Προς το περιεχόμενο

Κλειδί για Hyundai i20

_filippos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχασα το κλειδί απο το αμάξι Hyundai i20 (ή μάλλον κάπου το έκρυψε το σκυλί) και είμαι τώρα με το δεύτερο.

Πώς θα γίνει να βγάλω ένα ακόμα; Είναι εφικτό ή θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

Έχασα το κλειδί απο το αμάξι Hyundai i20 (ή μάλλον κάπου το έκρυψε το σκυλί) και είμαι τώρα με το δεύτερο.

Πώς θα γίνει να βγάλω ένα ακόμα; Είναι εφικτό ή θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι;

Θα πας σε κλείδαρα που ασχολείται και με immobilizer κλειδιά .

Θα χρειαστεί και προγραμματισμό να ξέρεις . Καβούκι+ κόψιμο + προγραμματισμό υπολόγισε από 90-150€ 

• Like 1
  • Sad 1

2 ώρες πριν, zeys13 είπε

Αν έχεις ασφάλεια anytime και ασφαλεία κλοπής, δίνει εως 150 ευρώ για απώλεια κλειδιού.

Σωστό..Έχω κι εγώ anytime αλλά δεν μου έχει χρειαστεί. 

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να δείξεις ότι έχεις το δεύτερο κλειδί. 

Ίσως και άλλες ασφαλιστικές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zeys13 είπε

Αν έχεις ασφάλεια anytime και ασφαλεία κλοπής, δίνει εως 150 ευρώ για απώλεια κλειδιού.

Αν θυμαμαι καλα ισχυει μονο αν δηλωθει κλοπη/απωλεια κλπ στο τμημα και με αντιγραφο πληρωνεσαι  

Να ο ορος απο την Δυναμις ασφαλιστικη 

image.png.5f044613ac15412dc8ddb83c59be2a47.png

Επεξ/σία από villasg

1 ώρα πριν, villasg είπε

Αν θυμαμαι καλα ισχυει μονο αν δηλωθει κλοπη/απωλεια κλπ στο τμημα και με αντιγραφο πληρωνεσαι  

Να ο ορος απο την Δυναμις ασφαλιστικη 

image.png.5f044613ac15412dc8ddb83c59be2a47.png

Η κλοπη να δηλωθει το καταλαβαινω αλλα η απωλεια γιατι ? Ποιος θα δηλωσει κλοπη και να πρεπει να κανει μηνυση κατ αγνωστου ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η κλοπη να δηλωθει το καταλαβαινω αλλα η απωλεια γιατι ? Ποιος θα δηλωσει κλοπη και να πρεπει να κανει μηνυση κατ αγνωστου ;;;

δεν ζηταει μυνηαη αλλα δηλωση κλοπης 

image.png.23dc1f63e9969423d01e3b365b7919bb.png

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1

2 ώρες πριν, villasg είπε

δεν ζηταει μυνηαη αλλα δηλωση κλοπης 

image.png.23dc1f63e9969423d01e3b365b7919bb.png

Μην εισαι τοσο σιγουρος .Για αλλαγη ταυτοτηατς λογω κλοπης μου ζηταγαν να κανω μηνυση κατ αγνωστου και μαλιστα στο ΑΤ που κατα τη γνωμη μου ηταν κοντα εκει που  μου την εκλεψαν 

Δηλωσα απωλεια και πληρωσα το παραβοιλο και μετα απο δικη τους συσταση

Μπορει βεβαια  για κλειδι να ισχυει κατι αλλο 

3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μην εισαι τοσο σιγουρος .Για αλλαγη ταυτοτηατς λογω κλοπης μου ζηταγαν να κανω μηνυση κατ αγνωστου και μαλιστα στο ΑΤ που κατα τη γνωμη μου ηταν κοντα εκει που  μου την εκλεψαν 

Δηλωσα απωλεια και πληρωσα το παραβοιλο και μετα απο δικη τους συσταση

Μπορει βεβαια  για κλειδι να ισχυει κατι αλλο 

καλα σου ειπαν, νομιζω δηλαδη επειδη σε αληθινη κλοπη πορτοφολιου , επρεπε να ξαναπαμε μετα απο λιγες μερες για να παρουμε ενα χαρτι - αποκομμα της μηνυσης κατ αγνωστων ... και μετα στο ΤΑ της περιοχης μας να βγαλουμε ταυτοτητα.... ενω αμα ειχαμε πει απλως απωλεια, θα ξεμπερδευαμε αμεσα (τοτε πριν 6-7 χρονια βεβαια)

• Like 1

1 ώρα πριν, panosno1com είπε

καλα σου ειπαν, νομιζω δηλαδη επειδη σε αληθινη κλοπη πορτοφολιου , επρεπε να ξαναπαμε μετα απο λιγες μερες για να παρουμε ενα χαρτι - αποκομμα της μηνυσης κατ αγνωστων ... και μετα στο ΤΑ της περιοχης μας να βγαλουμε ταυτοτητα.... ενω αμα ειχαμε πει απλως απωλεια, θα ξεμπερδευαμε αμεσα (τοτε πριν 6-7 χρονια βεβαια)

Το ίδιο και πριν 3 χρόνια που αναφέρομαι εγώ 

Και αν κάποιος δεν έχει ιδέα που εγινε η κλοπή ενώ ήταν στους δρόμους;;;

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Το ίδιο και πριν 3 χρόνια που αναφέρομαι εγώ 

Και αν κάποιος δεν έχει ιδέα που εγινε η κλοπή ενώ ήταν στους δρόμους;;;

Α καλα εισαι! Μπορει να κοιτάξουν τον χάρτη : χμμμ σε ποια οδό ήσαστε? Τη δεινα? Οκ εμεις εχουμε αρμοδιοτητα εκει, ο παραπανω δρομος εχει αρμοδιότητα το ταδε τμημα

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Α καλα εισαι! Μπορει να κοιτάξουν τον χάρτη : χμμμ σε ποια οδό ήσαστε? Τη δεινα? Οκ εμεις εχουμε αρμοδιοτητα εκει, ο παραπανω δρομος εχει αρμοδιότητα το ταδε τμημα

Αυτό το ότι πρέπει η μήνυση να γίνει μόνο στο κοντινότερο ΑΤ με... ξεπερνάει, άσε που πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις πού σου έκλεψαν κάτι και πρέπει να φτιάξεις σενάριο ψεύτικο 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δεν χρειάζεται μήνυση, πηγαίνεις στο αστυνομικό τμήμα και δηλώνεις μια απώλεια κλειδιού, αν σου πουν μα μου, και γιατι να την κάνεις δεν πρόκειται να βρεις τπτ, του λες οτι το χρειάζεσαι για την ασφαλιστική σου. Σου δίνουν αντίγραφο συμβάντος και το καταθέτεις στην ασφαλιστική.

Προφανώς ολα θα γίνουν σε συνεννόηση με την ασφαλιστική σου, θα ανοίξουν φάκελο κτλ.

Η πληρωμή γίνεται άμεσα σε 5-10 μέρες το πολύ.

Σε εμένα έγινε την ίδια μέρα που τους κατέθεσα την απόδειξη απο τον κλειδαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...