AntonisKo Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πλέον διαθέσιμο σε Steam και Epic Early Access με 29,00€. To Hades II συνεχίζει την ιστορία του Zagreus, στο οποίο θα πολεμήσετε πέρα από τον Κάτω Κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, χρησιμοποιώντας μαγεία ώστε να αντιμετωπίσετε τον Τιτάνα του χρόνου. Αναμένεται να παραδοθεί τελειωμένο προς το τέλος του 2024. Επεξ/σία 7 Μαϊου από AntonisKo 1
ilos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου @AntonisKo Κάνε edit το post σου και δώσε περιγραφή για το game μιας και δεν υπάρχει ήδη thread για αυτό. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) @AntonisKo και link για το παιχνίδι. Ούτε specs/trailer/screenshots, τπτ δεν εχει. Αλλιώς θα κάνω γω θέμα! Ένα τόσο ωραίο παιχνίδι, έχει ένα τόσο κουτσό θέμα! Δε του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση! Ψηφίζω διαγραφή του θέματος! Επεξ/σία 8 Μαϊου από xtrmsnpr
AntonisKo Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου Εντάξει αν δεν σας αρέσει κλείστε το και φτιάξτε άλλο 🫤 1
Despotas Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Ας ενωθεί με το θέμα του 1ου, το οποίο άλλωστε δεν είχε και μεγάλη συμμετοχή. 1
alet Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Δηλαδή αν τέτοιου είδους παιχνίδι ζητάει 30ρι για early access, στο full release που απο οτι διαβάζω θα είναι σε 5-6 μήνες θα ζητάει 50ρικο? Υπερβολή μου φαίνεται
noFEARgr Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 30 αρικο για το συγκεκριμενο το θεωρω πολυ τιμιο παντως. Εδω η ubisoft ζητουσε 70αρη για το skull and bones. Επεξ/σία 8 Μαϊου από noFEARgr
alet Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Σύγκριση μπορεί να γίνει με indie παιχνιδια στα ίδια κυβικά παραγωγής. Ειδικά απο οτι βλέπω στα reviews δεν υπάρχουν τρελές διάφορες με το 1ο.Αλλά τεσπα απόψεις είναι αυτές, είναι και τι παίζει ή περιμένει να παίξει ο καθένας. Στην δική μου λογική δεν θα έπρεπε να έχει πάνω απο 20ρικο
Fulgore Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alet είπε Δηλαδή αν τέτοιου είδους παιχνίδι ζητάει 30ρι για early access, στο full release που απο οτι διαβάζω θα είναι σε 5-6 μήνες θα ζητάει 50ρικο? Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ούτε πόσο καιρό θα είναι σε early access, ούτε ότι θα κοστίζει 50ευρώ. Μπορεί πχ να ανέβει στα 35ευρώ, δεν ξέρω από που προκύπτουν τα 50. Το πρώτο Hades από 20$ σε early access, κυκλοφόρησε στα 25... Επεξ/σία 8 Μαϊου από Fulgore
alet Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ούτε πόσο καιρό θα είναι σε early access, ούτε ότι θα κοστίζει 50ευρώ. Μπορεί πχ να ανέβει στα 35ευρώ, δεν ξέρω από που προκύπτουν τα 50. Το πρώτο Hades από 20$ σε early access, κυκλοφόρησε στα 25... Δεν χρειάζεται να προκύπτουν από κάπου τα 50.Είναι προσωπική εκτίμηση με βάση την υπερβολή που θεωρώ οτι υπάρχει στην τωρινή τιμολόγηση.Στο πρώτο ποστ του θέματος διάβασα για το πότε αναμένεται η full release
psof Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 ώρες πριν, alet είπε Σύγκριση μπορεί να γίνει με indie παιχνιδια στα ίδια κυβικά παραγωγής. Ειδικά απο οτι βλέπω στα reviews δεν υπάρχουν τρελές διάφορες με το 1ο.Αλλά τεσπα απόψεις είναι αυτές, είναι και τι παίζει ή περιμένει να παίξει ο καθένας. Στην δική μου λογική δεν θα έπρεπε να έχει πάνω απο 20ρικο H Supergiant είναι ίσως η τοπ Indie εταιρία στο χώρο του gaming. Το επίπεδο που πιάνουν όσον αφορά το artwork, voice acting, writing, μουσική κάνουν το 90% των AAA dev να κοκκινίζουν απο ντροπή. 30 ευρώ για σίγουρο game of the year nominee δεν είναι τίποτα. To Hades 2 είναι παρόμοιο με το 1 όσο το God War Ragnarok είναι παρόμοιο με το God of War ή το Spiderman 2 με το 1. Φαντάσου να ζητούσαν αυτά τα sequel στη μισή τιμή επειδή έχουν τα ίδια γραφικά και τους ίδιους πρωταγωνιστές και θέμα ιστορίας. H Sony θα πέθαινε απο τα γέλια. Όσον αφορά το early access σε roguelike/lite παιχνίδια μια τέτοια περίοδος είναι αναπόφευκτη. Δεν γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι που σου επιβάλει να το ξαναπαίξεις 10αδες φορές με μυριάδες builds/weapons/spells να βρει την ισορροπία του στη τύχη απο την αρχή. Θέλει πολλές δοκιμές και κάψιμο απο χιλιάδες παίχτες και μετά πειράγματα βάση του feedback. Το αν θα γίνει σε μια περίοδο early access ή μετά τo 1.0 release δεν παίζει ρόλο.
AntonisKo Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου Μέχρι τώρα πάντως (έχω πεθάνει ήδη 7 φορές), η ιστορία είναι αρκετά υποδεέστερη σε σχέση με το πρώτο.
akisk Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Μόλις το τσίμπησα. Ελπίζω η τελικη έκδοση να πλησιάσει το μεγαλείο του original Hades. Είχα ρίξει γύρω στις 100 ώρες στο παλιό με αμέτρητα runs.
Choutas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου το έχω αφήσει στην έριδα, πιο αεράτος ο πάνω κόσμος από τον κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα