dtomgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Poio apo ta dyo pisteyete oti einai to kalutero Antivirus programma? :?: :?:
mindtrapper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Το Panda Titanium Antivirus. Eγω από τότε που το αγόρασα (20€ έκανε για 6 μήνες) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλύτερο από το Norton πάντως. Για το Mcafee sorry αλλά δε ξέρω... Και για firewall to Kerio έτσι;
RaNd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 # Θα ελεγα F-Secure 2004! Tα κανει ολα και συμφερει! #Oσο για firewall.... Oλα χαλια ειναι ! Μονο hardware!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 panagida mou...makrya apo Norton kai apo McAfee... yparxoun polyyy kalytera opws Karspersky, Panda kai F-Secure...
Tetix Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μεταξύ F-Secure και Panda όμως τι λέτε??? (Definitions, κτλ....)
DimitrisKTM Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Poio apo ta dyo pisteyete oti einai to kalutero Antivirus programma? :?: :?: Επεσες στην περιπτωση, πριν 10 μερες εβγαλα το Norton γιατι δεν επιανε τιποτα και εβαλα το McAfee και βρηκα την υγεια μου. Απο αυτα τα 2 σαφως προτιμησε το McAfee.
AMDAKIAS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 F-Secure or PC CILLIN της Trend Micro για να βρείς την υγειά σου....
CyberWalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Αποφάσισα να πρωτοτυπίσω και σε αντίθεση με τους (5) προλαλήσαντες να ΑΠΑΝΤΗΣΩ στην ερώτηση του παιδιού που σαφώς αντιδιαστέλει σαφέστατα Norton με McAfee και μάλιστα μόνο στις δεδομένες εκδόσεις. Το Norton 2004 είναι καλύτερο και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ καλύτερο από το McAfee 2004 για πολλούς λόγους. DimitrisKTM, μήπως είχες κολλήσει ιό και όταν έβαλες το McAfee τον βρήκες; Γιατί αν αυτή είναι η περίπτωση σαφώς και δεν φταίει το Norton. Έχω βάλει 2 φορές παλαιότερα το ΜcAffee για να το τσεκάρω και λες και πήγαινα γυρεύοντας ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ όλα έμοιαζαν να λειτουργούν καλά τον πρώτο μήνα μέχρι που έπιασα τελικά ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ιό! Έβαλα Norton και τους έβγαλα. Έκτοτε συλλαμβάνω ιούς (προλαμβάνω δηλαδή ζημιές) ακόμα και χωρίς auto protect (αν και πλέον που έχω καινούργιο μηχάνημα το ενεργοποιώ γιατί δεν έχω πρόβλημα επ.ισχύος) Άσε που ΠΛΕΟΝ προσφέρει πολύ περισσότερα το πακέτο (ειδικά το πλήρες Systemworks) σε αντίθεση με το McAfee. Επίσης το Norton έχει καταφέρει να κρατηθεί σχετικά σταθερό και να βγάλει ιό από το μηχανημα παρόλο σε 'προχωρημένη' μόλυνση και έτσι το εκτίμησα ακόμα πεισσότερο. Σημείωση :arrow: ΔΩΔΕΚΑ χρόνια που δουλέυω με τους υπολογιστές έχω πιάσει συνολικά καμιά 20αριά ιους. Τα πρώτα 7 χρόνια το καλύτερο antivirus ήταν το ΜcAfee που κυκλοφορούσε πολύ καλά πακέτα για την εποχή. Με είχε σώσει από πολλούς ιούς. Τα τελευταία όμως 5 χρόνια η McAfee έχει πέσει κατα πολύ... σε αντίθεση με τη Symantec που προσπέρασε και ανεβαίνει! Το πακέτο για Networks της McAfee αξίζει. Η έκδοση 8.0 του Antivirus της όμως είναι ΣΑΦΩΣ χειρότερη από το NAV 2004. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ και προσωπικά εκφράζω προτίμηση απέναντι στο Kerio για Firewall. Δε συμφωνώ καθόλου με την άποψη περι hardware firewall γιατί παρόλο που είναι πράγματι καλή και λειτουργική ΔΕΝ είναι προσιτή.
burnin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 gia na mi polulogo.f-secure. xrisimopoio to teleutaio f secure client security se stand alone instalation kai einai apisteuto.exei kai intergrated firewall.fucika to firewall den einai apo ta kalutera alla den einai kai xalia.gia mcafee kai norton, opoios xrisimopoiei, i exei ligo kairo upologisti,i apla de xerei.makriaaaaaaa
CyberWalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 To F-Secure είναι καλό για παλιότερα μηχανήματα με μικρή υπολογιστική ισχύ, για windows 98 ή μικρά δίκτυα και αυτό λόγω του τρόπου διαχείρισης των πόρων. Το έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι φάνηκε να λειτουργεί ικανοποιητικά παρόλο που την 'πάτησε' σε ορισμένους παλαιότερους ιούς. Είναι θέμα definitions. Στο F-Secure είναι πολύ σπαστικό (κατά τη γνώμη μου) το περιβάλλον εργασίας και λίγο δύσχρηστος ο τρόπος σύνταξης των rules.΄ Η έκδοση 2004 είναι σαφώς καλύτερη αν και δεν την έχω τρέξει στο δικό μου μηχάνημα. Σε ότι αφορά με την αντιδιαστολή του με το Panda αυτό πού έχω να πω είναι πως το Panda το προτιμώ στην έκδοσή του με το System Mechanic 4.0 και εκεί φάνηκε πολύ δυνατό. Σε σχέση με το F-Secure μάλλον καλύτερο αν και δεν είμαι βέβαιος μιας και δεν το έχω τρέξει σε Shields Up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.