Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2024 στις 10:01 ΠΜ, dbrillis είπε

Στα 500-600 ευρω παίρνεις Galaxy s23 που ειναι και ναυαρχίδα και εχει Snapdragon 8 gen 2.

Τα πιο πολλα software features τα φερνει και η  Samsung στο One UI. Οποίος δεν ειναι τυφλός και εχει δουλεψει τελευταία με "γυμνο" Android σε Pixel ή Xperia καταλαβαίνει ότι δεν προσφέρει καμια εμπειρία, ουτε καν καλη αυτονομία.

Εγώ δουλεύω παράλληλα γυμνό android σε Xperia και one UI στο εταιρικό Samsung. Ίσως λόγω συνήθειας μιας και τον περισσότερο καιρό δουλεύω γυμνό android θα έλεγα ότι το προτιμώ, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με κανένα. Το λογισμικό της Samsung δεν με ενοχλεί αλλά δεν θα το θεωρούσα κίνητρο να πάω προς τη συγκεκριμένη εταιρεία. Περισσότερο σημαντικό για μένα θα ήταν το μεγαλύτερο διάστημα αναβαθμίσεων που πλέον έχει η Samsung σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Όσο για την αυτονομία το Xperia μου με 5χιλιαρη μπαταρία δεν καταλαβαίνει και πολλά παρόλο που έχει σαφως πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή. Βέβαια δεν μπορώ να κάνω και άμεση σύγκριση καθώς η χρήση που κάνω στις δύο συσκευές διαφέρει σημαντικά, το Samsung μπορεί να κάθεται 3 μέρες και να παραμένει στο 80-90% μπορεί να κάνει hotspot και να πρέπει να είναι όλη μέρα στη πρίζα.

Το Xperia πάντως στο τέλος μιας τυπικής μου μέρας σπάνια πέφτει κάτω από 40% με τα πάντα όλα ανοιχτά και κάνα δίωρο πλοήγηση πέρα από την υπόλοιπη χρήση

Τα Pixel πάντως σε σχέση με ναυαρχίδες Samsung θα συμφωνήσω ότι δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ως κάτοχος Pixel 7 (αγορά από Amazon με 400€) πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το 8a στην αρχική του τιμή, πόσο μάλλον όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζεις το 8. Θα είχε νόημα μόνο αν έπεφτε κάτω από 400€.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKv είπε

Θα περιμένουμε τον Οκτώβριο την σειρά Pixel 9/9Pro/ 9ProXL με 16GB RAM για υποστήριξη AI και με νέα σχεδίαση .... 

https://arstechnica.com/gadgets/2024/04/first-real-life-pixel-9-pro-pictures-leak-and-it-has-16gb-of-ram/

pixel-9-lineup-800x446.jpg

Να την περιμένουμε, αλλά κάποιος που κοιτάει το 8a , τι έχει να κάνει με το 9 και το 9 pro;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NT1G είπε

Να την περιμένουμε, αλλά κάποιος που κοιτάει το 8a , τι έχει να κάνει με το 9 και το 9 pro;

Από άποψη χρημάτων ο καθένας τα διαθέτει όπως νομίζει ειδικά αν είναι fan. Από πλευράς τεχνολογίας όμως που το βλέπω εγώ, καλό είναι να περιμένει διότι το 8α δεν έχει τις δυνατότητες που θα έχει η νέα σειρά. Ήδη όσα Samsung κ' Apple προηγουμένων σειρών από τη φετινή έχουν κατεβάσει τις νέες ενημερώσεις έχουν θέματα. Επίσης ως fan των pixel λόγω διαμονής στην Αμερική , το να έχεις pixel στην Ελλάδα είναι ακόμα απογοήτευση...

Επεξ/σία από NikosKv
Δημοσ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του 8a είναι τα μπόνους που παίρνεις για να το αποκτήσεις αν έχεις παλιά pixel συσκευή. 

Εδώ Αγγλία έτσι για το τεστ έβαλα την Pixel 4a συσκευή μου ως επιστροφή και μου έβγαλε συνολικό μπόνους £250, άρα η συσκευή θα μου έβγαινε £300 με πρόγραμμα απεριόριστων σε όλα μόλις£29 τον μήνα για 18 μήνες συμβόλαιο. 

Δεν το λες καθόλου άσχημα μπορώ να πω αλλά έχω ήδη s23U οπότε δεν το χρειάζομαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...