέξετε μερικοί… είναι κρίμα να ταυτίζεστε με κάποιους που νομίζεται ότι τους μοιάζετε έστω και λίγο, έστω και αν συγκλίνουν οι απόψεις σας σε κάποια θέματα… 1
fast8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, AtiX είπε Άρα γιατί βγήκε με το τσιγαριλίκι στο χέρι σε συνέντευξη που θα την δουν εκατομμύρια άτομα? Εμένα ρωτάς, γιατί ρωτάς εμένα; Εχεις εσύ την απάντηση; Γιατί, για να πει στον κόσμο ότι μαστουρώνει; Μπορεί απλά να λέει ότι δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράματα , να αράζει με φίλους και η γνώμη των νέο συντηριτικών δεν μετράει. Για πες μας εσύ. 27 λεπτά πριν, AtiX είπε ΥΓ: αυτό το πράγμα που ξέρετε τα πάντα για τον Έλον και τον δικαιολογείτε για οποιαδήποτε ανοησία κάνει, αλλά βγάζετε την επιθετικότητα σε κάποιους που έχετε επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές, να το προσέξετε μερικοί… είναι κρίμα να ταυτίζεστε με κάποιους που νομίζεται ότι τους μοιάζετε έστω και λίγο, έστω και αν συγκλίνουν οι απόψεις σας σε κάποια θέματα… Αυτό το ότι ρεαλιστικά δεν ξέρετε τίποτα πραγματικό για το Elon, μόνο φαρμάκη απο ανθρώπους με εμπάθεια, αλλά έχετε γνώμη να μην το κοιτάξουμε; Και όταν λέω ρεαλιστικά εννοώ τα γεγονότα που αναφέρετε είναι λάθος, ή απλά ψέμα, ή κακοήθεια. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από fast8 1
AtiX Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, fast8 είπε Εμένα ρωτάς, γιατί ρωτάς εμένα; Γιατί εσύ τον δικαιολογείς… 11 λεπτά πριν, fast8 είπε Εχεις εσύ την απάντηση; Γιατί, για να πει στον κόσμο ότι μαστουρώνει; Μπορεί απλά να λέει ότι δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράματα , να αράζει με φίλους και η γνώμη των νέο συντηριτικών δεν μετράει; Για πες μας εσύ; Μα έχω απαντήσει αλλά δεν σου άρεσε, Πραγματικά διαβάζεις τι γράφω ή πάλι θα κάνουμε κύκλους λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και όταν έρχεστε σε αδιέξοδο θα το πηγαίνεις από την αρχή? μια, δυο, τρεις εεε βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια… 10 λεπτά πριν, fast8 είπε Αυτό το ότι ρεαλιστικά δεν ξέρετε τίποτα πραγματικό για το Elon, μόνο φαρμάκη απο ανθρώπους με εμπάθεια, αλλά έχετε γνώμη να μην το κοιτάξουμε; Και όταν λέω ρεαλιστικά εννοώ τα γεγονότα που αναφέρετε είναι λάθος, ή απλά ψέμα, ή κακοήθεια. Δημιουργική ασάφεια μπας και ξεφύγουμε από το στρίμωγμα μου φαίνεται όλη αυτή η παράγραφος… δεν πειράζει ο κάθε ένας με τους ήρωες του ή και τα πρότυπα του… 1
fast8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Γιατί εσύ τον δικαιολογείς… Γιατί εσύ τον κατηγορείς 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα έχω απαντήσει αλλά δεν σου άρεσε, Δεν απάντησες έκανες μια υπόθεση και ήταν λάθος. Πως το ξέρουμε; Υπάρχει πόρισμα των υπηρεσιών ασφαλείας το οποίο ανανεώνεται τακτικά. Δεν δίνουν στρατιωτικά συμβόλαια σε εξαρτημένους απο ουσίες. 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Δημιουργική ασάφεια μπας και ξεφύγουμε από το στρίμωγμα μου φαίνεται όλη αυτή η παράγραφος… δεν πειράζει ο κάθε ένας με τους ήρωες του ή και τα πρότυπα του… Καμία δημιουργική ασάφεια και δεν έκανες ΚΑΝΕΝΑ στρίμωγμα. Για επανέλαβε σε μια πρόταση το "στρίμωγμα" γιατί μου ξέφυγε; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από fast8
