Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω ο σλλος λεει ανταλλαζω τζιπακι 3000 κυβικα με αμαξι πολης.το ενα μπορει να κανει 30k και το αλλο 10. αν δεν θελει jeep και θελει πλεον πολης τι να κανουμε?να μην κανει ανταλλαγη επειδη θα παρει αμαξι 10k. δηλαδη να το κρατησει να το βλεπει?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τότε μην το ανταλλάσσεις. 

Σωστά πολύ σωστά το είπες φίλε μου και από απορία έκανα αυτό το θέμα και όχι ότι θα αντάλλαζα ποτέ τηλέφωνο που στην ουσία ποτέ δεν ξέρεις τι παίρνεις έτσι και είναι μεταχειρσιμένο είτε το σε ανταλλαγή είτε σε αγορά.

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

εδω ο σλλος λεει ανταλλαζω τζιπακι 3000 κυβικα με αμαξι πολης.το ενα μπορει να κανει 30k και το αλλο 10. αν δεν θελει jeep και θελει πλεον πολης τι να κανουμε?να μην κανει ανταλλαγη επειδη θα παρει αμαξι 10k. δηλαδη να το κρατησει να το βλεπει?

Φίλε μου αυτός που κάνει αυτήν την μη ίση ανταλλαγή την κάνει γιατί δεν μπορεί να συντηρήσει άλλο το τζιπάκι των 3000 κυβικών όσο ακριβό και να το αγόρασε, αλλά στα αμάξια πριν τα αγοράσεις τα πας για έλεγχο και εκεί βλέπεις εάν είναι τραυματισμένο η όχι, αλλά στα κινητά δεν στα ελέγχει κανείς και τα ανταλλάσεις χέρι με χέρι συνήθως σε κάποιο σταθμό το μετρό εδώ στην Αθήνα.

Δημοσ.
12 minutes ago, moufas999 said:

Το θέμα είναι φίλε μου ότι στην ανταλλαγή κάποιος από τους δύο θα είναι ριγμένος γιατί θα πάρει υποδεέστερο τηλέφωνο και δεν εννοώ τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου που τα γνωρίζουμε αλλά στην κατάσταση που θα είναι.

Ναι, και αυτό ειναι μέρος του ρίσκου και του EV του αντικειμένου.

Αν ειναι να ανταλάξω το 3310 μου με το νεο iphone, δεν με ενδιαφέρει να εχει κάνει και μπάνιο ο άλλος μαζί του. Αν στο 3310 μου έχω μέσα την μόνη φωτογραφία της πεθαμένης μάνας μου και δεν μπορώ να την μεταφέρω, δεν το ανταλλασω και με το νέο iphone σφραγγισμένο στο κουτί του. 

Εσυ επιλέγεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, moufas999 said:

Φίλε μου αυτός που κάνει αυτήν την μη ίση ανταλλαγή την κάνει γιατί δεν μπορεί να συντηρήσει άλλο το τζιπάκι των 3000 κυβικών όσο ακριβό και να το αγόρασε, αλλά στα αμάξια πριν τα αγοράσεις τα πας για έλεγχο και εκεί βλέπεις εάν είναι τραυματισμένο η όχι, αλλά στα κινητά δεν στα ελέγχει κανείς και τα ανταλλάσεις χέρι με χέρι συνήθως σε κάποιο σταθμό το μετρό εδώ στην Αθήνα.

αυτο γινεται και στις πωλησεις μεταχειρισμενων κινητων και ειναι ασχετο με ανταλλαγες. απο ποιον θα παρεις το κρινεις εσυ.υπαρχουν ατομα με 2 κριτικες και ατομα με 200.τοσο απλα

αν δεν θες να παρεις το ρισκο πας για new. και στα κινητα μπορεις να κανεις τεστ το hardware

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, poulinos said:

οτι δεν βρισκεις δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει

😛

Σαφώς, αλλά είναι πιο δύσκολο από τα απλά να πουλήσεις ότι δε θες, και να πάρεις μετά ό,τι θες.

Δημοσ.
Just now, Haldol said:

Σαφώς, αλλά είναι πιο δύσκολο από τα απλά να πουλήσεις ότι δε θες, και να πάρεις μετά ό,τι θες.

σιγουρα.πολλοι γραφουν.πωλειται πχ 100 ευρω ή ανταλλαγη με ταδε.δηλαδη και τα 2 ενδεχομενα.

Δημοσ.
28 minutes ago, moufas999 said:

Σωστά πολύ σωστά το είπες φίλε μου και από απορία έκανα αυτό το θέμα και όχι ότι θα αντάλλαζα ποτέ τηλέφωνο που στην ουσία ποτέ δεν ξέρεις τι παίρνεις έτσι και είναι μεταχειρσιμένο είτε το σε ανταλλαγή είτε σε αγορά.

Σου έχουν πει χίλιους δύο λόγους για τους οποίους είσαι διατεθημένος να πάρεις το ρίσκο της ανταλλαγής κι εσύ επιμένεις ότι κάποιος είναι ριγμένος. Αν δύο ενήλικοι άνθρωποι συμφωνούν στους όρους μιας συναλλαγής και δεν υπάρχει ο παράγοντας πίεσης προς μία ή άλλη κατεύθυνση, ντε φάκτο δεν είναι κανένας ριγμένος.

Η απορία που λες ποια είναι εν τέλει; Γιατί μέχρι τώρα αυτό που βλέπω εγώ είναι εσένα να προσπαθείς να στηρίξεις την άποψη που είχες εξαρχής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, moufas999 said:

θα γραψω και κατι τελευταιο μιλωντας προσωπικα για μενα.

οπως ειπα οταν παιρνεις μεταχειρισμενο δεν ξερεις ποτε τι προβλημα μπορει να εχει. απο εκει και περα ειτε δοκιμαζεις το προιον για να δεις ειτε βρισκεις ατομα με πολλες θετικες ή δεν αγοραζεις καθολου.

και ερχομαι σε μενα προσωπικα. εχω δωσει πολλα πραγματα εδωμεσα και αυτην την στιγμη μετραω 169 θετικες.

εχω πουλησει διαφορα πραγματα απο καινουρια,μεταχειρισμενα κτλ. μετα απο 169 θετικες και με βαση και τα σχολια που εχουν γραψει για μενα ο αλλος μπορει να καταλαβει οτι αυτο που θα παρει απο μενα θα ειναι απλα ΑΨΟΓΟ ή αν εχει θεμα θα το αναφερω ξεκαθαρα.εχουν γραψει μεσα σε κριτικες και σε πολλες οτι το προιον ηταν αψογο,οτι ηταν σαν να ηταν καινουριο κτλ. οποτε ο αλλος ξερει τι θα παρει .και πραγματι οτι εχω δωσει ως τωρα ειναι ειτε σε τελεια κατασταση ειτε αμα εχει καποιο θεμα θα το γραψω μεσα στην αγγελια οπως και το εχω κανει.οτι δινεται samsung s10+ με προβλημα στην οθονη. και το S20+ που επισης εδωσα ειχε και αυτο ενα θεματακι που το ειχα γραψει.και εγω απο αυτον που το πηρα επισης ανεφερε μεσα στην αγγελια το θεμα που ειχε.οποτε κανεις δεν κοροιδεψε κανεναν.

στις τοσες συναλλαγες μια φορα εβαλα για πωληση ενα τροφοδοτικο που ηταν γνωστου μου. μεσα απο το κουτι ελειπαν 2 καλωδια  γιατι ηταν modular. δεν το ειχα προσεξει γιατι δεν τα μετρησα. ο πωλητης με ενημερωσε οτι pouline κοιτα μην εχουν πεσει πουθενα. τα καλωδια δεν βρεθηκαν. προτεινα του πωλητη οτι αν θελει μπορω να του γυρισω πισω τα χρηματα και να μου δωσει το τροφοδοτικο. το τροφοδοτικο το ηθελε οποτε και το κρατησε.παρολα αυτα λογω αυτου του θεματος του εκανα και δωρο ενα καλο tower που δεν μου χρειαζοταν. λυσεις υπαρχουν για ολα. σιγουρα μπορει να γινει οποιοδηποτε θεμα για χ ψ λογους.το βασικο ειναι αν θα δεχτεις το λαθος σου ή αν θα εισαι λαμογιο και θα κανεις οτι δεν ξερεις τιποτα. δεν εχω προβλημα αν μου δωσεις ενα κινητο και ενδεχομενως μπορει να εχει καποιο θεμα που και εσυ να μην το γνωριζες γιατι  μπορει να μην το χρησιμοποιησες πχ bluetooth. το θεμα μου ειναι οτι απο την στιγμη που θα στο πω τι θα κανεις εσυ για να το διορθωσεις.

