Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χθες ξαφνικά εμφανίστηκαν μαύρες οριζόντιες οθόνες στην οθόνη του iMac M1 24inch, τον οποίο έχω εδώ και δύο χρόνια. Εκανα επανεκκίνηση, τον άφησα κλειστό 24 ώρες, αλλά επιμένουν. Πιάνω και το πάνω αριστερό μέρος της οθόνης και φαίνεται να είναι υπερβολικά ζεστό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αντιμετωπίζει κανείς ή καμία το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, erinaki81 είπε

Καλησπέρα!

Χθες ξαφνικά εμφανίστηκαν μαύρες οριζόντιες οθόνες στην οθόνη του iMac M1 24inch, τον οποίο έχω εδώ και δύο χρόνια. Εκανα επανεκκίνηση, τον άφησα κλειστό 24 ώρες, αλλά επιμένουν. Πιάνω και το πάνω αριστερό μέρος της οθόνης και φαίνεται να είναι υπερβολικά ζεστό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αντιμετωπίζει κανείς ή καμία το ίδιο πρόβλημα;

Επικοινώνησε με την apple να το δουν στο service , μήπως και γλυτώσεις το κόστος αντικατάστασης οθόνης.

Δημοσ.

Kαλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η εικόνα είναι όπως βλέπετε παρακάτω.

Μίλησα με istorm και μου είπαν ότι έχει μάλλον θέμα η οθόνη, η οποία για να αντικατασταθεί θέλει γύρω στα 700 ευρώ. Έχω εκνευριστεί λίγο που δύο χρονών υπολογιστής βγάζει ξαφνικά τέτοιο θέμα και αναρωτιόμουν αν έχει συμβεί και σε άλλους.

IMG_6843.jpg

Δημοσ.

αυτα ειναι τα προβληματα με τα All in one συστηματα...

δυστηχώς λουζεσαι το φερετζέ της Apple και τις δικες μας επιλογές να παιρνουμε overpriced μηχανηματα που δεν φτιαχνονται ευκολα.

το εψαξες αλλου να δεις μηπως οντως ειναι καμια λεντοταινία;

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά έχω κάνει μετάβαση σε apple computers εδώ και 15 χρόνια και ποτέ κανένας υπολογιστής της apple δεν μου έβγαλε πρόβλημα.

Διάβασα σε forum της apple του εξωτερικού ότι και άλλοι χρήστες του ίδιου μοντέλου αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και χρειάζονται τελικά αλλαγή οθόνης. Εχουν προσπαθήσει να κάνουν ενα petition, αλλά χωρίς ανταπόκριση από την εταιρεία. 

Εγώ θα τον πάω στην isystem, από όπου τον αγόρασα να δω τι θα μου πουν..

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά θέλει αλλαγή η οθόνη... 700 ευρώ κόστος. Μίλησα και με Apple, δεν προτείνουν κάτι. Μόνο feedback μπορώ να στείλω μέσω μιας φόρμας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...