OmarLittle22 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Καλημερα, Μετακομιζω εξωτερικο και δεν εχω το κουτι της οθονης μου / δεν βρισκω μεγαλα κουτια σε IKEA/Leroy κτλ. Η οθονη ειναι 1 μετρο πλατος. Μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε καπου να παρω κουτι η να μου φτιαξουν κατι custom? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Ρώτα σε κάνα supermarket που συνήθως έχουν πολύ πράμα. Αλλιώς σε είδη συσκευασίας-δώρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Σε ποδηλατάδικο; https://www.serkosbikes.com/shop/κούτα-ποδηλάτου-bicycle-carton-box/ Δεν ξέρω ακριβώς σε τί διαστάσεις υπάρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου πηγαινε σε σιδηρικά κλπ, πάρε 10-15 μέτρα φούσκες για τύλιγμα, τις καλές πάρε 2-3 κολλητικές ταινίες και πάρε κ 2-3 σκληρά χαρτόκουτα από ένα μάρκετ βάλε φουσκες 2-3 γύρες, μετά τα χαρτόνια πάνω από τις φούσκες που καλύπτουν το πάνελ κ μετά ξανα φούσκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα