Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Στο λινκ του φίλου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Εχω βάλει λινκ για επώνυμες  λεντ στα μισά λεφτά.Στα λεφτά του λινκ του φίλου βρίσκει λεντ με έγκριση τύπου https://www.amazon.de/gp/product/B08DNZMC11/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Eπίσης τα λεντ δεν θέλουν self leveling,ανάβουν άμεσα ,και είναι  plug and play.

Σας ευχαριστώ όλους. 

Αλλά φαίνεται ότι η ασχετοσύνη μου είναι μεγάλη. Αυτά  που μου σύστησαν βλέπω ότι είναι Philips και έχουν πιστοποίηση και εγγύηση 3 χρόνια. Αδιέξοδο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, makis1a είπε

Σας ευχαριστώ όλους. 

Αλλά φαίνεται ότι η ασχετοσύνη μου είναι μεγάλη. Αυτά  που μου σύστησαν βλέπω ότι είναι Philips και έχουν πιστοποίηση και εγγύηση 3 χρόνια. Αδιέξοδο?

Philips λέει οτι είναι τα λεντάκια που έχει πάνω η "λάμπα" .Οχι ότι η λάμπα είναι της philips.Επίσης άλλο η πιστοποίηση για εκπομπή παρεμβολων και άλλο αν έχουν εγκριση τύπου για χρήση στον δρόμο απο όχημα.

Αν έχεις διαβάσει καλά λόγια και διαθέτεις τα λεφτά βάλε τα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό έβαλα τις παρακάτω:

Philips Ultinon Access σε Opel Corsa D του 2007 με reflector φανάρι

Philips Ultinon Pro3022 σε Nissan Almera N16 του 2003 με projector φανάρι

Και στις δύο περιπτώσεις η αναβάθμιση είναι εμφανής. Οι Access έχουν το προνόμιο ότι δεν χρειάζεται να προβλέψεις αν θα χρειαστεί να αλλάξεις καπάκια, γιατί δε θα χωράνε. Έχουν ακριβώς το μέγεθος της λάμπας αλογόνου. Χάνουν βέβαια σε ένταση φωτός, σε σχέση με τη 2η επιλογή. 

Σχετικά με τις led σε reflector φανάρι, οι Access αναγράφουν και στη συσκευασία ότι μπορεί να χρησιμοποιούνται κανονικά και από προσωπική εμπειρία, αν ρυθμιστεί σωστά το ύψος τους, δεν ενοχλούν καθόλου. 

Οι Pro3022 έχουν εμφανώς μεγαλύτερη ψυκτρα και, αλλά και δυνατότερο φως. Και οι δύο επιλογές πάντως είναι πολύ αξιόλογες και με 3 χρόνια εγγύηση από τη Philips. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyriakos96 είπε

Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό έβαλα τις παρακάτω:

Philips Ultinon Access σε Opel Corsa D του 2007 με reflector φανάρι

Philips Ultinon Pro3022 σε Nissan Almera N16 του 2003 με projector φανάρι

Και στις δύο περιπτώσεις η αναβάθμιση είναι εμφανής. Οι Access έχουν το προνόμιο ότι δεν χρειάζεται να προβλέψεις αν θα χρειαστεί να αλλάξεις καπάκια, γιατί δε θα χωράνε. Έχουν ακριβώς το μέγεθος της λάμπας αλογόνου. Χάνουν βέβαια σε ένταση φωτός, σε σχέση με τη 2η επιλογή. 

Σχετικά με τις led σε reflector φανάρι, οι Access αναγράφουν και στη συσκευασία ότι μπορεί να χρησιμοποιούνται κανονικά και από προσωπική εμπειρία, αν ρυθμιστεί σωστά το ύψος τους, δεν ενοχλούν καθόλου. 

Οι Pro3022 έχουν εμφανώς μεγαλύτερη ψυκτρα και, αλλά και δυνατότερο φως. Και οι δύο επιλογές πάντως είναι πολύ αξιόλογες και με 3 χρόνια εγγύηση από τη Philips. 

Αν καταλαβαίνω αυτές  οι Philips pro3022 κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα ή πρέπει να ζητήσω για συγκεκριμένο? Επίσης αν θες στείλε μου το link.ευχαριστω

15 λεπτά πριν, makis1a είπε

Αν καταλαβαίνω αυτές  οι Philips pro3022 κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα ή πρέπει να ζητήσω για συγκεκριμένο? Επίσης αν θες στείλε μου το link.ευχαριστω

Επίσης αν μπορείτε να με φωτίσετε θα μου βγάζει  στο καντράν βλάβη  ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makis1a είπε

Επίσης αν μπορείτε να με φωτίσετε θα μου βγάζει  στο καντράν βλάβη  ?

Εδώ είναι το link από το skroutz.

https://www.skroutz.gr/s/39092990/Philips-Lampes-Aytokinitou-Ultinon-Pro-3022-H7-LED-6000K-PSychro-Leyko-2tmch-11972U3022X2.html

Κάνουν για όλα τα αμάξια, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις τον τύπο της λάμπας που φοράει το δικό σου φανάρι, ανάλογα αν τις θες για μεσαία ή μεγάλη σκάλα. Για παράδειγμα το Corsa έχει H7 στα μεσαία. 

Μπαίνοντας εδώ και βάζοντας το μοντέλο του αυτοκινήτου σου, θα δεις τι τύπο λάμπας χρησιμοποιεί, όπως H4, H7 κτλ. 

https://www.powerbulbs.com/eu/vehicles

Για το σφάλμα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει απολύτως σίγουρα. Εξαρτάται από το αμάξι, τη χρονολογία του κτλ. Το πιθανότερο είναι αν το αμάξι έχει σύστημα που αναγνωρίζει καμένες λάμπες, να στο βγάλει. Εκεί θα χρειαστείς ανταπτορες που κουμπωνουν πάνω στις λάμπες με κόστος περίπου 20-30 ευρώ. Προσωπικά, στο Corsa οι Ultinon Access δεν έβγαλαν σφάλμα, ενώ στο Almera που είναι παλιότερο, δεν έχει καν τέτοιο σύστημα. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους που χάσατε τον χρόνο σας για να με φωτισετε. Διαπιστώνω βέβαια ότι αν χρειαστεί και το εξάρτημα για να μην βγάζει βλάβη το κόστος πάει στα 120 ευρώ περίπου. 

Δημοσ.

Γειά και πάλι. Βρήκα λοιπόν στο NOVSIGHT κάποιον τύπο H 7  αλλά όταν  τηλεφώνησα μου έθεσαν ένα ερώτημα που δεν ξέρω πως το λύνουν. Η απόσταση από το δακτυλιδη πρέπει να είναι 3,8 εκ. αλλιώς δεν χωράει. Το αμάξι είναι SKODA OCTAVIA 5 του 2006. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2024 στις 12:08 ΠΜ, SaFiS είπε

Projectors λεγονται τα φαναρια με “φακο” και κανονικα χρειαζονται και στα LED. Στην μπανανια μας δεν γινονται ελεγχοι, ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Εχω δει αυτοκινητο να κυκλοφορει με μωβ φαναρια. Σε σοβαρα κρατη, λαμπες HID ή LED σε απλα φαναρια δεν επιτρεπονται και δεν περνας ΚΤΕΟ…

LEDs are a brighter, more efficient alternative to HID and halogen bulbs in vehicle headlights. But LED bulbs can only be used in projector headlights and continue to be unsafe to use in reflector headlights. Vehicle headlights have certainly come a long way since traditional tungsten filament lamps.

Βασικά υπάρχουν led που είναι σχεδιασμένα για projector και led που είναι για κάτοπτρο.

Βέβαια αν αναφερόμαστε σε aftermarket βάζει ο καθένας ότι νομίζει και όπου νομίζει.

