Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω πρωτεινη απο gymbeam μιας και είναι η πιο οικονομική που έχω βρει. 2,5κιλα 45€.

Έχω ακούσει διάφορα για την ποιότητα και θα ήθελα την γνώμη σας. Δυστυχώς το budget μου δεν μου επιτρέπει για κάτι ακριβότερο και για πολύ μικρότερη ποσότητα.

Όποιος έχει εμπειρία απο την συγκεκριμένη εταιρεία θα εκτιμούσα την γνώμη του.

Και αν όντως την προτείνει να μου προτείνει και κάποια γεύση που να αξίζει και ποια να αποφύγω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AlexDeLarge είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω πρωτεινη απο gymbeam μιας και είναι η πιο οικονομική που έχω βρει. 2,5κιλα 45€.

Έχω πάρει από διάφορες εταιρείες (my protein ,on , biotech, warrior lab), δεν κατάλαβα κάποια διαφορά σε σχέση με της gymbeam. Ίσως λίγο στην διαλυτότητα. Δεν είχα φουσκώματα ή να με πείραξε κάπου.

Από θέμα ποιότητας δεν μπορώ να ξέρω βέβαια .

Είχα πάρει την cookies, τίμια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AlexDeLarge είπε

αλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω πρωτεινη απο gymbeam μιας και είναι η πιο οικονομική που έχω βρει

Ξεκινας λαθος.
Αν ειναι να  ξεκινησεις γυμναστικη Μαιο,για να εισαι τουμπανο το καλοκαιρι,δωσε προσοχη στη διατροφη και ασε τις πρωτεινες.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να πάθεις είναι να μην κερδίσεις στην ουσία τίποτα.

Δηλαδή να λέει 23 γραμμάρια ανά σκουπ και τελικά να είναι 15 γραμμάρια,με αποτέλεσμα στο τέλος να σου έρθει λίγο πολύ μια η άλλη.

Αν βάλεις και γεύση και διαλυτότητα που μπορεί να μη σου κανει,ίσως βγεις και χαμένος.

Πολύ τίμια πρόταση που πήρα και δοκίμασα είναι μια προσφορά της proteinmax που δίνει τα 4 κιλά 90€.Εχει πολύ καλή διαλυτότητα κι ωραία γεύση αλλά παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω.

Από MyProtein και Gymbeam που δοκίμασα απογοητεύτηκα από γεύση και διαλυτότητα είναι σαν αλευρια.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ξεκινας λαθος.
Αν ειναι να  ξεκινησεις γυμναστικη Μαιο,για να εισαι τουμπανο το καλοκαιρι,δωσε προσοχη στη διατροφη και ασε τις πρωτεινες.

Έχει κάνα χρόνο που πάω γυμναστήριο, απλά όσο ξεκινάνε οι ζέστες δυσκολεύομαι να τρώω περισσότερο και ενα κρύο shake είναι ο,τι πρέπει για εύκολη πρβτεινηυ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AlexDeLarge είπε

Έχει κάνα χρόνο που πάω γυμναστήριο, απλά όσο ξεκινάνε οι ζέστες δυσκολεύομαι να τρώω περισσότερο και ενα κρύο shake είναι ο,τι πρέπει για εύκολη πρβτεινηυ

Οτι πληρωνεις παιρνεις.
Παρε μικροτερη δοση και δωσε κατι παραπανω.

Δημοσ.

εχω πάρει κρεατίνη από εκεί και είναι μια χαρά

κάποια στιγμή να αποβάλουμε την ιδέα της μάρκας

από τα ίδια τυροκομεία ψωνίζουν όλες οι εταιρείες

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AlexDeLarge είπε

Έχω ακούσει διάφορα για την ποιότητα και θα ήθελα την γνώμη σας. Δυστυχώς το budget μου δεν μου επιτρέπει για κάτι ακριβότερο και για πολύ μικρότερη ποσότητα.

Όποιος έχει εμπειρία απο την συγκεκριμένη εταιρεία θα εκτιμούσα την γνώμη του.

Και αν όντως την προτείνει να μου προτείνει και κάποια γεύση που να αξίζει και ποια να αποφύγω.

Σε πιο καλή τιμή αν θες έχει και εδώ (€16/κιλο στο 2κιλο ή €12,75 αν στοκάρει το 4κιλο) , στα €85 εχει και free shipping για Ελλάδα. https://www.hsnstore.eu/brands/raw-series/100-whey-protein-concentrate-2-0

προσωπικά πήρα 10 κιλά στο BF από αυτούς. 

Επεξ/σία από zygorito
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...