stavrosv1 Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Καλησπέρα στα καλύτερα παιδιά, Έχει κανείς ιδέα αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει hue sync app στην Ελλάδα στιςsamsung TV’s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2024 στις 1:17 ΜΜ, stavrosv1 είπε Καλησπέρα στα καλύτερα παιδιά, Έχει κανείς ιδέα αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει hue sync app στην Ελλάδα στιςsamsung TV’s? Απ ότι βλεπω, υπάρχει στο UK. https://www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/set-up-hue-sync-on-your-samsung-smart-tv/ Γιατί δεν αλλαζεις region στην τηλεοραση σου; Ο μόνος που θα μπορουσε να ξερει/βοηθησει για αν σκοπευει να κυκλοφορησει η εφαρμογη στο ελληνικο region, ειναι η philips. οποτε στειλε τους καποιο email ή ρωτα τους στο fb ή καποια αλλη πλατφορμα. γραφει οτι απαντανε. https://www.philips-hue.com/en-us/support/contact Επισης απο το FAQ διαβαζω το εξης: Λειτουργεί η εφαρμογή Philips Hue Sync TV σε οθόνες Samsung; Η εφαρμογή Philips Hue Sync TV είναι διαθέσιμη μόνο για τηλεοράσεις Samsung του 2022 και νεότερες τηλεοράσεις. Οποτε μπορει να ειναι κ αυτο ενας λογος που δεν σου εχει η τηλεοραση την εφαρμογη. Επεξ/σία 9 Μαϊου από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosv1 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαϊου Καλησπέρα, Ναι επικοινώνησα προχτές με samsung και είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Έχω High end 2022 μοντέλο οπότε είναι μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 2 ώρες πριν, stavrosv1 είπε Καλησπέρα, Ναι επικοινώνησα προχτές με samsung και είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Έχω High end 2022 μοντέλο οπότε είναι μέσα οποτε η μονη πρακτικα εφαρμοσιμη λυση, μαλλον ειναι να δοκιμασεις να βαλεις την τηλεοραση οτι ειναι Αγγλια ή σε καποια αλλη χωρα που εχει κυκλοφορησει η εφαρμογη. Ετσι ειχα κανει εγω στην LG για να μου εμφανισει μια εφαρμογη που ηθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosv1 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαϊου Θα το δοκιμάσω ναι. Δεν ξερω βεβαια τι αλλες επιπτωσεις θα έχει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα