Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα καλύτερα παιδιά,

Έχει κανείς ιδέα αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει hue sync app στην Ελλάδα στιςsamsung TV’s?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2024 στις 1:17 ΜΜ, stavrosv1 είπε

Καλησπέρα στα καλύτερα παιδιά,

Έχει κανείς ιδέα αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει hue sync app στην Ελλάδα στιςsamsung TV’s?

Απ ότι βλεπω, υπάρχει στο UK. https://www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/set-up-hue-sync-on-your-samsung-smart-tv/

Γιατί δεν αλλαζεις region στην τηλεοραση σου;

Ο μόνος που θα μπορουσε να ξερει/βοηθησει για αν σκοπευει να κυκλοφορησει η εφαρμογη στο ελληνικο region, ειναι η philips. οποτε στειλε τους καποιο email ή ρωτα τους στο fb ή καποια αλλη πλατφορμα. γραφει οτι απαντανε. https://www.philips-hue.com/en-us/support/contact

Επισης απο το FAQ διαβαζω το εξης:

Λειτουργεί η εφαρμογή Philips Hue Sync TV σε οθόνες Samsung;
Η εφαρμογή Philips Hue Sync TV είναι διαθέσιμη μόνο για τηλεοράσεις Samsung του 2022 και νεότερες τηλεοράσεις.

Οποτε μπορει να ειναι κ αυτο ενας λογος που δεν σου εχει η τηλεοραση την εφαρμογη.
Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ναι επικοινώνησα προχτές με samsung και είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Έχω High end 2022 μοντέλο οπότε είναι μέσα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavrosv1 είπε

Καλησπέρα,

Ναι επικοινώνησα προχτές με samsung και είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Έχω High end 2022 μοντέλο οπότε είναι μέσα

οποτε η μονη πρακτικα εφαρμοσιμη λυση, μαλλον ειναι να δοκιμασεις να βαλεις την τηλεοραση οτι ειναι Αγγλια ή σε καποια αλλη χωρα που εχει κυκλοφορησει η εφαρμογη. Ετσι ειχα κανει εγω στην LG για να μου εμφανισει μια εφαρμογη που ηθελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...