Προς το περιεχόμενο

Hades II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φοβερό παιχνίδι, κλασεις ανώτερο απο το ήδη εξαιρετικό πρώτο hades. Δε περίμενα τετοια βελτίωση. 

Το αγορασα λίγο πριν τις γιορτές και τωρα έπαιξα και το νεα πιστα του νέου update.

Περιμένουμε ενα ακομα major update την άνοιξη και μετα θα ακολουθήσει και η έκδοση 1.0 που θα έχει και το true ending.

Αν κάποιος ψήνεται, δεν υπάρχει κανενας λογος να περιμένει. Μην σας τρομάζει το early access ειναι εντελώς polished . Οκ το balance των οπλων / boons θα πειράξουν, θα βάλουν και κάποιο νεο περιεχόμενο και αυτο ειναι.

Άλλοι θα το ειχαν κυκλοφορήσει επίσημα μήνες και θα πούλαγαν dlc ...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα περιμενω παντως την 1.0

Το πρωτο ηταν φοβερη αρρωστια, δεν περιμενα οτι θα μαρεζε τοσο πολυ top down roguelite.

Αν καταφεραν να το εξελιξουν κιολας, μιλαμε για μεγαλο επιτευγμα

• Like 2
Δημοσ.
On 05/03/2025 at 14:55, Alastor192 said:

Εγω θα περιμενω παντως την 1.0

Το πρωτο ηταν φοβερη αρρωστια, δεν περιμενα οτι θα μαρεζε τοσο πολυ top down roguelite.

Αν καταφεραν να το εξελιξουν κιολας, μιλαμε για μεγαλο επιτευγμα

Το 1ο ειναι ανεπανάληπτο.

Δυστυχώς το 2ο για μένα δεν φτάνει το 1ο. Η είσοδος των Spell κάνουν το παιχνίδι κάπως πιο αργό και σπάει τη ροή του, καθώς θέλουν casting time. Το έπαιξα προ 6μήνου, αν και αμφιβάλλω οτι μπορει να βελτιωθεί αυτό καθώς ειναι βασικό δομικό χαρακτηριστικο του gameplay.

Επίσης σε αναγκάζει να παιξεις με τα spell καθως ενα μεγάλο μέρος των upgrade αφορουν αυτά.

Δημοσ.
Στις 6/3/2025 στις 7:45 ΜΜ, lucidsteve είπε

Το 1ο ειναι ανεπανάληπτο.

Δυστυχώς το 2ο για μένα δεν φτάνει το 1ο. Η είσοδος των Spell κάνουν το παιχνίδι κάπως πιο αργό και σπάει τη ροή του, καθώς θέλουν casting time. Το έπαιξα προ 6μήνου, αν και αμφιβάλλω οτι μπορει να βελτιωθεί αυτό καθώς ειναι βασικό δομικό χαρακτηριστικο του gameplay.

Επίσης σε αναγκάζει να παιξεις με τα spell καθως ενα μεγάλο μέρος των upgrade αφορουν αυτά.

Δεν έχω αγγίξει spell και εχω τελειωσει ολα τα boss. Σαφώς και μερικα boons ειναι εντελως άχρηστα, δηλαδή αντι να εχεις 3 επιλογές εχεις 2 πρακτικά αλλα ως εκει. 

Δημοσ.
13 hours ago, nickk0kkav said:

Δεν έχω αγγίξει spell και εχω τελειωσει ολα τα boss. Σαφώς και μερικα boons ειναι εντελως άχρηστα, δηλαδή αντι να εχεις 3 επιλογές εχεις 2 πρακτικά αλλα ως εκει. 

Μήπως τότε το βελτίωσαν. Τελευταάι φορά που έπαιξα ήταν με το που πρωτοβγήκε το EA και τότε δε γινοταν να μη παιξεις με spells καθως υπήρχαν boons που ήταν και τα 3 αποκλειστικα για spells. Μακάρι να το διόρθωσαν κάπως, γιατι θέλω πολύ να αναβιώσω το αίσθημα του Hades 1, εστω και μερικώς.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lucidsteve είπε

Μήπως τότε το βελτίωσαν. Τελευταάι φορά που έπαιξα ήταν με το που πρωτοβγήκε το EA και τότε δε γινοταν να μη παιξεις με spells καθως υπήρχαν boons που ήταν και τα 3 αποκλειστικα για spells. Μακάρι να το διόρθωσαν κάπως, γιατι θέλω πολύ να αναβιώσω το αίσθημα του Hades 1, εστω και μερικώς.

Μάλλον όντως το βελτίωσαν γιατι το παράπονο σου, το έχω διαβασει πολυ στο internet. 

Εγώ αγόρασα το παιχνίδι το Δεκέμβριο, δε ξερω τι επαιζε πριν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...