Προς το περιεχόμενο

Mini PC Acemagic AM06 Pro AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 3200 RAM / 512 GB NVMe SSD 279 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Mini PC Acemagic AM06 Pro AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 3200 RAM / 512 GB NVMe SSD 279 €
Δημοσ.

τον ειχα παρει πριν κανα χρονο στα 389 οποτε σιγουρα ειναι η καλυτερη τιμη που εχει παιξει. 

Ξεπερασμενο βεβαια πλεον μοντελο, ουτε nvme 4 δισκο δεν υποστηριζει. Του αλλαξα τον φθηνοκινεζοδισκο με ενα kingston 3000 nvme4 και αποδιδει χαμηλα ως απλος  nvme3. Επισης καλος γρηγορος δισκος χωρις ψυκτρα ανεβαζει θερμοκρασια ενω αν πας να του βαλεις εστω και λεπτη ψυκτρα δε χωραει και πρεπει ή να σπασεις καποια δοντακια στο case ή να μην το κλεισεις καθολου.

Επισης σαν επεξεργαστης δεν ειναι αθορυβος. Σε σχεση με το ιδιο μοντελο με το απλο ryzen5 μοντελο που επισης εχω ανεβαζει πιο ευκολα στροφες ο ανεμιστηρας και γινεται ενοχλητικο

Τελος αν πας να κανεις καθαρη εγκατασταση μονος σου δε θα δουλεψει το key των win11 . Επικοινωνησα με τη MS και μου ειπαν οτι η ace εβαλε παρανομα τον ιδιο key σε πανω απο 50 υπολογιστες της και μου τον μπλοκαραν στην επανεγκατασταση Σε επικοινωνια με την ace μου προτειναν να βαλω ενα ετοιμο δικο τους  iso που χτυπουσε γεματο trojans στο antivirus. Με τα χιλια ζορια μου εδωσαν νεο key που δουλεψε με ξαθαρο δικο μου iso.

Οποτε δεν εχω καλες εντυπωσεις απο τους κινεζους 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Feigen είπε

τον ειχα παρει πριν κανα χρονο στα 389 οποτε σιγουρα ειναι η καλυτερη τιμη που εχει παιξει. 

Ξεπερασμενο βεβαια πλεον μοντελο, ουτε nvme 4 δισκο δεν υποστηριζει. Του αλλαξα τον φθηνοκινεζοδισκο με ενα kingston 3000 nvme4 και αποδιδει χαμηλα ως απλος  nvme3. Επισης καλος γρηγορος δισκος χωρις ψυκτρα ανεβαζει θερμοκρασια ενω αν πας να του βαλεις εστω και λεπτη ψυκτρα δε χωραει και πρεπει ή να σπασεις καποια δοντακια στο case ή να μην το κλεισεις καθολου.

Επισης σαν επεξεργαστης δεν ειναι αθορυβος. Σε σχεση με το ιδιο μοντελο με το απλο ryzen5 μοντελο που επισης εχω ανεβαζει πιο ευκολα στροφες ο ανεμιστηρας και γινεται ενοχλητικο

Τελος αν πας να κανεις καθαρη εγκατασταση μονος σου δε θα δουλεψει το key των win11 . Επικοινωνησα με τη MS και μου ειπαν οτι η ace εβαλε παρανομα τον ιδιο key σε πανω απο 50 υπολογιστες της και μου τον μπλοκαραν στην επανεγκατασταση Σε επικοινωνια με την ace μου προτειναν να βαλω ενα ετοιμο δικο τους  iso που χτυπουσε γεματο trojans στο antivirus. Με τα χιλια ζορια μου εδωσαν νεο key που δουλεψε με ξαθαρο δικο μου iso.

Οποτε δεν εχω καλες εντυπωσεις απο τους κινεζους 

https://bit.ly/2BR50kk  /  https://bit.ly/3VoTqmn 

• Like 2
Δημοσ.
16 hours ago, Feigen said:

Καλημέρα. Δλδ και με μικρό load στον επεξεργαστή ανεβάζει στροφές και κάνει θόρυβο? Έχεις πειραματιστεί με τπτ undervolt κτλ (δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια από το bios του). Θέλω κάτι αντίστοιχω για 24/7 λειτουργία για media/filer server. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billyg599 είπε

Καλημέρα. Δλδ και με μικρό load στον επεξεργαστή ανεβάζει στροφές και κάνει θόρυβο? Έχεις πειραματιστεί με τπτ undervolt κτλ (δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια από το bios του). Θέλω κάτι αντίστοιχω για 24/7 λειτουργία για media/filer server. Ευχαριστώ.

καλύτερα ένας τελευταιας γενιάς Ι3 στην περίπτωση σου για πολλούς λόγους

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθησα να το βρω και στο λινκ του καταστηματος αλλα και στο αλλο site που εχει δημοσιευσει την προσφορα, αλλά δεν το βρίσκω (ή υπάρχει και δεν το βλέπω): έχει bluetooth? και αν ναι τι έκδοση? Αναφορά μόνο για το wifi βλεπω απο πλευρας ασυρματης συνδεσιμότητας.

Επεξ/σία από kostaspatra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το μηχάνημα:

https://acemagic.de/en/collections/minipc/products/ace-am06-pro-amd-ryzen-mini-pc

Για Bluetooth δεν αναφέρει κάτι αλλά στο Amazon που το πουλάνε επίσης με κουπόνι -150€ αναφέρει πως έχει BT 5.2.

Το βλέπω δύσκολο να μην έχει, συνήθως Wi-Fi και BT πάνε μαζί.

https://www.amazon.de/ACEMAGICIAN-Ryzen-4-3Ghz-Computer-Type-C/dp/B0C7Q3JMKN?th=1

Επεξ/σία από Despotas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Despotas είπε

Αυτό είναι το μηχάνημα:

https://acemagic.de/en/collections/minipc/products/ace-am06-pro-amd-ryzen-mini-pc

Για Bluetooth δεν αναφέρει κάτι αλλά στο Amazon που το πουλάνε επίσης με κουπόνι -150€ αναφέρει πως έχει BT 5.2.

Το βλέπω δύσκολο να μην έχει, συνήθως Wi-Fi και BT πάνε μαζί.

https://www.amazon.de/ACEMAGICIAN-Ryzen-4-3Ghz-Computer-Type-C/dp/B0C7Q3JMKN?th=1

Εχετε υποψιν σας οσοι το παρετε οτι η wifi/bt καρτα που εχει ειναι τελειως σαπια και θα σας σπασει τα νευρα (με επιφυλαξη αν την εχουν αλλαξει στις νεες παρτιδες). Πολλα προβληματα και το bt δεν μπορει ουτε να στριμαρει μουσικη σταθερα χωρις διακοπες. Υπολογιστε λοιπον και ~15 ευρω για μια intel ax210 η νεοτερη που δουλευει ρολοι.

Επεξ/σία από x69pr
Δημοσ.
13 ώρες πριν, x69pr είπε

Εχετε υποψιν σας οσοι το παρετε οτι η wifi/bt καρτα που εχει ειναι τελειως σαπια και θα σας σπασει τα νευρα (με επιφυλαξη αν την εχουν αλλαξει στις νεες παρτιδες). Πολλα προβληματα και το bt δεν μπορει ουτε να στριμαρει μουσικη σταθερα χωρις διακοπες. Υπολογιστε λοιπον και ~15 ευρω για μια intel ax210 η νεοτερη που δουλευει ρολοι.

Ποια είναι αυτή που έχει; Τι εμφανίζει η διαχείριση συσκευών;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, x69pr είπε

Οτι να ΄νάναι...

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Mini PC Acemagic AM06 Pro AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 3200 RAM / 512 GB NVMe SSD 279 €
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε zacharis, το έχω πάρει το μηχανάκι όταν είχε ξαναβγεί σε προσφορά. Και εγώ και άλλοι χρήστες έχουν τα ίδια προβλήματα. Μπορείς να δεις το σχετικό θέμα για το μηχανάκι αυτό. Δεν τα κατεβάζουμε αυτά από το κεφάλι μας. Όπως ακριβώς τα λες, ο,τι ναι λένε όσοι δεν έχουν ιδέα. Για δες το realtek τσιπακι που φοράει τα θέματα που έχει σε λάπτοπ και μινι μηχανάκια. Και επαναλαμβάνω, εγραψα με την επιφύλαξη ότι οι Κινέζοι χρησιμοποιούν το ίδιο τσιπ και δεν το έχουν αλλαξει στις νέες παρτίδες.

Οποιοι ενδιαφέρεστε διαβάστε εδώ για το μηχανάκι πιο συγκεκριμένα.

Επεξ/σία από x69pr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...