Retropersian Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σας Έχω την εξής απορία κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη για εξωτερικό βάψιμο του διαμερίσματος που νοικιάζω. Βρίσκεται στον 3ο όροφο 6 όροφης πολυκατοικίας με 30 διαμερίσματα. Είναι εφικτό αυτό το πράγμα?χρειάζονται άδειες?πρέπει να ρωτήσω τους άλλους 29 ιδιοκτήτες,εκτός από τον δικό μου προφανώς? Μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο εξωφρενική αυτή η απαίτηση?
takoulou Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Retropersian είπε Καλησπέρα σας Έχω την εξής απορία κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη για εξωτερικό βάψιμο του διαμερίσματος που νοικιάζω. Βρίσκεται στον 3ο όροφο 6 όροφης πολυκατοικίας με 30 διαμερίσματα. Είναι εφικτό αυτό το πράγμα?χρειάζονται άδειες?πρέπει να ρωτήσω τους άλλους 29 ιδιοκτήτες,εκτός από τον δικό μου προφανώς? Μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο εξωφρενική αυτή η απαίτηση? Καλησπέρα... Γιατί στο ζήτησε; Παντού εξωτερικά βάψιμο; Ναι θα πρέπει να το ρωτήσεις ; Γιατί μπορεί να μπουν σκαλωσιές; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2024 από takoulou
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Retropersian είπε κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη για εξωτερικό βάψιμο του διαμερίσματος που νοικιάζω. Σου ζητηση ο ιδιοκτητης εσενα να βαψεις το διαμερισμα εξωτερικα; Με ποια λογικη; Εσενα δε σε απασχολει.
Retropersian Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Απλά με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου το ζήτησε. Το συμβόλαιο(τριετίας) θέλει ακόμη 1 χρόνο να λήξει.μήπως αυτός είναι ο λόγος,να θέλει να το δώσει αλλού φρεσκοβαμμένο? Παντού εξωτερικά βάψιμο,έτσι απλά,σήμερα το ζήτησε.
iml Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Είτε κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά, είτε κάποια λεπτομέρεια υπάρχει που δεν μας λες. 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Στις 7/5/2024 στις 11:10 ΜΜ, Retropersian είπε Παντού εξωτερικά βάψιμο,έτσι απλά,σήμερα το ζήτησε. Δεν εχεις δουλεια εσυ σε αυτα.
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2024 στις 11:10 ΜΜ, Retropersian είπε Απλά με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου το ζήτησε. Το συμβόλαιο(τριετίας) θέλει ακόμη 1 χρόνο να λήξει.μήπως αυτός είναι ο λόγος,να θέλει να το δώσει αλλού φρεσκοβαμμένο? Παντού εξωτερικά βάψιμο,έτσι απλά,σήμερα το ζήτησε. Εισαι σιγουρος οτι δεν θα βαψουν ολη την πολυκατοικια και απλα σε ενημερωσε? Οπως και να εχει, ΔΕΝ ειναι δουλεια σου, και ΔΕΝ μπορεις να κανεις ο,τι θελεις. Οι ιδιοκτητες σε αυτες τις περιπτωσεις (πχ επισκευες), παιρνουν το χρωμα απο τον διαχειριστη για να παρουν ακριβως το ιδιο, για να μην διαφερει απο την υπολοιπη πολυκατοικια. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2024 από SabotazNic
elgol Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Αν ειναι οπως τα λες και το ενοικιο ειναι ευλογο πες του το αλλο με τον Τοτο το ξερει;
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Το βάψιμο εξωτερικά το κάνει συνήθως όλη η πολυκατοικία. Είναι αρκετά μεγάλο κόστος με σκαλωσιές. Πρέπει να έχουν κοινό χρώμα, δεν μπορεί ο καθένας να βάζει ότι θέλει. Πρέπει να υπάρχουν και ειδικές άδειες και απόφαση συνέλευσης. Σε περίπτωση καταγγελίας θα έχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από The_Judas
dsvee Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να ζητήσει κάτι τέτοιο. Ίσως να εννοούσε τον εξωτερικό τοίχο του μπαλκονιού σου. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να το βάψεις όπως θες, πρέπει να είναι ίδιο το χρώμα. Ωστόσο και το ίδιο χρώμα να έχεις έτσι όπως κόβουν τα χρώματα με τον ήλιο και τον χρόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται διαφορά με τους υπόλοιπους τοίχους.
takoulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Στις 7/5/2024 στις 8:38 ΜΜ, Retropersian είπε Καλησπέρα σας Έχω την εξής απορία κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη για εξωτερικό βάψιμο του διαμερίσματος που νοικιάζω. Βρίσκεται στον 3ο όροφο 6 όροφης πολυκατοικίας με 30 διαμερίσματα. Είναι εφικτό αυτό το πράγμα?χρειάζονται άδειες?πρέπει να ρωτήσω τους άλλους 29 ιδιοκτήτες,εκτός από τον δικό μου προφανώς? Μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο εξωφρενική αυτή η απαίτηση? Ελα.. Που χάθηκες; 2
sphinxgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Περίεργα τα λες. Εσύ θα βάψεις τους τοίχους των βεραντων ή θα βάψουν όλη την πολυκατοικία εξωτερικά?
SeNNinhA Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2024 στις 8:38 ΜΜ, Retropersian είπε Καλησπέρα σας Έχω την εξής απορία κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη για εξωτερικό βάψιμο του διαμερίσματος που νοικιάζω. Βρίσκεται στον 3ο όροφο 6 όροφης πολυκατοικίας με 30 διαμερίσματα. Είναι εφικτό αυτό το πράγμα?χρειάζονται άδειες?πρέπει να ρωτήσω τους άλλους 29 ιδιοκτήτες,εκτός από τον δικό μου προφανώς? Μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο εξωφρενική αυτή η απαίτηση? Ο ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση να αποκαταστήσει οποιεσδήποτε φθορές λόγω φυσιολογικής χρήσης του ακινήτου ή και των αντικειμένων και συσκευών του. Ο Ενοικιαστής ΔΕΝ υποχρεουται σε αποκατάσταση φθορών λόγω φυσιολογικής χρήσης. Συμπεριλαμβανομένου και της βαφής. Ακόμη και εάν αυτό έχει συμφωνηθεί εγγράφως αποτελεί καταχρηστικό όρο και μπορεί να αμφισβητηθεί σε τυχόν δικαστική διαμάχη. Σύμφωνα με αποφάσεις του Αρείου Πάγου, το ένοικιο εμπεριεχει και μέρος του ωφελεί να δαπανειται από τον ιδιοκτήτη για την συντήρηση του ακινήτου και την συντήρηση επισκευή ή και αλλαγή όλων των παραπάνω. Από εκεί και μετά εαν το θέμα αφορά την βαφή με έξοδα των ιδιοκτητών τότε ωφειλεις να διευκολύνεις στο μετρό του δυνατού τις εργασίες. Αρα θα πρέπει να βρεθεί ωράριο κατά το οποίο θα συνεργεια θα έχουν πρόσβαση στις βεράντες σου. Αυτά. Επιτρέπεται φρεσκάρισμα της εξωτερικής βαφής ανά διαμέρισμα εφόσον διατηρείται ο υπάρχον χρωματισμός. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα