Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Πριν ένα μήνα έκανα ηλεκτρονικά την κάρτα για seasmiles και θα ταξιδέψω προς Κυκλάδες. Για να έχω έκπτωση στο αμάξι πρέπει να έχω πραγματοποιήσει ένα ταξίδι για να ενεργοποιηθεί η έκπτωση;

Ευχαριστώ πολύ 🫶🏻 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Fotini_Kalai είπε

Καλησπέρα σας, 

Πριν ένα μήνα έκανα ηλεκτρονικά την κάρτα για seasmiles και θα ταξιδέψω προς Κυκλάδες. Για να έχω έκπτωση στο αμάξι πρέπει να έχω πραγματοποιήσει ένα ταξίδι για να ενεργοποιηθεί η έκπτωση;

Ευχαριστώ πολύ 🫶🏻 

Βρες καποιον που θα ταξιδέψει πριν απο εσενα προς Κυκλάδες ή εστω με Blue Star Ferries, ζήτα του να ταξιδέψει με τα στοιχεία σου (δεν ζητάνε ταυτοτητα στα πλοια, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτοποίησης^) δηλαδή με το ονομα σου και τον κωδικό seasmiles

Διαφορετικά, Αν ταξίδεψες πέρσι με Blue Star ή εστω τους τελευταιους 12 μηνες, και εχεις τον κωδικό του εισιτηριου, τηλεφώνησε στην εταιρεία και ζήτα τους να σου περάσουν τους πόντους στην κάρτα μπόρει έτσι να ενεργοποιηθει. Σε αυτήν την περίπτωση το παλιό σου εισιτήριο θα πρεπει να αναγράφει το όνομα σου.

^αρκεί στο εισιτηριο επιβάτη να μην υπάρχει εκπτωση (φοιτητη, ναυτικου, πολύτεκνου, στρατιωτικού κλπ.)

Επεξ/σία από Manefs23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...