Επεξ/σία από agnostos13
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

LED για Citroen c3 ειναι ολοι οι τυποι ιδιοι η πρεπει να ψαξω συγκεκριμενο τυπο η ειδος λαμπας παιδια? δεν ειχα ποτε LED σε ΙΧ μου και εντυπωσιαστηκα σε οδηγικη συνπεριφορα ενος φιλου?

Ξερετε ποσο στοιχιζει με την εγκατασταση για ενα μοντελο C3 του 2016+???

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, PedroG είπε

LED για Citroen c3 ειναι ολοι οι τυποι ιδιοι η πρεπει να ψαξω συγκεκριμενο τυπο η ειδος λαμπας παιδια? δεν ειχα ποτε LED σε ΙΧ μου και εντυπωσιαστηκα σε οδηγικη συνπεριφορα ενος φιλου?

Ξερετε ποσο στοιχιζει με την εγκατασταση για ενα μοντελο C3 του 2016+???

Ανάλογα τι τύπο λάμπας παίρνει,Η7 Η1 Η4 κλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.

H7 μολις αλλαξα αλλα ηταν λιγο μπερδεματακι!!!! δεν ειναι ακριβως αυτο που παιρνουν ολοι οι τυποι εννοω ηταν διαφορετικου τυπου απο τα συνηθισμενα Εβαλα με 45 ευρω τα φωτα πορειας (μαλλον θα βαλω και προβολεις αλλα και τα θεσεως) εχετε καμια προταση?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

H7 μολις αλλαξα αλλα ηταν λιγο μπερδεματακι!!!! δεν ειναι ακριβως αυτο που παιρνουν ολοι οι τυποι εννοω ηταν διαφορετικου τυπου απο τα συνηθισμενα Εβαλα με 45 ευρω τα φωτα πορειας (μαλλον θα βαλω και προβολεις αλλα και τα θεσεως) εχετε καμια προταση?

εχω βάλει τα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0CHWWLPBC/ref=sw_img_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1 στα πορείας ,θα τα βάλω και στα μεγάλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

εχω βάλει τα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0CHWWLPBC/ref=sw_img_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1 στα πορείας ,θα τα βάλω και στα μεγάλα.

https://shopflix.gr/p/SF-100921249/lampes-amio-led-h7-h-series-9-18v-42w-6500k-3600lm-200-csp-led-set-2tmx?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxNW2BhAkEiwA24Cm9PYdG9mUcQoTWZkiFTSqnVAyIEhWmvUHT7v2Zoc2BI1ZEC3KbhTO3hoCBKYQAvD_BwE  Αυτα επελεξα αλλα θελω να αλλαξω και τα μεγαλα  Προβολεις και τα μικρα ψειρες! Το θεμα ειναι οτι δεν ταιριαζουν ολοι οι τυποι στο κουμπωμα του ΙΧ μου για αυτο ρωτησα στο C3 2016+ μοντελο ακριβως αν εχει καποιος να μην μου μεινουν αχρηστα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

https://shopflix.gr/p/SF-100921249/lampes-amio-led-h7-h-series-9-18v-42w-6500k-3600lm-200-csp-led-set-2tmx?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxNW2BhAkEiwA24Cm9PYdG9mUcQoTWZkiFTSqnVAyIEhWmvUHT7v2Zoc2BI1ZEC3KbhTO3hoCBKYQAvD_BwE  Αυτα επελεξα αλλα θελω να αλλαξω και τα μεγαλα  Προβολεις και τα μικρα ψειρες! Το θεμα ειναι οτι δεν ταιριαζουν ολοι οι τυποι στο κουμπωμα του ΙΧ μου για αυτο ρωτησα στο C3 2016+ μοντελο ακριβως αν εχει καποιος να μην μου μεινουν αχρηστα!

Δύο λύσεις υπάρχουν :τα βγάζεις και τα βλέπεις τι γράφουν ή βαζεις τα στοιχεία στο https://www.osram.com/apps/gvlrg/en_COM και σου βγάζει τι λάμπα παίρνει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...