ακομα και με το αμαξι που λες οτι θα το πας συνεργειο δεν σημαινει οτι ο αλλος θα το ψαξει στο 100 τοις 100.οποτε και εκει εχεις ρισκο.

ακομα και σε ατομο που αγορασε προιον απο μενα ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ (το τονιζω οτι ηταν δικο του λαθος (διοτι δεν εκατσε να ψαξει αν αυτο που εδινα ήταν αυτο που ηθελε) δεν του εκανε ,οχι μονο του γυρισα τα 20 ευρω πισω αλλα του ειπα να κρατησει και το προιον αφου δεν αξιζε να το κανουμε βολτα με ταχυδρομεια περα δωθε.

οπως στην ζωη ετσι και στις αγγελιες θα υπαρχει το λαμογιο θα υπαρχει ο ηλιθιος και παει λεγοντας. δεν βρισκω κατι κακο με τις ανταλλαγες εφοσον εγω δεν θελω κατι και εσυ δεν θες κατι.στα κινητα παιζει πολυ ανταλλαγη μεταξυ iphone και android. επισης καποιος ηθελε να δωσει το S21 που ειχε με αλλο μοντελο πιο ΠΑΛΙΟ πχ s20 επειδη το s21 δεν επαιρνε Micro sd και αυτος την ηθελε. γενικως υπαρχουν πολλοι λογοι για ανταλλαγη. πχ εχω βαλει ενα λαπτοπ 13,3 για πουλημα. αν μου ελεγε καποιος οτι το ανταλλαζω με ενα 12,5 θα το εκανα.αυτος πχ θελει πιο μεγαλη οθονη και εγω πιο μικρη.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ότι ο ts έχει βρει κάποια αγγελία ανταλλαγής που του φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή και άνοιξε το θέμα για να τον αποτρέψουμε. Μάλλον ανάποδα πάει η υπόθεση όμως.

• Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, moufas999 είπε

και όχι ότι θα αντάλλαζα ποτέ τηλέφωνο που στην ουσία ποτέ δεν ξέρεις τι παίρνεις έτσι και είναι μεταχειρσιμένο είτε το σε ανταλλαγή είτε σε αγορά.

Θέλεις να κλείσουν δηλαδή οι αγγελίες μτχ του ινσόμνια? 

ΥΓ ωραίο νικνέημ btw

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θέλεις να κλείσουν δηλαδή οι αγγελίες μτχ του ινσόμνια? 

ΥΓ ωραίο νικνέημ btw

Φίλε μην γράφεις λες και σκέφτεσαι ιστορίες συννομωσίας, τι δουλειά έχει η απορία μου με το να ήθελα να κλείσουν οι αγγελίες μεταχειρισμένων του ινσόμνια?παλιά είχα προτείνει να μπει και μία νέα κατηγορία μέσα στο σαιτ που γραφόταν μόνο τα καινούργια κινητά και φυσικά τα μεταχειρισμένα πουλιούνται και θα πουλιούνται πάντα αν και εγώ δύσκολα αγοράζω μεταχειρισμένο.

2 ώρες πριν, poulinos είπε

θα γραψω και κατι τελευταιο μιλωντας προσωπικα για μενα.

οπως ειπα οταν παιρνεις μεταχειρισμενο δεν ξερεις ποτε τι προβλημα μπορει να εχει. απο εκει και περα ειτε δοκιμαζεις το προιον για να δεις ειτε βρισκεις ατομα με πολλες θετικες ή δεν αγοραζεις καθολου.

και ερχομαι σε μενα προσωπικα. εχω δωσει πολλα πραγματα εδωμεσα και αυτην την στιγμη μετραω 169 θετικες.

εχω πουλησει διαφορα πραγματα απο καινουρια,μεταχειρισμενα κτλ. μετα απο 169 θετικες και με βαση και τα σχολια που εχουν γραψει για μενα ο αλλος μπορει να καταλαβει οτι αυτο που θα παρει απο μενα θα ειναι απλα ΑΨΟΓΟ ή αν εχει θεμα θα το αναφερω ξεκαθαρα.εχουν γραψει μεσα σε κριτικες και σε πολλες οτι το προιον ηταν αψογο,οτι ηταν σαν να ηταν καινουριο κτλ. οποτε ο αλλος ξερει τι θα παρει .και πραγματι οτι εχω δωσει ως τωρα ειναι ειτε σε τελεια κατασταση ειτε αμα εχει καποιο θεμα θα το γραψω μεσα στην αγγελια οπως και το εχω κανει.οτι δινεται samsung s10+ με προβλημα στην οθονη. και το S20+ που επισης εδωσα ειχε και αυτο ενα θεματακι που το ειχα γραψει.και εγω απο αυτον που το πηρα επισης ανεφερε μεσα στην αγγελια το θεμα που ειχε.οποτε κανεις δεν κοροιδεψε κανεναν.

