stavrosv1 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Καλησπέρα στα καλύτερα παιδιά, Έχει κανείς ιδέα αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει hue sync app στην Ελλάδα στιςsamsung TV’s?
kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2024 στις 1:17 ΜΜ, stavrosv1 είπε Καλησπέρα στα καλύτερα παιδιά, Έχει κανείς ιδέα αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει hue sync app στην Ελλάδα στιςsamsung TV’s? Απ ότι βλεπω, υπάρχει στο UK. https://www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/set-up-hue-sync-on-your-samsung-smart-tv/ Γιατί δεν αλλαζεις region στην τηλεοραση σου; Ο μόνος που θα μπορουσε να ξερει/βοηθησει για αν σκοπευει να κυκλοφορησει η εφαρμογη στο ελληνικο region, ειναι η philips. οποτε στειλε τους καποιο email ή ρωτα τους στο fb ή καποια αλλη πλατφορμα. γραφει οτι απαντανε. https://www.philips-hue.com/en-us/support/contact Επισης απο το FAQ διαβαζω το εξης: Λειτουργεί η εφαρμογή Philips Hue Sync TV σε οθόνες Samsung; Η εφαρμογή Philips Hue Sync TV είναι διαθέσιμη μόνο για τηλεοράσεις Samsung του 2022 και νεότερες τηλεοράσεις. Οποτε μπορει να ειναι κ αυτο ενας λογος που δεν σου εχει η τηλεοραση την εφαρμογη. Επεξ/σία 9 Μαϊου από kallair
stavrosv1 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου Καλησπέρα, Ναι επικοινώνησα προχτές με samsung και είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Έχω High end 2022 μοντέλο οπότε είναι μέσα
kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 ώρες πριν, stavrosv1 είπε Καλησπέρα, Ναι επικοινώνησα προχτές με samsung και είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Έχω High end 2022 μοντέλο οπότε είναι μέσα οποτε η μονη πρακτικα εφαρμοσιμη λυση, μαλλον ειναι να δοκιμασεις να βαλεις την τηλεοραση οτι ειναι Αγγλια ή σε καποια αλλη χωρα που εχει κυκλοφορησει η εφαρμογη. Ετσι ειχα κανει εγω στην LG για να μου εμφανισει μια εφαρμογη που ηθελα.
stavrosv1 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου Θα το δοκιμάσω ναι. Δεν ξερω βεβαια τι αλλες επιπτωσεις θα έχει αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα