Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Dinos1973 said:

Επαναλαμβάνουμε, δεν είναι για όλους. Δεν είναι κακό να μην μπορείς, και το πληκτρολόγιο από το eBay μια χαρά είναι.

Α, είσαι από αυτούς, οκ, μπορείς να υποθέσεις ότι κέρδισες. Μην σου το χαλάσουμε.

Θέλει να έχεις κάποιο κενό για να το γεμίζεις με λογότυπα για καύχημα.

Εμείς οι αιληνάρες κυκλοφορούμε με xiaomάρα, μιλάμε με viber και αγοράζουμε προσφορές από aliexpress.

(και τα δικά σου κινέζικα είναι απλά βάζουν λογότυπο πάνω και στο χρεώνουν δεκαπλάσια γιατί σε έχουν καταλάβει)

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
  • Members
Δημοσ.

Πολύ ωραίο φαίνεται - κρίμα που δεν είναι συμβατό με οποιοδήποτε τάμπλετ. Αν ήταν, θα το σκεφτόμουν σοβαρά για το Surface Pro μου, μιας και μου αρέσει να έχω διαφορετικού τύπου πληκτρολόγια και να παίρνω μαζί μου το αντίστοιχο κατά περίσταση. 

(ξέρω όμως ότι πιο πιθανό σενάριο θα ήταν να κλείσει η Apple, παρά να γίνει κάτι τέτοιο :D ). 

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Diavolos666 said:

Το να δώσεις 249 ευρώ για πληκτρολόγιο επειδή έχει πάνω λογότυπο prada δεν είναι και πολύ για να καυχιέσαι.

USA Topre Realforce 104UB Variable Black on Black Keyboard : XF11T0 : The Keyboard Company

X108 Capacitive 35gf Bluetooth RGB Backlit Programmable Keyboard Black : NIZ108-053 : The Keyboard Company

Δεν θα έχεις άδικο αν μου πεις ότι δεν είναι δίκαιη σύγκριση γιατί αυτό της Apple μάλλον είναι "απλό", αλλά και πάλι έχουμε κι "εμείς" εξωφρενικές τιμές σε πληκτρολόγια. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Thresh said:

USA Topre Realforce 104UB Variable Black on Black Keyboard : XF11T0 : The Keyboard Company

X108 Capacitive 35gf Bluetooth RGB Backlit Programmable Keyboard Black : NIZ108-053 : The Keyboard Company

Δεν θα έχεις άδικο αν μου πεις ότι δεν είναι δίκαιη σύγκριση γιατί αυτό της Apple μάλλον είναι "απλό", αλλά και πάλι έχουμε κι "εμείς" εξωφρενικές τιμές σε πληκτρολόγια. 😛

Συμφωνώ, έχω το Razer Blacwidows V4Χ, που κόστισε 140 ευρώ όταν το πήρα. Για πληκτρολόγηση, για macros για προγραμματιζόμενα κουμπιά και τους διακόπτες razer green με την σκληρότητα που θέλω είπα να το πάρω και δεν το μετάνιωσα. Φυσικά δεν είναι για μία συσκευή κλειδωμένο σε ένα μοντέλο, το βάζεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή θέλεις και επιδέχεται διόρθωση, αλλαγή keycaps κτλ.

Και δεν θεωρώ τα 140 στα "υπερβολικά πολλά", αλλά εξακολουθεί αν είναι στα "δικαιολογημένα ακριβά".

Προσωπικά μέχρι 100 ήθελα να δώσω, αλλά θα έπαιρνα το V3 και λέω δεν βαριέσαι, μια φορά θα αγοράσω τέτοιο πληκτρολόγιο, ας είναι το πιο τελευταίο μοντέλο.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, Thresh said:

Topre στο ιδιο post με Apple keyboard?

Blasphemy! 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

2 χρόνια έχω αυτό το combo σε iPad Pro M1 11" και δε το αλλάζω με τίποτα!! Πούλησα και το laptop που είχα γιατί μου ήταν πραγματικά άχρηστο στο σπίτι! 

Το Magic Keyboard είναι η καλύτερη προσθήκη που μπορεί να κάνει κάποιος στο iPad Pro!! Προσωπικά, είναι μονόδρομος η αγορά του μαζί με το iPad!!

Λίγο παλιές οι φωτογραφίες (έχω βάλει και white carbon skin).

ef03d62841b0ec40d902eb9a1bd702d0.jpg

3bc0fb55e9ea14059c5ad5c6b20c0a78.jpg

7c0d3890b40a07c2878d1ac25fbdccb9.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/5/2024 στις 9:53 ΠΜ, bill_viper είπε

2 χρόνια έχω αυτό το combo σε iPad Pro M1 11" και δε το αλλάζω με τίποτα!! Πούλησα και το laptop που είχα γιατί μου ήταν πραγματικά άχρηστο στο σπίτι! 

Το Magic Keyboard είναι η καλύτερη προσθήκη που μπορεί να κάνει κάποιος στο iPad Pro!! Προσωπικά, είναι μονόδρομος η αγορά του μαζί με το iPad!!

Λίγο παλιές οι φωτογραφίες (έχω βάλει και white carbon skin).

ef03d62841b0ec40d902eb9a1bd702d0.jpg

3bc0fb55e9ea14059c5ad5c6b20c0a78.jpg

7c0d3890b40a07c2878d1ac25fbdccb9.jpg

Ωραίος ο παίκτης! Παρόμοιο setup κι εγώ. 
Να σε ρωτήσω , το Skin από πού;;

- και καλύπτει και τα πλήκτρα;!; Όχι μόνο γύρω γύρω;; 😋

Δημοσ.
Στις 15/5/2024 στις 8:37 ΜΜ, Ghost.Dog είπε

Ωραίος ο παίκτης! Παρόμοιο setup κι εγώ. 
Να σε ρωτήσω , το Skin από πού;;

- και καλύπτει και τα πλήκτρα;!; Όχι μόνο γύρω γύρω;; 😋

To skin είναι από εδώ https://www.xtremeskins.co.uk

Πλήκτρα όχι, skin για πλήκτρα δεν υπάρχει, μόνο κάτι covers στο Amazon αλλά γίνεται πολύ χάλια η όλη ανάδραση των πλήκτρων.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2024 στις 12:37 ΜΜ, Diavolos666 είπε

299 και 349 δολάρια για πληκτρολόγιο για tablet? Τελικά ο όρος rich-stupid έχει βάση.
~~~

Εγώ πάλι πήρα ένα από aliexpress ποντίκι σύν πληκτρολόγιο με 15 ευρώ και συνδέεται στο κινητό μου, στο tablet μου, στην android τηλεόραση και στον υπολογιστή μου. Το δε ποντίκι έχει και pairing device αλλά και με bluetooth όπως το πληκτρολόγιο. Και έχει και τυπωμένους ελληνικούς χαρακτήρες πάνω.

Μπορεί να μην έχει απτική ανάδραση αλλά είναι gadget και το πήρα για όταν θέλω φυσικό πληκτρολόγιο και είναι universal και συνδέεται με όλες τις συσκευές που έχουν bluetooth ή usb-A θύρα.

image.png.be5d25c214c2c6ba4565b0e52ecda1ca.png

ότι δίνεις περνεισ την εμπειρία που δίνει το μήλο δεν τη βρίσκεις πουθενά , εξαλου όπως θα έδινες λεφτά για λαπτοπ έτσι περνεισ το ταμπλέτες τησ απίλ και το πηκτροογιο στ αηδία λεφτά 

Δημοσ.
Στις 20/5/2024 στις 11:26 ΠΜ, bill_viper είπε

To skin είναι από εδώ https://www.xtremeskins.co.uk

Πλήκτρα όχι, skin για πλήκτρα δεν υπάρχει, μόνο κάτι covers στο Amazon αλλά γίνεται πολύ χάλια η όλη ανάδραση των πλήκτρων.

Ευχαριστω φίλε μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...