AtiX Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, fast8 είπε Γιατί εσύ τον κατηγορείς Τος κουμπάρες, αναμενόμενο… 2 λεπτά πριν, fast8 είπε Δεν απάντησες έκανες μια υπόθεση και ήταν λάθος. Πως το ξέρουμε; Υπάρχει πόρισμα των υπηρεσιών ασφαλείας το οποίο ανανεώνεται τακτικά. Δεν δίνουν στρατιωτικά συμβόλαια σε εξαρτημένους απο ουσίες. Τρεις υποθέσεις έκανα και έμεινες στην μια… θέλεις να συνεχίσω το ποιος γράφει και ποιος πετάει χαρταετό? Θέλεις να γράψω για συνταγογραφούμενες ουσίες από “γιατρούς” ακόμα και μέσα στο πεντάγωνο? Μάλλον όχι… 4 λεπτά πριν, fast8 είπε Καμία δημιουργική ασάφεια και δεν έκανες ΚΑΝΕΝΑ στρίμωγμα. Για επανέλαβε σε μια πρόταση το "στρίμωγμα" γιατί που ξέφυγε; Μα αυτό που έγραψες δεν είχε κανένα νόημα και κανέναν λογικό συνειρμό, όπως και τούτο…
adastra Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Elon Musk says random drug tests didn’t find ‘even trace quantities’ for 3 years after report claiming illegal use
fast8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AtiX είπε Τος κουμπάρες, αναμενόμενο… Τρεις υποθέσεις έκανα και έμεινες στην μια… θέλεις να συνεχίσω το ποιος γράφει και ποιος πετάει χαρταετό? Θέλεις να γράψω για συνταγογραφούμενες ουσίες από “γιατρούς” ακόμα και μέσα στο πεντάγωνο? Μάλλον όχι… Μα αυτό που έγραψες δεν είχε κανένα νόημα και κανέναν λογικό συνειρμό, όπως και τούτο… Αυτό που λέει ο φίλος. 7 λεπτά πριν, adastra είπε Elon Musk says random drug tests didn’t find ‘even trace quantities’ for 3 years after report claiming illegal use Οταν λέμε ότι ανακρίνουν φίλους και γνωστούς και μετά κάνουν συνεχώς τεστ το εννοούμε. Οποιος λέει κάτι αντίθετο λέει ψέματα. Ποιές είναι οι 3 ερωτήσεις ρε παλικάρι; Καμία μη φιλοσοφική που δεν ζει μόνο στο μυαλό σου, αλλά είναι γεγονός; Γράψτες ξανά με α) β) γ) γιατί δεν τα πιάνω τόσο εύκολα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από fast8
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, fast8 είπε Εμένα ρωτάς, γιατί ρωτάς εμένα; Εχεις εσύ την απάντηση; Γιατί, για να πει στον κόσμο ότι μαστουρώνει; Μπορεί απλά να λέει ότι δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράματα , να αράζει με φίλους και η γνώμη των νέο συντηριτικών δεν μετράει; Για πες μας εσύ; Αυτό το ότι ρεαλιστικά δεν ξέρετε τίποτα πραγματικό για το Elon, μόνο φαρμάκη απο ανθρώπους με εμπάθεια, αλλά έχετε γνώμη να μην το κοιτάξουμε; Και όταν λέω ρεαλιστικά εννοώ τα γεγονότα που αναφέρετε είναι λάθος, ή απλά ψέμα, ή κακοήθεια. Το πρόβλημά δεν είναι σε αυτούς που αντιπαθούν ένα δισεκατομμυριούχο φιδέμπορα αλλά σε αυτούς που τον θεοποιούν. Μιας και είμαστε σε τεχνολογικό Site. Και οι Gates, Jobs βοήθησαν στο να αλλάξει η ανθρωπότητα αλλά δεν παύουν να έχουν κάνει πολλά αρνητικά και να έχουν λάβει παραπάνω δάφνες από όσες θα έπρεπε. Όπως δεν θα πάω να φιλάω τα χέρια του Μπαρμπα Στάθη για τον αρακά του έτσι δεν θα θεοποιήσω κανένα Jobs, Cook για το iPhone που μου αρέσει ή τον Gates για τα Windows. Δεν το κάνουν τσάμπα, ρισκάρουν και ανταμείβονται αν επιτύχουν. Όσο αμφιλεγόμενος κι αν είναι, λόγω Nikola Tesla , ο Edison πήρε τις δάφνες για τον ηλεκτρισμό όχι ο Morgan που ήταν ο επενδυτής. Αυτό έχει αλλάξει πια , έχουμε αναγάγει τον παρεμβατικό επενδυτή σε εφευρέτη. Αν κάτι του πιστώνω είναι ότι επενδύει εκεί που οι άλλοι δεν θα ρίσκαραν ποτέ. Είναι επίμονος και εργατικός. Επίσης δίνει τεράστια προσπάθεια ώστε να καταλάβει αυτό που κάνει τεχνικά. Τα αρνητικά του όμως γέρνουν την ζυγαριά και σίγουρα δεν μου επιτρέπουν να τον θαυμάσω. 2
