Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα καροτσάκι οικοδομής-λάσπης το οποίο χρειάζεται λάστιχο.

Θέλει 4,8/4,00-8. Επειδή όμως δε το έχω εδώ για να το δω, αυτά έχουν σαμπρέλα ή όχι

Ένα τέτοιο χρειάζομαι.

αυτό με τα λινά που λέει 2-4-6 τι ακριβώς είναι; Υποθέτω όσο περισσότερα λινά τόσο ανθεκτικότερο. Υπάρχει κάποιος τύπος που σου λέει πχ με 2 λινά είναι για μέχρι Χ κιλά βάρος;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, b00mb00m είπε

Θέλει 4,8/4,00-8. Επειδή όμως δε το έχω εδώ για να το δω, αυτά έχουν σαμπρέλα ή όχι

Ένα τέτοιο χρειάζομαι.

αυτό με τα λινά που λέει 2-4-6 τι ακριβώς είναι; Υποθέτω όσο περισσότερα λινά τόσο ανθεκτικότερο. Υπάρχει κάποιος τύπος που σου λέει πχ με 2 λινά είναι για μέχρι Χ κιλά βάρος;

Πας εκεί  που πουλάνε καρότσια και ζητάς μια ρόδα ή λάστιχο.

Υπάρχουν με σαμπρέλα και αέρα αλλά υπάρχουν και με συμπαγή λάστιχο.

Με το δεύτερο δεν έχεις σκασίματα αλλά είναι πιο βαρύ και δεν μπορείς να ελατωσεις την πίεση εάν θελεις να το ανεβάζεις σε μικρά σκαλοπατια πχ.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Πας εκεί  που πουλάνε καρότσια και ζητάς μια ρόδα ή λάστιχο.

Υπάρχουν με σαμπρέλα και αέρα αλλά υπάρχουν και με συμπαγή λάστιχο.

Με το δεύτερο δεν έχεις σκασίματα αλλά είναι πιο βαρύ και δεν μπορείς να ελατωσεις την πίεση εάν θελεις να το ανεβάζεις σε μικρά σκαλοπατια πχ.

αυτό που έχω δεν είναι συμπαγές. χάνει αέρα. Απλά δε ξέρω αν έχει σαμπρέλα μέσα. Μου φαίνεται όταν πάω στο χωριό πρέπει να το κοιτάξω, να μη αγοράσω κάτι στα τυφλά

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, b00mb00m είπε

αυτό που έχω δεν είναι συμπαγές. χάνει αέρα. Απλά δε ξέρω αν έχει σαμπρέλα μέσα. Μου φαίνεται όταν πάω στο χωριό πρέπει να το κοιτάξω, να μη αγοράσω κάτι στα τυφλά

Εχει σαμπρελα.Παιρνεις μια σαμπρελα και την αλλαζεις,πολυ ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, b00mb00m είπε

φυσικά και έχει σαμπρέλα,φαίνεται και απο την ζάντα.Δεν θα μπορούσε να σφραγίζει αυτή η ζάντα και τέτοιο λάστιχο.

Πάρε να καινούργιο σετ ζαντα-λάστιχο-σαμπρελα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

φυσικά και έχει σαμπρέλα,φαίνεται και απο την ζάντα.Δεν θα μπορούσε να σφραγίζει αυτή η ζάντα και τέτοιο λάστιχο.

Πάρε να καινούργιο σετ ζαντα-λάστιχο-σαμπρελα. 

αν είναι να πάρω καινούργιο σετ, ας πάρω καρότσι. Είναι από τα φθηνά γαλβανιζέ των 30€. Κυριολεκτικά θα δώσω τα ίδια

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, b00mb00m είπε

αν είναι να πάρω καινούργιο σετ, ας πάρω καρότσι. Είναι από τα φθηνά γαλβανιζέ των 30€. Κυριολεκτικά θα δώσω τα ίδια

αν είναι μαζί με ρόδα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, b00mb00m είπε

Ένα τέτοιο χρειάζομαι.

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=σαμπρελα+για+λάστιχο+καροτσιου&utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/30500778/Samprela-gia-Lasticho-01916.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/34285089/Samprela-Gia-Lasticho-502002002000.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/32849701/400-8-93468-250gr.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημοσ.

Επειδή αυτές οι σαμπρέλες τρυπάνε εύκολα (ειδικά αν το έχεις σε κτήμα) το δικό μου το γέμισα με αφρό πολυουρεθάνης και γλύτωσα. Είναι λίγο μπελαλίδικο και θέλει πατέντα. Νομίζω ότι κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο YouTube.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα με αεροθάλαμο και η αντικατάστασή του κοστίζει περιπου 3 ευρώ. Η ζάντα αποτελείται από δυο μέρη που συγκρατούνται απο 4 βίδες γιαυτό φρόντισε να έχεις κλειδί ή καστάνια με καρυδάκι. Όλη η ρόδα κοστίζει περιπου 15 ευρώ.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας που μιλάμε για σαμπρέλες θέλω μια συμβουλή.

Σε πατίνι η ρόδα πάνω γράφει 10x2.75-6.5

Το 6,5 δεν ξέρω τι είναι αλλά τα δύο πρώτα λογικά είναι διάμετρος και πλάτος σε ίντσες. Άμα πάρω αυτό θα ταιριάζει? Λέει 10x2.5 οπότε η διαφορά είναι εξαιρετικά μικρή και από την στιγμή που η σαμπρέλα διαστέλλεται λογικά δεν θα έχει θέμα, έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...