makis1a Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου σχετικά με τα led αυτοκινητου να έχουν ανεμιστήρα για ψύξη η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου βαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis1a Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαϊου Στον αγαπητό tutuyo Τι σημαίνει βάλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 46 λεπτά πριν, makis1a είπε Στον αγαπητό tutuyo Τι σημαίνει βάλε? Υποθέτω ψύξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, makis1a είπε σχετικά με τα led αυτοκινητου να έχουν ανεμιστήρα για ψύξη η οχι ναι έχουν όσα έχω δει.Αν μιλάμε για λάμπες πορείας και όχι για λαμπάκια φλας κλπ. εγώ έχω κολλήσει με τα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0CHWWLPBC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 αλλά με κόβει το ότι δεν έχουν έγκριση τύπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis1a Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαϊου Σχετικα για το skoda Octavia 5 ,που έχω μου σύστησαν αυτές. Μπορώ να έχω την άποψη σας ? https://www.trop.gr/exoterikh-emfanish-aytokinhtou/lampes-fota-led-autokinhtou-h4-h7-t10/set-lampes-led-canbus-skoda-octavia-5-detail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Μια απορια ..Γιατι να βαλει καπιος φωρα led και οχι xennon καλης ποιοτητας ? Παλιοτερα που ειχα βαλει δεν ειχα προβλημα Τωρα το crv εχει εργοστασιακα hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μια απορια ..Γιατι να βαλει καπιος φωρα led και οχι xennon καλης ποιοτητας ? Παλιοτερα που ειχα βαλει δεν ειχα προβλημα Τωρα το crv εχει εργοστασιακα hd. Ολα τα αμάξια με λεντ βγαίνουν πλέον,φτηνότερες απο τις ξένον. 1 ώρα πριν, makis1a είπε Σχετικα για το skoda Octavia 5 ,που έχω μου σύστησαν αυτές. Μπορώ να έχω την άποψη σας ? https://www.trop.gr/exoterikh-emfanish-aytokinhtou/lampes-fota-led-autokinhtou-h4-h7-t10/set-lampes-led-canbus-skoda-octavia-5-detail έβαλα πιο πάνω λινκ απο philips , τα canbus cancelers https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0CHXC967P/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A30DC7701CXIBH&psc=1 Δεν ξέρω τι μάρκα ειναι αυτά που σου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ολα τα αμάξια με λεντ βγαίνουν πλέον,φτηνότερες απο τις ξένον. Τα καινουργια το καταλαβαινω αλλα σε ενα που δεν εχει γιατι led και οχι xennon ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Τα καινουργια το καταλαβαινω αλλα σε ενα που δεν εχει γιατι led και οχι xennon ? Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, τα led σε σχέση με τα xenon είναι πιο φτηνά, πιο αποδοτικά, δεν χρειάζονται έξτρα εξοπλισμό (μπαλάστ), και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα xenon ήταν καλύτερη επιλογή κάποτε, όχι σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για τους ίδιους ακριβώς λόγους, τα led σε σχέση με τα xenon είναι πιο φτηνά, πιο αποδοτικά, δεν χρειάζονται έξτρα εξοπλισμό (μπαλάστ), και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα xenon ήταν καλύτερη επιλογή κάποτε, όχι σήμερα. Σε πιο πάνω link δεν βλέπω να είναι πιο φτηνά τα led Για πιο καλά δεν ξέρω αν είναι Στα δικά μου στο crv 16 χρόνων που τα έχει από το εργοστάσιο χρόνια μια λάμπα έχω αλλάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 5 minutes ago, Γιάννης Platano said: Για πιο καλά δεν ξέρω αν είναι Οι κατασκευαστές πάντως που ξέρουν προτιμούν led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε πιο πάνω link δεν βλέπω να είναι πιο φτηνά τα led Για πιο καλά δεν ξέρω αν είναι Στα δικά μου στο crv 16 χρόνων που τα έχει από το εργοστάσιο χρόνια μια λάμπα έχω αλλάξει Στο λινκ του φίλου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Εχω βάλει λινκ για επώνυμες λεντ στα μισά λεφτά.Στα λεφτά του λινκ του φίλου βρίσκει λεντ με έγκριση τύπου https://www.amazon.de/gp/product/B08DNZMC11/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Eπίσης τα λεντ δεν θέλουν self leveling,ανάβουν άμεσα ,και είναι plug and play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 2 hours ago, Γιάννης Platano said: Μια απορια ..Γιατι να βαλει καπιος φωρα led και οχι xennon καλης ποιοτητας ? Παλιοτερα που ειχα βαλει δεν ειχα προβλημα Τωρα το crv εχει εργοστασιακα hd. Γιατί πρέπει να αλλάξει φανάρια μαζί. Τα xenon θέλουν διαφορετικό κάτοπτρο, όπως και οι πυρακτώσεως (και οι led) δεν παίζουν σωστά σε κάτοπτρα xenon. Κάπως αλλιώς λέγεται στα xenon, όχι κάτοπτρο, αλλά δεν μου έρχεται η λέξη. Είναι σαν στρόγγυλος μεγενθυντικός φακός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Projectors λεγονται τα φαναρια με “φακο” και κανονικα χρειαζονται και στα LED. Στην μπανανια μας δεν γινονται ελεγχοι, ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Εχω δει αυτοκινητο να κυκλοφορει με μωβ φαναρια. Σε σοβαρα κρατη, λαμπες HID ή LED σε απλα φαναρια δεν επιτρεπονται και δεν περνας ΚΤΕΟ… LEDs are a brighter, more efficient alternative to HID and halogen bulbs in vehicle headlights. But LED bulbs can only be used in projector headlights and continue to be unsafe to use in reflector headlights. Vehicle headlights have certainly come a long way since traditional tungsten filament lamps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα