Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκεφτομαι συνταμα να μετακομισω. απο τα 80 τμ, θα παω σε 120..

Αναρωτιεμαι τι αυξηση περιπου να περιμενω στο λογαριασμο της ΔΕΗ. 

Η κατοικια ειναι Πατρα, δεν εχει τρελα κρυα, εχει τζακι και αντλια θερμοτητας, ηλιακο και ειναι ρετιρε. απο πανω στην ταρατσα εχει μονωση. 

τωρα πληρωνω περιπου 70-90 το μηνα, και το χειμωνα απο καμια σομπα/ac περιπου 110-120. 

εχω ηλιακο και κεντρικη θερμανση πετρελαιου πολυκατοικια στην οποια βγαινει περιπου +250 το χρονο.

θεωρειτε, οτι θα ειμαι πανω απο 1500/ετος στη Δεη στο 120τμ?

• Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, emperor4her είπε

Καλησπερα, σκεφτομαι συνταμα να μετακομισω. απο τα 80 τμ, θα παω σε 120..

Αναρωτιεμαι τι αυξηση περιπου να περιμενω στο λογαριασμο της ΔΕΗ. 

Η κατοικια ειναι Πατρα, δεν εχει τρελα κρυα, εχει τζακι και αντλια θερμοτητας, ηλιακο και ειναι ρετιρε. απο πανω στην ταρατσα εχει μονωση. 

τωρα πληρωνω περιπου 70-90 το μηνα, και το χειμωνα απο καμια σομπα/ac περιπου 110-120. 

εχω ηλιακο και κεντρικη θερμανση πετρελαιου πολυκατοικια στην οποια βγαινει περιπου +250 το χρονο.

θεωρειτε, οτι θα ειμαι πανω απο 1500/ετος στη Δεη στο 120τμ?

Παει και αναλογα και την παροχη..Μονοφασικη η τριφασικη παροχη..Εχεις νυχτερινο;  Και τα τετραγωνικα...

• Like 1
Δημοσ.

μονοφασικα και τα 2, νυχτερινο δεν γνωριζω αν εχει το καινουριο, αλλα μπορω να βαλω.

τετραγωνικα, 120..

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Παει και αναλογα και την παροχη..Μονοφασικη η τριφασικη παροχη..Εχεις νυχτερινο;  Και τα τετραγωνικα...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, emperor4her είπε

μονοφασικα και τα 2, νυχτερινο δεν γνωριζω αν εχει το καινουριο, αλλα μπορω να βαλω.

τετραγωνικα, 120..

Πιστεύω ότι θα έχεις μια διαφορά ένα 20% περίπου παραπάνω ... Έχεις αντλία εκεί είπες; Και είναι μονοφασική παροχή;

Δημοσ.

120τμ, μονοφασικο και αντλια θερμοτητας, ολα αυτα μαζι δεν γινονται. 
ρετιρε χωρις θερμοπροσοψη και αντλια θερμοτητας, θα σου φυγει η ουγια! αναλογα την τιμη της kwh, παιζει να γινεις και μετοχος στην ΔΕΗ.

Μονοκατοικια , διπατη, 135τμ, λιγο εξω απο την αμαλιαδα, με 7αρα θερμοπροσοψη, 2 χρονων σπιτι, στον φετινο χειμωνα, βαραγε 30kwh την ημερα για θερμανση χαλαρα! στο ρελαντι!

βάλτα κάτω και μέτρα τα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, takoulou είπε

Πιστεύω ότι θα έχεις μια διαφορά ένα 20% περίπου παραπάνω ... Έχεις αντλία εκεί είπες; Και είναι μονοφασική παροχή;

4 ώρες πριν, andreaspA είπε

120τμ, μονοφασικο και αντλια θερμοτητας, ολα αυτα μαζι δεν γινονται. 
ρετιρε χωρις θερμοπροσοψη και αντλια θερμοτητας, θα σου φυγει η ουγια! αναλογα την τιμη της kwh, παιζει να γινεις και μετοχος στην ΔΕΗ.

Μονοκατοικια , διπατη, 135τμ, λιγο εξω απο την αμαλιαδα, με 7αρα θερμοπροσοψη, 2 χρονων σπιτι, στον φετινο χειμωνα, βαραγε 30kwh την ημερα για θερμανση χαλαρα! στο ρελαντι!

βάλτα κάτω και μέτρα τα.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα σου βγηκε ενα 100αρικο μονο η θερμανση? φετος που ο χειμωνας ηταν και ζεστος?

δεν το βγωριζω αν ειναι μονοφασικο, εγω το υπεθεσα. θα ρωτησω περισσοτερες λεπτομεριες για θερμοπροσοψη κλπ.. 

σε αυτο που μενω τωρα οπως τα εβαλα κατω, ειμαι περιπου 1300 το χρονο δεη + 250-300 κοινοχριστο πετρελαιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...