Προς το περιεχόμενο

Κλειδί για Hyundai i20

_filippos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, zeys13 είπε

Δεν χρειάζεται μήνυση, πηγαίνεις στο αστυνομικό τμήμα και δηλώνεις μια απώλεια κλειδιού, αν σου πουν μα μου, και γιατι να την κάνεις δεν πρόκειται να βρεις τπτ, του λες οτι το χρειάζεσαι για την ασφαλιστική σου. Σου δίνουν αντίγραφο συμβάντος και το καταθέτεις στην ασφαλιστική.

Προφανώς ολα θα γίνουν σε συνεννόηση με την ασφαλιστική σου, θα ανοίξουν φάκελο κτλ.

Η πληρωμή γίνεται άμεσα σε 5-10 μέρες το πολύ.

Σε εμένα έγινε την ίδια μέρα που τους κατέθεσα την απόδειξη απο τον κλειδαρά.

Είναι επιπλέον παροχή στο συμβόλαιο το έχουν όλες οι ασφάλειες ; Συγκεκριμένα έχω Ευρωπαικη Πίστη , πως το ονομάζουν ; Δε το ήξερα , καθώς έχω χάσει το 2ο κλειδί. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν ειναι επιπλεον παροχη, εαν κάνεις <μεσαίο> πακέτο, που σε καλύπτει για κλοπή, μέσα στις καλύψεις αναφέρει και την κλοπή ή απώλεια κλειδιού. Και το ανέφερα εδώ επειδή λίγοι το γνωρίζουν, και κάποιοι μπορεί να πληρώνουν ηδη το μεσαίο πακέτο. 

Στην επόμενη ανανέωση αλλάζεις και εταιρεία για ενα εξαμηνο πχ, βγάζεις και το κλειδί σου. 

2 ώρες πριν, zeys13 είπε

Οχι δεν ειναι επιπλεον παροχη, εαν κάνεις <μεσαίο> πακέτο, που σε καλύπτει για κλοπή, μέσα στις καλύψεις αναφέρει και την κλοπή ή απώλεια κλειδιού. Και το ανέφερα εδώ επειδή λίγοι το γνωρίζουν, και κάποιοι μπορεί να πληρώνουν ηδη το μεσαίο πακέτο. 

Στην επόμενη ανανέωση αλλάζεις και εταιρεία για ενα εξαμηνο πχ, βγάζεις και το κλειδί σου. 

Κοντεύει η ανανέωση ασφαλείας  , θα το δω . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...