fast8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Το πρόβλημά δεν είναι σε αυτούς που αντιπαθούν ένα δισεκατομμυριούχο φιδέμπορα αλλά σε αυτούς που τον θεοποιούν. Μιας και είμαστε σε τεχνολογικό Site. Και οι Gates, Jobs βοήθησαν στο να αλλάξει η ανθρωπότητα αλλά δεν παύουν να έχουν κάνει πολλά αρνητικά και να έχουν λάβει παραπάνω δάφνες από όσες θα έπρεπε. Όπως δεν θα πάω να φιλάω τα χέρια του Μπαρμπα Στάθη για τον αρακά του έτσι δεν θα θεοποιήσω κανένα Jobs, Cook για το iPhone που μου αρέσει ή τον Gates για τα Windows. Δεν το κάνουν τσάμπα, ρισκάρουν και ανταμείβονται αν επιτύχουν. Όσο αμφιλεγόμενος κι αν είναι, λόγω Nikola Tesla , ο Edison πήρε τις δάφνες για τον ηλεκτρισμό όχι ο Morgan που ήταν ο επενδυτής. Αυτό έχει αλλάξει πια , έχουμε αναγάγει τον παρεμβατικό επενδυτή σε εφευρέτη. Αν κάτι του πιστώνω είναι ότι επενδύει εκεί που οι άλλοι δεν θα ρίσκαραν ποτέ. Είναι επίμονος και εργατικός. Επίσης δίνει τεράστια προσπάθεια ώστε να καταλάβει αυτό που κάνει τεχνικά. Τα αρνητικά του όμως γέρνουν την ζυγαριά και σίγουρα δεν μου επιτρέπουν να τον θαυμάσω. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να τον θαυμάζεις. Ουτε εγώ για παράδειγμα είμαι ευχαριστημένος που έχει μπλέξει με το Twitter. Και την πολιτικοποίηση του την θεωρώ όχι απλά άχρηστη, αλλά και ζημιογόνα για τον σκοπό των εταιριών του όπως η SpaceX και Tesla. Δεν υπάρχει κάποια θεοποίηση, αλλά μην αποδομούμε και πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να τα αποδομούμε. H SpaceX και η Tesla είναι απο τις κορυφαίες αν όχι οι κορυφαίες στον τομέα τους και ο Elon με τις επιχειρηματικές του ικανότητες σε τεχνικές εταιρίες, είναι ο κοινός παρανομαστής της επιτυχίας. 1
AtiX Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, adastra είπε Elon Musk says random drug tests didn’t find ‘even trace quantities’ for 3 years after report claiming illegal use 3 λεπτά πριν, fast8 είπε Αυτό που λέει ο φίλος. Οταν λέμε ότι ανακρίνουν φίλους και γνωστούς και μετά κάνουν συνεχώς τεστ το εννοούμε. Οποιος λέει κάτι αντίθετο λέει ψέματα. Από την ίδια σας την πηγή: Αναφορά σε κείμενο The 52-year-old richest person in the world didn’t deny having used illegal drugs in the past. But in a subsequent X post on Monday, Musk said: “If drugs actually helped improve my net productivity over time, I would definitely take them!” Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε τις κακίες τις γλώσσες και τους ανθρώπους με εμπάθεια... 7 λεπτά πριν, fast8 είπε Ποιές είναι η 3 ερωτήσεις ρε παλικάρι; Καμία μη φιλοσοφική που ζει στο μυαλό σου, αλλά είναι γεγονός; Δεν έκανα τρεις ερωτήσεις και από ότι φαίνεται έχεις χάσει τον μπούσουλα και πλέον δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω… ηρέμησε, ξαναδιάβασε τι έχει ειπωθεί και σταματά να συμπεριφέρεσαι σαν αυτό που με κατηγόρησες εχθές το βραδύ… 🙂 4 λεπτά πριν, fast8 είπε Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να τον θαυμάζεις. Ουτε εγώ για παράδειγμα είμαι ευχαριστημένος που έχει μπλέξει με το Twitter. Και την πολιτικοποίηση του την θεωρώ όχι απλά άχρηστη, αλλά και ζημιογόνα για τον σκοπό των εταιριών του όπως η SpaceX και Tesla. Δεν υπάρχει κάποια θεοποίηση, αλλά μην αποδομούμε και πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να τα αποδομούμε. H SpaceX και η Tesla είναι απο τις κορυφαίες αν όχι οι κορυφαίες στον τομέα τους και ο Elon με τις επιχειρηματικές του ικανότητες σε τεχνικές εταιρίες, είναι ο κοινός παρανομαστής της επιτυχίας. δεν υπάρχει καμία διαφωνία στο παραπάνω post και με βρίσκεις 100% σύμφωνο μαζί σου... 1
