karabill93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Καλησπερα, εχοντας προσπαθησει να μιλησω με aegean οπου δεν μου απαντησε ποτε, εχω μια απορια μηπως γνωριζει καποιος απο εσας. εχω πεταξει με tap portugal οπου ανηκει στην star alliance απο ντακαρ λισαβονα και απο λισαβονα αθηνα. Η πρωτη πτηση tap portugal και η δευτερη tap portugal με αεροπλανο aegean. εχωντας δωσει στον κισε την καρτα μου για τα μιλια δεν μου περαστηκαν ποτε. στην εφαρμογη της aegean δεν περνουσαν και κατεβασα της tap portugal και περασαν τα μισα. τι συμβαινει; τι δεν εχω καταλαβει σωστα; απο την στιγμη που ανηκουν στην star alliance δεν θα επρεπε να μπορω να τα περασω και στην aegean ? ευχαριστω εκ των προτερων
Dinos1973 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, karabill93 said: Καλησπερα, εχοντας προσπαθησει να μιλησω με aegean οπου δεν μου απαντησε ποτε, εχω μια απορια μηπως γνωριζει καποιος απο εσας. εχω πεταξει με tap portugal οπου ανηκει στην star alliance απο ντακαρ λισαβονα και απο λισαβονα αθηνα. Η πρωτη πτηση tap portugal και η δευτερη tap portugal με αεροπλανο aegean. εχωντας δωσει στον κισε την καρτα μου για τα μιλια δεν μου περαστηκαν ποτε. στην εφαρμογη της aegean δεν περνουσαν και κατεβασα της tap portugal και περασαν τα μισα. τι συμβαινει; τι δεν εχω καταλαβει σωστα; απο την στιγμη που ανηκουν στην star alliance δεν θα επρεπε να μπορω να τα περασω και στην aegean ? ευχαριστω εκ των προτερων Ενδεχόμενος ο τύπος του εισιτήριου να μην δικαιολογεί μίλια. Μου έχει συμβεί ακόμα και με μεγάλη πτήση απο Κωνσταντινούπολη στο Πεκίνο! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από Dinos1973
Menelaos83 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, karabill93 είπε Καλησπερα, εχοντας προσπαθησει να μιλησω με aegean οπου δεν μου απαντησε ποτε, εχω μια απορια μηπως γνωριζει καποιος απο εσας. εχω πεταξει με tap portugal οπου ανηκει στην star alliance απο ντακαρ λισαβονα και απο λισαβονα αθηνα. Η πρωτη πτηση tap portugal και η δευτερη tap portugal με αεροπλανο aegean. εχωντας δωσει στον κισε την καρτα μου για τα μιλια δεν μου περαστηκαν ποτε. στην εφαρμογη της aegean δεν περνουσαν και κατεβασα της tap portugal και περασαν τα μισα. τι συμβαινει; τι δεν εχω καταλαβει σωστα; απο την στιγμη που ανηκουν στην star alliance δεν θα επρεπε να μπορω να τα περασω και στην aegean ? ευχαριστω εκ των προτερων Κανονικα με πτησεις aegean η olympic μπανουν σε εως 72 ωρες με πτησεις αλλων εταιριων σε εως 7 ημερες Επισης μπορεις να κανεις καταχωρηση και για πτησεις που εχουν γινει ως 12 μηνες πριν Καταχωρηση μιλιων γινεται ειτε κατα την κρατηση ειτε μετα την κρατηση ειτε οταν κανεις το τσεκ ιν. Σε καθε περιπτωση πρεπει να μιλησεις με aegean, μονο αυτοι θα ξερουν σιγουρα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από Menelaos83
ioankav Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/tap/ Αναφορά σε κείμενο Σημείωση: Η συγκέντρωση μιλίων δεν είναι δυνατή στους ναύλους: I, R, O, E, T, X, N, F Δες ξανά τι κατηγορία ναύλου ήταν το εισιτήριο που είχες. 1
Menelaos83 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ioankav είπε https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/tap/ Δες ξανά τι κατηγορία ναύλου ήταν το εισιτήριο που είχες. Λογικα ειχε κατηγορια economy discounted που δινει 50% και για αυτο ειπε οτι του περασαν τα μισα. Το θεμα ειναι οτι εχουν περαστει μονο στης TAP ενω στης aegean οχι. Επισης στους ορους υπαρχει και αυτο:( η ΤΑΡ ειναι στους 6 μηνες) Σε περίπτωση μη εμφάνισης Μιλίων στο λογαριασμό, μετά το πέρας 7 ημερών από την πραγματοποίηση της πτήσης, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση αναδρομικής πίστωσης μιλίων από πτήση μέσα από την Online Διαχείριση του Λογαριασμού Miles+Bonus. Tα αναλογούντα μίλια πιστώνονται στο Λογαριασμό του Μέλους έπειτα από δύο (2) εβδομάδες, το αργότερο, και κατόπιν σχετικής απάντησης από την εταιρία-μέλος της Star Alliance στην οποία είχε πραγματοποιηθεί η πτήση. Για υπάρχοντα μέλη, η δυνατότητα αναδρομικής πίστωσης μιλίων είναι εφικτή για πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν έως και 12 μήνες πριν από την καταχώρηση του σχετικού αιτήματος (εξαιρούνται οι Air New Zealand, LOT Polish, South Africa Airways και TAP Portugal, στις οποίες η αναδρομική πίστωση μιλίων είναι εφικτή για πτήσεις έως και 6 μήνες πριν το σχετικό αίτημα). Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από Menelaos83
karabill93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, ioankav είπε https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/tap/ Δες ξανά τι κατηγορία ναύλου ήταν το εισιτήριο που είχες. Y ειναι
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Εφαρμογή δεν υπάρχει, υπάρχει πρόγραμμα επιβράβευσης κάθε εταιρίας (ή κοινό μερικών εταιριών όπως το Miles and More της Lufthansa Group). Μπορείς να κερδίσεις μίλια μόνο σε ενα frequent flyer πρόγραμμα κάθε φορά. Αφού τα κέρδισες στης TAP, τότε δε μπορεις να πάρεις τα αντίστοιχα (εάν αντιστοιχούν) και στης Aegean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα