PLHROPPP Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Επεξ/σία 8 Μαϊου από PLHROPPP 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katehaki Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 9 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Δεν ξέρω που ρώτησες για αντικατάσταση μπαταρίας αλλά στο isystem αν δεν κάνω λάθος το αναλαμβάνουν. Αν και στο 90% δεν θεωρώ ανάγκη για αλλαγή μπαταρίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Είναι δυνατόν να 600 ευρώ και να μην έχει οθόνη 120hz κάπου όπλα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Θα είναι φθηνότερο τελικα και θα μπορεί να γίνει ΦΟΡΗΤΟΣ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 1 hour ago, PLHROPPP said: ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Στο 90% γιατί να αλλάξεις μπαταρία όμως; Ειδικά στο iPad που οκ, όσο να είναι κρατάει αρκετά. Εχω του 2020 το pro το 12,9 και ακόμα δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Ωραίο το καινούριο δε λέω, αλλά δε με ψήνει να δώσω τόσα λεφτά για αλλαγή. 1 hour ago, PLHROPPP said: ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Στο 90% γιατί να αλλάξεις μπαταρία όμως; Ειδικά στο iPad που οκ, όσο να είναι κρατάει αρκετά. Εχω του 2020 το pro το 12,9 και ακόμα δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Ωραίο το καινούριο δε λέω, αλλά δε με ψήνει να δώσω τόσα λεφτά για αλλαγή. 1 hour ago, PLHROPPP said: ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Στο 90% γιατί να αλλάξεις μπαταρία όμως; Ειδικά στο iPad που οκ, όσο να είναι κρατάει αρκετά. Εχω του 2020 το pro το 12,9 και ακόμα δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Ωραίο το καινούριο δε λέω, αλλά δε με ψήνει να δώσω τόσα λεφτά για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Είναι δυνατόν να 600 ευρώ και να μην έχει οθόνη 120hz κάπου όπλα δηλαδή. 700€ θέλεις να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε 700€ θέλεις να πεις ακομα χειροτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Δείχνει το ipad υγεία μπαταρίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 16 hours ago, PLHROPPP said: ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Καλα σοβαρα μιλας τωρα, σου λενε παρε καινουργιο?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 5 ώρες πριν, ardi21 είπε Καλα σοβαρα μιλας τωρα, σου λενε παρε καινουργιο?!! οοοο yes και μάλιστα δεν ζήτησα δωρεάν αντικατάσταση άλλα να πληρώσω και την καινούρια μπαταρία και την τοποθέτηση εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, PLHROPPP said: οοοο yes και μάλιστα δεν ζήτησα δωρεάν αντικατάσταση άλλα να πληρώσω και την καινούρια μπαταρία και την τοποθέτηση εννοείται Πρωτη φορα το ακουω αυτο στην ζωη μου. Εγω ειχα παει tablet 4 χρονων στην Samsung και εννοειται μου ειχαν αλλαξει κανονικα μπαταρια. Οι ανθρωποι ειναι ξεκαθαρα για δικαστηριο. Εχουν το δικαιωμα να λενε τετοιες αθλιοτητες αραγε? Ειναι σαν να πηγαινεις ενα αυτοκινητο για αλλαγη εγκεφαλου πχ και να σου λενε παρε καινουργιο. Επεξ/σία 8 Μαϊου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Μόλις τώρα, ardi21 είπε Πρωτη φορα το ακουω αυτο στην ζωη μου. Εγω ειχα παει tablet 4 χρονων στην Samsung και εννοειται μου ειχαν αλλαξει κανονικα μπαταρια. Οι ανθρωποι ειναι ξεκαθαρα για δικαστηριο. Εχουν το δικαιωμα να λενε τετοιες αθλιοτητες αραγε? μάλιστα μου είπανε ότι γίνεται μόνο αντικατάσταση να τους πάω το "παλιο" ταμπλετ και να μου δώσουν ένα ίδιο ανακατασκευασμένο στην προνομιακή τιμη των 580€ γιατι ήμουν εκτός εγγυησης-αλλα και εγγυηση να ειχα εφοσον η μπαταρία δεν ειχε πέσει στο 80% πάλι τοσα θα ζητουσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0hn82 Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 22 ώρες πριν, PLHROPPP είπε ψάχνω να βρώ λόγω να αλλάξω το iPad pro 2021 που έχω αλλά δεν.......βέβαια πάντα η καλή μας apple θα δημιουργήσει κάποιον λόγο απο το πουθενά. Το ταμπλετ μου κλείνει 3ετια και θέλω να αλλάξω την μπαταρία βέβαια ούτε η επίσημη apple δεν δέχεται να την αλλάξει ούτε το επίσημο σερβις της εδώ στην ελλάδα διότι πολιτική της apple λεει είναι να μην αντικαθήσταται η μπαταρία άλλα το ίδιο το ταμπλετ δινοντας επιπλέον το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600€ αλλίως σου λέει πάνε πούλα το σε καμία αγγελία και πάρε καινούριο. Σημείωση η μπαταρία έχει πέσει στο 90% και ο μόνος λόγος αλλαγής σύμφωνα με αυτούς χωρίς κόστος αντικατάστασης είναι στον πρώτο χρόνο να έχει πάει στο 80% με άλλα λόγια θες καινουρια μπαταρία πάρε καινούριο ταμπλετ. Η επίσημη Apple δεν έχει τέτοια πολιτική. Τις αλλάζει στις Η.Π.Α.: https://support.apple.com/ipad/repair όπως και σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα που έχει η ίδια παρουσία Η τιμή π.χ. στην Ιταλία είναι 205€. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση ή το έβγαλε κάποιος από την κούτρα του θα είναι πρωτοτυπία του ελληνικού μεταπωλητή, της iSquare. Θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νέο topic για το θέμα και να επικοινωνήσεις γραπτώς με email ή φόρμα επικοινωνίας με τους επισήμους service providers: https://www.isquare.gr/authorised-service-providers/ Επίσης: https://service.public.gr/device-model/tablet/ipad-repairs/ipad-pro-11-repair-2021 https://irepair.gr/repairs/αλλαγή-mπαταρίας-ipad-pro-129-2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, J0hn82 είπε Η επίσημη Apple δεν έχει τέτοια πολιτική. Τις αλλάζει στις Η.Π.Α.: https://support.apple.com/ipad/repair όπως και σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα που έχει η ίδια παρουσία Η τιμή π.χ. στην Ιταλία είναι 205€. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση ή το έβγαλε κάποιος από την κούτρα του θα είναι πρωτοτυπία του ελληνικού μεταπωλητή, της iSquare. Θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νέο topic για το θέμα και να επικοινωνήσεις γραπτώς με email ή φόρμα επικοινωνίας με τους επισήμους service providers: https://www.isquare.gr/authorised-service-providers/ Επίσης: https://service.public.gr/device-model/tablet/ipad-repairs/ipad-pro-11-repair-2021 https://irepair.gr/repairs/αλλαγή-mπαταρίας-ipad-pro-129-2021 δεν αναφέρομαι στην isquare άλλα σε άλλη εταιρία που είχα την εντύπωση ότι ήταν ο επίσημος αντιπροσωπος της apple στην ελλάδα. Το λέω για αποφυγή παρεξηγήσεων. Με την apple επικοινώνησα ο ίδιος μέσω τηλεφώνου και μίλησα με ελληνα εκπρόσωπο τους στο τηλεφωνικο τους σέρβις με την εταιρία που νόμιζα οτι ηταν επισημος αντιπροσωπος της apple πήγα εγώ ο ιδιος σε κατάστημα της στην θεσσαλονίκη και έπειτα απο ερώτηση μου για αλλαγή της μπαταριας μου ειπαν όσα ανεφεκαι ότι δεν αρα για το χρηματικό ποσό της αντικατάστασης ολόκληρου του τάμπλετ Η μπαταρία είναι στο 90% και πράγματι δεν έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα απλα επειδή είμαι ψυχαναγκαστικός ήθελα να την αλλάξω με καινούρια -όχι δωρεάν εννοείται εφόσον είμαι εκτος εγγύησης εδω και 2 χρόνια Επεξ/σία 8 Μαϊου από PLHROPPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanourisfz6 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου μπα θα μεινω με το Μ1τσιπ του προηγουμενου μοντελου🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα