Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Συγγενικό μου πρόσωπο έχει στεγαστικό δάνειο από ταμείο παρακαταθήκων και δανείων ως συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Βρήκε κάποια λεφτά και θέλει να δει αν μπορεί να το αποπληρώσει νωρίς για να γλιτώσει το πολύ υψηλό επιτόκιο αλλά μην γνωρίζοντας πολλά μου ζήτησε βοήθεια.

Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας online δεν μπόρεσα να βρω κάτι μιας και το site είναι ακόμα λίγο αρχαίο. 

Οι ερωτήσεις τώρα:

1) έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο; Δεν μπορώ να βρω καν αν γίνεται αυτό έστω και με κάποιο πρόστιμο.

2) πέρα από τηλέφωνο υπάρχει τρόπος να βρει έξτρα πληροφορίες για το δάνειο; Ξέρει μόνο μέχρι πότε είναι να πληρώσει και το αρχικό ποσό.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Συγγενικό μου πρόσωπο έχει στεγαστικό δάνειο από ταμείο παρακαταθήκων και δανείων ως συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Βρήκε κάποια λεφτά και θέλει να δει αν μπορεί να το αποπληρώσει νωρίς για να γλιτώσει το πολύ υψηλό επιτόκιο αλλά μην γνωρίζοντας πολλά μου ζήτησε βοήθεια.

Το θέμα είναι ότι ψάχνοντας online δεν μπόρεσα να βρω κάτι μιας και το site είναι ακόμα λίγο αρχαίο. 

Οι ερωτήσεις τώρα:

1) έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο; Δεν μπορώ να βρω καν αν γίνεται αυτό έστω και με κάποιο πρόστιμο.

2) πέρα από τηλέφωνο υπάρχει τρόπος να βρει έξτρα πληροφορίες για το δάνειο; Ξέρει μόνο μέχρι πότε είναι να πληρώσει και το αρχικό ποσό.

Εάν πληρώσει όλο το υπόλοιπο ποσό έχει έκπτωση 3% του συνολικού αληκτου ποσού 

Βρες τα  τηλέφωνα στο tpd.gr και υπέβαλε τη ερώτηση .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ούτε 5 δεύτερα χρειάστηκε ψάξιμο και πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση

https://www.tpd.gr/merikes-kai-olikes-eksofliseis-daneion/

Αυτό απαντάει την 1η ερώτηση μου, ευχαριστώ πολύ.

Έψαξα "πρόωρη αποπληρωμή ΤΠκΔ," και δεν το έβγαλε για κάποιον λόγο.

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εάν πληρώσει όλο το υπόλοιπο ποσό έχει έκπτωση 3% του συνολικού αληκτου ποσού 

Βρες τα  τηλέφωνα στο tpd.gr και υπέβαλε τη ερώτηση .

μόνο αυτό; Άρα ο τόκος κανονικά; Υπάρχει κάποιο λινκ να διαβάσω περισσότερα;

Βρήκα αυτό: https://www.ofeiles.gr/p/blog-page_5862.html αλλά αυτό αναφέρει τον Οργανισμό εργατικής κατοικίας και όχι το ΤΠκΔ.

Επεξ/σία από kaliakman
Δημοσ.

σε δανειο στην εθνικη,οι τοκοι μπαινουν στις πρωτες δοσεις οποτε ΛΟΓΙΚΑ εχουν πληρωθει οι τοκοι του δανειου απτον συγγενη σου,το μονο που θα κερδισεις ισως ειναι το 3% που αναφερθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...