SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Έχει κάνει κανείς κάποια ιδιωτική ασφάλεια υγείας στο παιδί του ; Αξίζει; Τι πρέπει να προσέξει στο συμβόλαιο; Ποιες εταιρείες αξίζουν και τι προσφέρουν;
andreaspA Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Παιδι? ποσο παιδι? νεογεννητο? μωρο? Μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορεις να κανεις, αν και εχει χαλασει λιγο τελευταια γιατι εβαλαν αρκετες αναμονες στον 1ο χρονο, ειναι η ERGO με εξωνοσοκομειακη. Πας στον παιδιατρο σου, δινεις το 50αρικο, στέλνεις την αποδειξη φωτοτυπια και παιρνεις πισω τα 42,5€ (85%) Αγοραζεις φαρμακα και παιρνεις πισω το 85%. Αν εχουν γραφτει στον ΕΟΠΠΥ, παιρνεις πισω ολη την συμμετοχη ασφαλισμενου. Μονο αυτο αν βαλεις, στον 1ο χρονο δεν εχεις πληρωσει ουσιαστικα ασφαλιστρα με τις στανταρ και εκτακτες επισκεψεις στον παιδιατρο. Εννοειται νοσοκομειακη περιθαλψη, 750κ οριο, μονοκλινο, 500€ απαλλαγη που μηδενιζεται με τον ΕΟΠΠΥ κλπ,κλπ. Ειμαι ασφαλιστικος πρακτορας, και αυτη εχω στον γιο μου, για τον οποιο εστειλα προταση ασφαλισης οταν ηταν 13 ημερών, παρολο που έτρεχε δωρεαν ασφαλιστηριο υγειας της Εθνικής απο το μαιευτηριο.
^_NikitaS_^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Προσωπικά έχω generali. Προσωπικά θα σε συμβούλευα να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό κάλυψης σε επείγοντα και ας πας ακόμα και σε δυκλινο στο νοσοκομειακο. Προσωπικά δεν είχα εξωνοσοκομειακο. Έτσι κι αλλιώς μετά το πρώτο/ενάμιση χρόνο οι επισκέψεις στο παιδίατρο μειονονται αρκετά. Δεν ήθελα να έχω και αυτό το κόστος. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι καλύψεις και τους όρους. Πχ όσες φορές έχω πάει επείγοντα, εμένα μου έχει καλύψει όλα τα τεστ (covid, strep) που σε άλλους τα χρεωναν (με ασφάλειες οι άλλοι) συν τι θεωρούν επείγον σα γιατρό. Εμένα πχ έχει εκτίμηση ΩΡΛ. Σε άλλες ασφαλιστικές πληρώνεις τον ΩΡΛ και με την βεβαίωση που θα σου γράψει ο παιδίατρος των επειγόντων ίσως σου δώσουν κάτι πίσω. Τέλος επειδή την ασφάλεια την έχω από τότε που ήταν 3ων μηνών, και επειδή έτυχε να νοσηλευτουμε πολλές φορές, το 500αρικο που λες δεν μηδενίζεται από τον ΕΟΠΠΥ. Αν κάτσεις μια μέρα μέσα για μια παρακολούθηση τότε θα πληρώσει ο ΕΟΠΠΥ κάνα 150αρι. Προσωπικά το εχω από μηδέν και όταν φτάσει σε ηλικία που μπορεί να σου πει ακριβώς τι έχει θα το ανεβάσω στο 500.
andreaspA Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 23 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε Αν κάτσεις μια μέρα μέσα για μια παρακολούθηση τότε θα πληρώσει ο ΕΟΠΠΥ κάνα 150αρι. καλα δεν είχα στο μυαλο μου μια μερα νοσηλεια οταν το εγραψα. Στην ERGO μπορει να παει και σε δικλινο με μηδεν απαλλαγη. Το διαλεγει την στιγμη της νοσηλειας. 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δεν γνωρίζω τι είναι το νοσοκομειακό και εξω- νοσοκομειακό! Μιλάω για νεογέννητο πάντα. Υπάρχει ασφάλιση από τους γονείς αλλά δεν ξέρω αν αξίζει κάποια έξτρα . Αυτό ψάχνω
tutuyo Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Συνηθως τα μεγαλα μαιευτηρια δινουν ασφαλεια ενος ετους μετα την γεννα - τουλαχιστον ετσι κανει το Μητερα. Σε πρωτη φαση, εξακριβωσε το αυτο Σε δευτερη φαση κανε μια ερευνα αγορας ενα απλο τηλ σε Generalli, NN, Εθνικη, 3 απο τις μεγαλυτερες του χωρου και θα σε καθοδηγησουν και θα σου δωσουν τις απαιτουμενες πληροφοριες, περι καλυψεων και απαλλαγων και ασφαλιστρων 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 15 ώρες πριν, tutuyo είπε Συνηθως τα μεγαλα μαιευτηρια δινουν ασφαλεια ενος ετους μετα την γεννα - τουλαχιστον ετσι κανει το Μητερα. Σε πρωτη φαση, εξακριβωσε το αυτο Σε δευτερη φαση κανε μια ερευνα αγορας ενα απλο τηλ σε Generalli, NN, Εθνικη, 3 απο τις μεγαλυτερες του χωρου και θα σε καθοδηγησουν και θα σου δωσουν τις απαιτουμενες πληροφοριες, περι καλυψεων και απαλλαγων και ασφαλιστρων Η γέννα θα γίνει στο Μητέρα. Δεν μου το είπαν αυτό, ότι δηλαδή δίνουν ασφάλεια ενός έτους. Η ασφάλεια που δίνουν είναι σαν τις μεγάλες του χώρου που ανέφερες; Δίνεται πάντα ή πρέπει κάτι να πληρώσεις; Θα καλέσω και στις υπόλοιπες που είπες .
andreaspA Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 8 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Η ασφάλεια που δίνουν είναι σαν τις μεγάλες του χώρου που ανέφερες; Εθνικη δινει το Μητερα νομιζω.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 12 ώρες πριν, andreaspA είπε Εθνικη δινει το Μητερα νομιζω. Άρα με το που γεννησουμε θα έχουμε ασφάλεια για έναν χρόνο , σωστά ; Άρα για μετά τον χρόνο θα πρέπει να ψάξω Μήπως ήταν κάποια προωθητική ενέργεια αυτό παλαιότερα;
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Σε ευχαριστώ πολύ . Μόλις γεννησουμε και μάθω τι γίνεται θα γράψω εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα