Προς το περιεχόμενο

Αναζητώ τηλεόραση 50''

Petrotos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έπειτα από πολλές επισκευές η Samsung QLED (3,5 ετών) τα έφτυσε... Μετά από χρόνια π είχα ρίξει μαύρο στα κινητά της εν λόγω εταιρείας τώρα ρίχνω και στις τηλεοράσεις της.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από Turbo-X και Hisense και γενικά αναζητώ κάτι σχετικά φτηνό ως 500 ευρώ.

Συνήθως παρακολουθώ αγώνες ,netflix και ίσως κάποια στιγμή πάρω και παιχνιδομηχανή..

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε εγώ κέρδισα στην κοπή της πίτας εταιρείας μου μία 50’’ τηλεόραση της turbo X ενώ είχα ταυτόχρονα στο σπίτι μου LG ,καταλαβαίνεις λίγο την διαφορά σε ποιότητα, πάντως να ξέρεις ότι η μέχρι τώρα εμπειρία είναι πάρα πολύ καλή ισάξια με την LG και δεν έχω δει το παραμικρό κόλλημα καθώς επίσης και η εικόνα είναι πολύ καλή

Στις 7/5/2024 στις 7:31 ΜΜ, Petrotos3 είπε

Έπειτα από πολλές επισκευές η Samsung QLED (3,5 ετών) τα έφτυσε... Μετά από χρόνια π είχα ρίξει μαύρο στα κινητά της εν λόγω εταιρείας τώρα ρίχνω και στις τηλεοράσεις της.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από Turbo-X και Hisense και γενικά αναζητώ κάτι σχετικά φτηνό ως 500 ευρώ.

Συνήθως παρακολουθώ αγώνες ,netflix και ίσως κάποια στιγμή πάρω και παιχνιδομηχανή..

Ευχαριστώ

Αγόρασα την HISENSE 55A6BG 55'' LED 4K Smart TV πριν 6 μήνες με 350€ απο Γερμανό. Πραγματικά με έχει εκπλήξει  η ποιότητα της εικόνας, κάτι που δεν περίμενα σ αυτή την τιμή. Στα επίγεια κανάλια της τηλεόρασης μην ζητάμε πολλά στην  εικόνα, λόγω ποιότητας σήματος και με λίγες ρυθμήσεις, φέρνεις την εικονα εκεί που σ αρέσει. Όσον αφορά στην εικόνα από Netflix (4K με Dolby Vision) αλλά και ταινίες 4Κ από υπολογιστή, εκεί η διαφορά είναι μεγάλη. Το μαύρο ειναι σαν είναι κλειστή η τηλεόραση.... Επέλεξα το Dolby Vision σε σχέση με το HDR10 γιατί θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια στα φωτεινά ή υπέρ φωτισμένα σημεία της εικόνας, ενώ στα σκοτεινά έχουν και τα δυο την ίδια ποιότητα. Κάτι που επαληθεύω και στην πράξη.

Η επόμενη ευχάριστη έκπληξη ήταν το Game Mode που διαθέτει. Όχι σε επίπεδα οθόνης υπολογιστή, αλλά πλέον την χρησιμοποιώ πολύ συχνά για παιχνίδια σε 4Κ ανάλυση. Επίσης την σύνδεσα με το surround ηχοσυστημα που είχα μέσω οπτικής ινας και το DTS Vistual X που διαθέτει, πραγματικά γεμίζει τον χώρο.  

Δεν βρήκα καλύτερη VFM τηλεόραση, τουλάχιστον με τα δικά μου στανταρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...