Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να σετάρω remote control με unattanded access σε κάποιες android συσκευές που έχω για να μην τα κουβαλάω όλα μαζί μου σε ένα ταξίδι που θα λείπω την επόμενη εβδομάδα.

Η πρώτη επιλογή που μου ήρθε στο μυαλό ήταν Teamviewer που το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και σε desktop, αλλά έχει κάποιο διάστημα που μετά από λίγη ώρα με πετάει έξω με μήνυμα ότι δήθεν το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση και χρειάζομαι πληρωμένο licence, παρόλο που η πιο συχνή χρήση είναι προς στο PC στο πατρικό μου και περιστασιακή σε 1-2 ακόμα μηχανήματα, οπότε δεν το εμπιστεύομαι πάρα πολύ ότι δεν θα έχω παρόμοια θέματα.

Ως εναλλακτική του Teamviewer έχω δοκιμάσει Anydesk, είδα κάποια βιντεάκια χτες για τις mobile εφαρμογές, αλλά στο πρώτο κινητό που το δοκίμασα, παρόλο που βάζω password για unattanded access όταν πάω να συνδεθώ από άλλη συσκευή εξακολουθεί να μου βγάζει στο πρώτο κινητό prompt για να εγκρίνω την έναρξη του remote control, οπότε δεν μου κάνει. Δεν ξέρω αν δεν κάνω κάτι καλά στις ρυθμίσεις ή αν είναι θέμα της έκδοσης Android.

Χτες που έψαχνα μου έβγαλε ως άλλη επιλογή και το Airdroid, που έχω να το χρησιμοποιήσω πολλά χρονια. Αλλά στις οδηγίες αναφέρει ότι στην δωρεάν licence έχει 200ΜΒ μηνιαίο quota, και παρόλο που θα το χρειαστώ μόνο για 5 μέρες φοβάμαι μήπως τα ξοδέψω και μείνω εκτός.

Έχει δοκιμάσει κανείς παρόμοια χρήση με καλύτερη επιτυχία είτε με κάποια από αυτές ή με κάποια άλλη εφαρμογή;

Η συσκευή που θα έχω μαζί μου είναι με Android 11 (μάλλον θα έχω κι ένα ipad αν μιλάμε για cross-platform εφαρμογή), ενώ οι συσκευές που θέλω να αφήσω πίσω και να ελέγχω remotely είναι με Android 9, 12. 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...