fast8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Από την ίδια σας την πηγή: Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε τις κακίες τις γλώσσες και τους ανθρώπους με εμπάθεια... To βιντεο που καπνίζει το είδες; Πως είναι δυνατό να πει ότι δεν έχει καπνίσει; Εχασες το σημείο που οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες τον ελέγχουν συνεχώς και δεν έχουν βρει ναρκωτικά; Μια τζούρα δεν σε κάνει ναρκομανή εκτός αν θέλεις να ρίξεις λάσπη. 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν έκανα τρεις ερωτήσεις και από ότι φαίνεται έχεις χάσει τον μπούσουλα και πλέον δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω… Στο μεταξύ στο αμέσως προηγούμενο μύνημα σου 33 λεπτά πριν, AtiX είπε Τρεις υποθέσεις έκανα και έμεινες στην μια… θέλεις να συνεχίσω το ποιος γράφει και ποιος πετάει χαρταετό? Ναι καλά. Μην μιλάς με γρίφους γέροντα. Αντε πες τις τρεις υποθέσεις α) β) γ) Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από fast8
adastra Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε τις κακίες τις γλώσσες και τους ανθρώπους με εμπάθεια... Αυτό το μόνο που λέει είναι ότι αρνήθηκε να σχολιάσει αν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ναρκωτικά στο παρελθόν. Δεν επιβεβαιώνει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι είναι εξαρτημένος ναρκομανής. Και δεν βγάζει και νόημα να υποθέτει κανείς ότι ο Musk ήταν ναρκομανής, όσο έφτιαχνε από το τίποτα αρκετές από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες που έχουν υπάρξει παρεμπιπτόντως, και ξαφνικά το έκοψε μαχαίρι το 2018 που του έκαναν τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους, ενώ συνέχιζε να δημιουργεί επιτυχημένες εταιρίες.
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 6 λεπτά πριν, fast8 είπε Εχασες το σημείο που οι ομοσπονιακές υπηρεσίες τον ελέγχουν συνεχώς και δεν έχουν βρει ναρκωτικά; Καλά και στην Έλλάδα 2.1 τόνους πιάσανε αλλά δεν έχουν βρει τίποτα 2 λεπτά πριν, adastra είπε Αυτό το μόνο που λέει είναι ότι αρνήθηκε να σχολιάσει αν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ναρκωτικά στο παρελθόν. Δεν επιβεβαιώνει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι είναι εξαρτημένος ναρκομανής. Και δεν βγάζει και νόημα να υποθέτει κανείς ότι ο Musk ήταν ναρκομανής, όσο έφτιαχνε από το τίποτα αρκετές από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες που έχουν υπάρξει παρεμπιπτόντως, και ξαφνικά το έκοψε μαχαίρι το 2018 που του έκαναν τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους, ενώ συνέχιζε να δημιουργεί επιτυχημένες εταιρίες. Δεν γνωρίζω αν είναι ναρκομανής αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κρίνουμε πόση κόκα παίρνουν οι επιχειρηματίες. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς από την μια να παρουσιάζεσαι σαν πρότυπο να έχεις τόσους που ταυτίζονται μαζί σου και να προβάλεις μπάφους, αντισημιτισμό και άρνηση του Covid. ειδικά το τελευταίο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις