Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν την εμπιστεύομαι και όντως θα προτιμούσα να το στείλω στην OnePlus.

Ωστόσο και αυτοί θέτουν πολλά εμπόδια. Δεν δίνουν καμία αίσθηση (έστω τάξη μεγέθους) κόστους για να έχεις μια εικόνα. Αντίθετα απαιτούν να το στείλεις με δικά σου έξοδα αποστολής και παραλαβής) και διάθεση χρόνου (6-7 μέρες να πάει και άλλες τόσες να επιστρέψει.

Και αφού περάσουν πχ 10 μέρες, θα επανέλθουν και μόνο τότε θα σε ενημερώσουν πως το κόστος ανέρχεται πχ στα 400€.

Εγώ για παράδειγμα αν φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο μπορεί να προτιμήσω να αγοράσω καινούργιο. Γιατί να χάσω τόσο χρόνο και τον οποιοδήποτε κόστος μεταφορικών μέχρι να πάρω την απόφαση μου;

Επεξ/σία από GrEarendil
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Απλά το σέρβις τους στην Πολωνία απευθύνεται στα ευρωπαϊκά μοντέλα. Πριν 2 χρόνια κάποια παιδιά είχαν επιβεβαιώσει ότι η oneplus στην Πολωνία έδινε ένα χρόνο εγγύηση για το κινητά της OnePlus που αγοράζονταν από την Κίνα. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@GrEarendil ενδεικτικά:

https://www.oneplus.com/us/support/repair-pricing/details?code=103

Και:

https://community.oneplus.com/thread/449671

Έχω στείλει συσκευή στην Πολωνία (κάπου στις μακρινές εποχές του OnePlus 3T...κ μετά απο τρία χρόνια χρήσης του, για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας) ....η εμπειρία είναι τέλεια το κόστος τρομερά χαμηλό.

Σίγουρα ήταν εκτός εγγύησης, σίγουρα δεν χρεώθηκα μεταφορικά (νομίζω 110-120€ όλη η ιστορία κ 7 εργάσιμες απο την στιγμή που παρέλαβε το κουτί η Γενική Ταχυδρομική (UPS).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Συνάδει η τιμή που βλέπω στο link με την εικόνα που έχω αποκομίσει από το ψάξιμο μου. 

Δηλαδή 200$ χωρίς φόρους και εργασία. Επομένως χονδρικά μιλάμε για >250€

Δημοσ.
Στις 12/6/2024 στις 12:09 ΜΜ, TechnoState είπε

@GrEarendil ενδεικτικά:

https://www.oneplus.com/us/support/repair-pricing/details?code=103

Και:

https://community.oneplus.com/thread/449671

Έχω στείλει συσκευή στην Πολωνία (κάπου στις μακρινές εποχές του OnePlus 3T...κ μετά απο τρία χρόνια χρήσης του, για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας) ....η εμπειρία είναι τέλεια το κόστος τρομερά χαμηλό.

Σίγουρα ήταν εκτός εγγύησης, σίγουρα δεν χρεώθηκα μεταφορικά (νομίζω 110-120€ όλη η ιστορία κ 7 εργάσιμες απο την στιγμή που παρέλαβε το κουτί η Γενική Ταχυδρομική (UPS).

Μπήκα λίγο και κοίταξα την τιμή της οθόνης του OnePlus 12 (200 δολλάρια) για να συγκρίνω με την τιμή της οθόνης του OnePlus 8Pro που άλλαξα πριν δύο χρόνια και είδα ότι η τιμή της οθόνης είναι 230 δολλάρια. Πώς είναι δυνατόν να είναι ακριβότερη η οθόνη του 8Προ από του 12; Πάντως εγώ συνολικά πλήρωσα γύρω στα 315 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Λοιπόν θα στείλω το κινητό μου στο service στην Πολωνία και θα πάρω επίσημη προσφορά. Ωστόσο ρώτησα για μια εκτίμηση και έλαβα το παρακάτω. 

Όχι. Δεν είναι η τιμή για καινούργιο κινητό.

Screenshot_2024-06-17-23-41-51-048-edit_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

• Sad 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GrEarendil είπε

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Λοιπόν θα στείλω το κινητό μου στο service στην Πολωνία και θα πάρω επίσημη προσφορά. Ωστόσο ρώτησα για μια εκτίμηση και έλαβα το παρακάτω. 

Όχι. Δεν είναι η τιμή για καινούργιο κινητό.

Screenshot_2024-06-17-23-41-51-048-edit_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει. Με τόσα λεφτά παίρνεις καινούργιο κινητό. Από την άλλη με τόσα λεφτά δεν παίρνεις κινητό σαν το OnePlus 12 οπότε μια ή άλλη...

Άμα ψαχτείς λίγο και βρεις καμία οθόνη στο AliExpress κτλπ. και την πας σε κάνα μαγαζάκι εδώ να στην αλλάξει δεν παίζει; Δεν ξέρω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Retrial είπε

Άμα ψαχτείς λίγο και βρεις καμία οθόνη στο AliExpress κτλπ. και την πας σε κάνα μαγαζάκι εδώ να στην αλλάξει δεν παίζει; Δεν ξέρω...

Πολύ λογική η σκέψη σου. Προφανώς κάνω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις, αλλά μιας και δεν έχει κόστος η αποστολή στο service, είπα να το στείλω και να αποφασίσω μετά. Το κινητό αυτήν την στιγμή το βρίσκω στα 577€ από Κίνα, ενώ υπάρχουν όντως αξιόλογες επιλογές στο ποσό που αναφέρεται παραπάνω. Επομένως δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα το επισκευάσω.

Παράλληλα έχω βρει οθόνη από το εξωτερικό, και έχω βρει κατάστημα που κάνει την αντικατάσταση. Ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση το κόστος θα πάει κοντά στα 250€. Εγώ προσωπικά απορρίπτω αυτήν την επιλογή να δώσω αυτά τα χρήματα για μη αυθεντική οθόνη και χωρίς να λάβω την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Αν πήγαινε το κόστος στα 100€ σύνολο, θα το σκεφτόμουν διαφορετικά ενδεχομένως.

Εγώ παραθέτω τα δεδομένα για να τα έχουν υπόψιν νυν και μέλλοντες ιδιοκτήτες και ελάχιστοι ελπίζω παθόντες. Για παράδειγμα για έναν νέο αγοραστή, νομίζω πως η αγορά εγγύησης (εφόσον αυτή προσφέρεται) αποτελεί μονόδρομο με βάση τα παραπάνω.

Επεξ/σία από GrEarendil
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα απο tempered glass βρηκατε κατι καλο ?
Το film που εχει χαλασε μπαμ μπαμ ..αλλωστε δεν ειναι για πολλα 
Μια ερευνα μου εδειξε μαλλον το BLUE-O ειναι το καλυτερο και ειναι και δυσευρετο και πανακριβο. Ισως δειγμα του οτι ειναι και καλο . Επισης δεν χρησιμοποιει uv glue που δεν το θελω καθολου

Δημοσ.

και εγω εχω επιλεξει μια της nillkin αλλα απο μπροστα τι γινεται αμα φαει καμια κουτουλια...αλλο η θηκη αλλο  το tempered glass/film 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...