στις τοσες συναλλαγες μια φορα εβαλα για πωληση ενα τροφοδοτικο που ηταν γνωστου μου. μεσα απο το κουτι ελειπαν 2 καλωδια  γιατι ηταν modular. δεν το ειχα προσεξει γιατι δεν τα μετρησα. ο πωλητης με ενημερωσε οτι pouline κοιτα μην εχουν πεσει πουθενα. τα καλωδια δεν βρεθηκαν. προτεινα του πωλητη οτι αν θελει μπορω να του γυρισω πισω τα χρηματα και να μου δωσει το τροφοδοτικο. το τροφοδοτικο το ηθελε οποτε και το κρατησε.παρολα αυτα λογω αυτου του θεματος του εκανα και δωρο ενα καλο tower που δεν μου χρειαζοταν. λυσεις υπαρχουν για ολα. σιγουρα μπορει να γινει οποιοδηποτε θεμα για χ ψ λογους.το βασικο ειναι αν θα δεχτεις το λαθος σου ή αν θα εισαι λαμογιο και θα κανεις οτι δεν ξερεις τιποτα. δεν εχω προβλημα αν μου δωσεις ενα κινητο και ενδεχομενως μπορει να εχει καποιο θεμα που και εσυ να μην το γνωριζες γιατι  μπορει να μην το χρησιμοποιησες πχ bluetooth. το θεμα μου ειναι οτι απο την στιγμη που θα στο πω τι θα κανεις εσυ για να το διορθωσεις.

ακομα και με το αμαξι που λες οτι θα το πας συνεργειο δεν σημαινει οτι ο αλλος θα το ψαξει στο 100 τοις 100.οποτε και εκει εχεις ρισκο.

ακομα και σε ατομο που αγορασε προιον απο μενα ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ (το τονιζω οτι ηταν δικο του λαθος (διοτι δεν εκατσε να ψαξει αν αυτο που εδινα ήταν αυτο που ηθελε) δεν του εκανε ,οχι μονο του γυρισα τα 20 ευρω πισω αλλα του ειπα να κρατησει και το προιον αφου δεν αξιζε να το κανουμε βολτα με ταχυδρομεια περα δωθε.

οπως στην ζωη ετσι και στις αγγελιες θα υπαρχει το λαμογιο θα υπαρχει ο ηλιθιος και παει λεγοντας. δεν βρισκω κατι κακο με τις ανταλλαγες εφοσον εγω δεν θελω κατι και εσυ δεν θες κατι.στα κινητα παιζει πολυ ανταλλαγη μεταξυ iphone και android. επισης καποιος ηθελε να δωσει το S21 που ειχε με αλλο μοντελο πιο ΠΑΛΙΟ πχ s20 επειδη το s21 δεν επαιρνε Micro sd και αυτος την ηθελε. γενικως υπαρχουν πολλοι λογοι για ανταλλαγη. πχ εχω βαλει ενα λαπτοπ 13,3 για πουλημα. αν μου ελεγε καποιος οτι το ανταλλαζω με ενα 12,5 θα το εκανα.αυτος πχ θελει πιο μεγαλη οθονη και εγω πιο μικρη.

Φίλε μου εσύ το έχεις κάνει αυτό ψιλοεπάγγελμα και δεν εννοούσα περιπτώσεις σαν την δικές σου που προσέχεις τι δίνεις για να μην χαλάσεις την φήμη σου, εγώ εννοώ όταν ένας απλός χρήστης πηγαίνει να ανταλλάξει το κινητό ρου με άλλον απλό χρήστη, εκεί εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι κάποιος από τους δύο βγαίνει περισσότερος ωφελημένος και όλα τα υπόλοιπα είναι για να είχαμε να λέγαμε.

Δημοσ.
10 minutes ago, moufas999 said:

Φίλε μου εσύ το έχεις κάνει αυτό ψιλοεπάγγελμα και δεν εννοούσα περιπτώσεις σαν την δικές σου που προσέχεις τι δίνεις για να μην χαλάσεις την φήμη σου, εγώ εννοώ όταν ένας απλός χρήστης πηγαίνει να ανταλλάξει το κινητό ρου με άλλον απλό χρήστη, εκεί εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι κάποιος από τους δύο βγαίνει περισσότερος ωφελημένος και όλα τα υπόλοιπα είναι για να είχαμε να λέγαμε.

δεν ειναι καν επαγγελμα ουτε κατι αλλο.σε 20 χρονια εδωμεσα 170 συναλλαγες μαζι και φιλων που δεν εχουν account οποτε κανω την εξυπηρετηση ειναι ουτε 10 προιοντα το χρονο. αυτοι που το εχουν επαγγελμα θα το καταλαβεις οτι εχουν 300-400 κριτικες μεσα σε 2-3 χρονια.

ναι μπορει να βγαινει καποιος ωφελημενος αν το δεις σαν τιμη.αλλα η τιμη δεν λεει κατι. και δευτερον ειναι εν γνωση του οτι μπορει να χασει οπως χανω και εγω και εσυ οταν δινουμε κατι μεταχειρισμενο. ολα εν γνωση ειναι. αλλα η αξια δεν λεει κατι. και θα σου φερω και αλλο παραδειγμα.κερδιζω iphone 15 pro max.Κανει 1500 ευρω για παραδειγμα. μου ειναι αχρηστο και λεω αφου δεν εχω κινητο ας το κανω ανταλλαγη με ενα samsung 24 ultra που κανει 1400. αρα βγαινω χαμενος 100 ευρω.

ΟΜΩΣ.αν το πουλουσα δεν θα πιανα ποτε 1500 αλλα πχ 1100.αρα θα εχανα 400 ευρω.οποτε προτιμω να χασω 100 και να κανω ανταλλαγη παρα να παρω στο χερι 1100 και μετα να βαλω αλλα 300 για να παρω ενα s24 ultra. και απο το να μου μεινει το κινητο το προτιμω. και ξαναλεω .μην κολλας στην τιμη γιατι εσυ βλεπεις την τιμη.σκεψου οτι εσυ και ο αλλος ξεφορτωνομαστε κατι που δεν θελουμε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ. δεν μας νοιαζει ποιος θα βγει κερδισμενος. και να στο πω και αλλιως.αν εσυ ανταλλαξεις κινητο με τον αδερφο σου θα κατσεις να σκεφτεις οτι ο αδερφος σου σε εριξε ή θα σκεφτεις οτι κανατε και οι 2 την δουλεια σας,

και θα σου φερω και αλλο ενα παραδειγμα. πριν απο λιγο καιρο εκανα ανταλλαγη καποια πραγματα με εναν φιλο.  τα δικα μου πραγματα  ισως να ηταν ενα κλικ πιο ακριβα απο αυτα που μου εδωσε.δεν υπολογισαμε το κοστος.το μονο που μας ενοιαζε ειναι οτι καναμε αμοιβαια ανταλλαγη και πηραμε ο ενας πραγματα απο τον αλλο που δεν ηθελε. τι σημασια εχει ποιος κερδισε ποιος εχασε. σημασια εχει οτι καναμε και οι 2 την δουλεια μας.αυτος αμα τα πουλαγε θα εχανε πολλα λεφτα ,εγω αν τα πουλαγα θα εχανα ακομα περισσοτερο.οποτε τι πιο απλο.τα καναμε ανταλλαγη και εγω πηρα αυτα που ηθελα χωρις να σκασω 1000 ευρω και αυτος πηρε αυτα που ηθελε χωρις να χασει 1000 ευρω. ολα τα αλλα ειναι οπως λες και εσυ να χαμε να λεμε. γιατι εχεις φαει κολλημα ποιος χανει και γιατι εχεις μπλεξει το αν αυτο που θα παρεις θα εχει προβλημα.

ειναι 2τελειως διαφορετικα πραγματα.

αλλο πραγμα ποιος εχασε και αλλο πραγμα να παρεις κατι προβληματικο που αυτο μπορει να τυχει οπουδηποτε.οκ συμφωνουμε οτι ενας απο τους 2 εχασε.και τι εγινε? δεν σε υποχρεωσε καποιος να κανεις ανταλλαγη ουτε εσενα ουτε κανεναν. και εννοειται ο καθενας στην αγγελιες που ειναι αγνωστος θα προσπαθησει να σε ριξει για να παρει κατι απο σενα κοψοχρονια. That's life. δεν θα αλλαξει. Ουτε σε κοροιδευει ουτε κατι παρανομο κανει. αμα ειναι πηγαινε και στο Super market και πες γιατι πουλας εσυ την κοκακολα 1.50 και το αλλο την εχει 1.40.

τωρα για το Insomnia.ναι μπορεις να δεις ποια ειναι τα καινουρια και πολλες φορες το γραφουν.β.οτι δεν θες να παρεις εσυ μεταχειρισμενο δεν λεει κατι.εσυ δεν θα παρεις θα παρει καποιος αλλος. Προσωπικα παλι θα μιλησω σε μερικα πραγματα ουτε εγω θα παω σε μεταχειρισμενο.σε μερικα αλλα θα παω. Στα κινητα εχω παρει μεταχειρισμενο και πραγματι ήταν στην κατασταση που μου το ανεφερε αλλα εχω παρει και καινουριο. Σε λαπτοπ πηρα απο αγγελιες αλλα ηταν σφραγισμενο. Εσυ αποφασιζεις που θα παρεις ρισκο και που οχι και συγκρινεις με την τιμη. Υπαρχουν απειρα ατομα που αλλαζουν κινητα,Laptop κτλ καθε δυο μηνες.αυτοι τα βγαζουν αγγελιες και πραγματι ειναι σε κατασταση καινουριου συν οτι εχει και εγγυηση .απο εκει και περα εξαρτατε απο σενα αν θες ή οχι

• Like 4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, moufas999 είπε

Προς θεού δεν είναι επαγγελματίας κάποιος αν σε βάθος χρόνου δεκαετίας και βάλε έχει 100+ συναλλαγές που αφορούν αγορές και πωλήσεις από ένα συλλεκτικό βινύλιο και κάποια παιγνίδια PSP για τα παιδιά ως καλώδια iPhone και 5 laptop που αγόρασε σε διάστημα μιας δεκαετίας και ακόμη μπορεί να περιλαμβάνουν βιβλία, εξαρτήματα, οικιακό εξοπλισμό, είδη hobby κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
On 07/05/2024 at 12:10, moufas999 said:

Παιδιά καλησπέρα, Χρηστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ότι καλύτερο επιθυμείτε σε εσάς και στην οικογένεια σας.Από καιρό θέλω να γράψω για το θέμα της ανταλλαγής τηλεφώνων που βλέπω που υπάρχουν πολλές τέτοιους είδους αγγελίες, εγώ λέω ότι στην ανταλλαγή κινητών ο ένας πάντα από τους δύο είναι ριγμένος, τι εννοώ, ας πούμε ότι έχω ένα κινητό που στην κατάσταση που είναι πιάνει ας πούμε 100, είναι ποτέ δυνατόν ο άλλος που θα μου δώσει το δικό του κινητό να πιάνει το δικό του 100? πιστεύω αποκλείετε, είτε θα πιάνει 120 είτε 80,δηλαδή στην ανταλλαγή όπως έχω αναφέρει ήδη ο ένας από τους δύο είναι ριγμένος και αυτό δεν γίνεται σε κατάσταση κοροιδίας αλλά από απλή λογική που έχω εξηγήσει ήδη, παρακαλώ θα ήθελα να ακούσω απόψεις αντικειμενικές για αυτό το θέμα που ανέβασα και ανάλυσα.

Εγώ δεν έχω καταλάβει το κόλλημα σου συγκεκριμένα με την ανταλλαγή. Πιστευώ έχεις θέμα με τα μεταχειρισμένα γενικά μιας και σε μια ανταλλαγή κατά 99% κάποιος θα δώσει και επιπλέον χρήματα ώστε να μην είναι κανένας ριγμένος όπως γράφεις 😉 Τώρα όσον αφορά τα μεταχειρισμένα γενικά, ο καθένας παιρνει το ρίσκο του. Αν εγω μπορώ να ελέγξω κάποια πράγματα πριν το πάρω και πάρω ένα ακριβό κινητό στη μισή τιμή απο όσο κάνει καινούργιο γιατί να μην το κάνω? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...