Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, όσοι έχετε το OnePlus 12 τι προστασία οθόνης έχετε βάλει; Έχετε αφήσει το προεγκατεστημένο φιλμάκι;

Όπου και να κοίταξα δεν μπορώ να βρω κάποιο tempered glass να μου γεμίζει το μάτι.

Έχετε τίποτα να προτείνετε ή να αφήσω το φιλμάκι προς το παρόν;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα την whitestone αλλά δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οπότε κάτσε με την εργοστασιακή.

Δημοσ.

Τώρα θα αφήσεις το φιλμ 

Το θεμα είναι όταν χάλασει η ζελατίνα τι θα βάλεις μετά 

Δημοσ.

....η εργοστασιακή έχει άψογη ποιότητα κ εφαρμογή...προς το παρόν. 

Tempered glass δεν έχω αναζητήσει - βρει προς το παρόν. 

Έχω φτιάξει στοκ ομως από πληθώρα μεμβρανών (κ αρκετές matte) απο το πορτοκαλί μαγαζί. Η ποιότητα κ εφαρμογή τους, για την τιμή τους είναι εξαιρετική.  Συγκεκριμένα , η χρήση τους σε S23 Ultra εδώ κ αρκετό καιρό, αναβαθμίζει τρομερά την εμπειρία χρήσης αφού με το s-pen αφήνει την αίσθηση ότι κρατάς σημειώσεις πάνω σε e-paper.

Ελάχιστη εως αμελητέα αλλοίωση της φωτεινότητας κ της ευκρίνειας της οθόνης (στα δικά μου μάτια, απειροελάχιστη υποβάθμιση).

Σχεδόν το ίδιο (ποιοτικά) με τις κατά πολύ ακριβότερες μεμβράνες της Ringke

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το βγάζω πάντα day one και δεν βάζω τίποτα.

Δεν παθαίνει τίποτα, εφόσον το ψιλό προσέχεις και λίγο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα η οθόνη μου δυστυχώς έσπασε χθες, ελέω συναυλίας (έπεσε και ποδοπατήθηκε).

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω οθόνη προς αντικατάσταση από το εξωτερικό;

Προς ενημέρωση σας στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και ένα κατάστημα μου είπε πως πρέπει να γίνει παραγγελία και πως το κόστος οθόνης και αντικατάστασης θα πάει στα 260€

Άλλο κατάστημα μου είπε πως επίσης δεν έχει την οθόνη και πως μπορούν να την αντικαταστήσουν εφόσον την προμηθευτώ εγώ. Αυτό και διερευνώ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GrEarendil είπε

Εμένα η οθόνη μου δυστυχώς έσπασε χθες, ελέω συναυλίας (έπεσε και ποδοπατήθηκε).

Προς ενημέρωση σας στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και ένα κατάστημα μου είπε πως πρέπει να γίνει παραγγελία και πως το κόστος οθόνης και αντικατάστασης θα πάει στα 260€

Άλλο κατάστημα μου είπε πως επίσης δεν έχει την οθόνη και πως μπορούν να την αντικαταστήσουν εφόσον την προμηθευτώ εγώ. Αυτό και διερευνώ 

Μίλησες με την Smartech; Εφόσον είναι η επίσημη αντιπροσωπεία/service στην Ελλάδα ίσως βρεις εκεί λύση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Κάλεσα και μου είπαν πως δεν το αναλαμβάνουν εφόσον έχει αγοραστεί εκτός ΕΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GrEarendil είπε

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Κάλεσα και μου είπαν πως δεν το αναλαμβάνουν εφόσον έχει αγοραστεί εκτός ΕΕ

Από Skroutzομάγαζο ή από Κίνα το πήρες;

Κάτι παρόμοιο είχα πάθει όταν ήθελα να αλλάξω μπαταρία σε ένα παλιό Poco και η τότε αντιπροσωπεία δεν το αναλάμβανε επειδή το είχα πάρει από skroutzμάγαζο το οποίο δεν ήταν επίσημος μεταπωλητής.

Το θεωρώ χαζό ωστόσο, δεν είναι ότι θα στο κάλυπτε η εγγύηση, θα τους πλήρωνες...

Τώρα σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω που να κοιτάξεις, θέλει ψάξιμο.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.

Ισχύει αυτό ακριβώς που γράφεις. Από Κίνα το πήρα και δεν το αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία, παρά το ότι διατίθεμαι να πληρώσω εκτός εγγύησης

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GrEarendil είπε

Από ό,τι είδα πρέπει να το έβαλες και στο Reddit ε; Έχεις επικοινωνήσει με την OnePlus στην Πολωνία; Πολύ πιθανό να το αναλάβουν. Επισης μην εμπιστεύεσαι και τόσο πολύ καταστήματα τρίτων για να σου περάσουν την οθόνη. Πάντως τα 260 ευρώ για την οθόνη μου φαίνονται λίγα αν σκεφτείς ότι εγώ πλήρωσαν 307 ευρώ για αλλαγή οθόνης στο OnePlus 8Pro τον Ιούνιο του 2022!

Δημοσ.

Το ζήτημα με την OP είναι πως πρέπει να στείλεις το κινητό στην Πολωνία με δικά σου έξοδα και μετά σου κάνουν εκτίμηση.

Επομένως το στέλνεις και δεν έχεις καμία εικόνα του κόστους. Αν για παράδειγμα αποφασίσεις πως δεν θέλεις να το φτιάξεις, έχεις χάσει χρόνο και χρήμα. 

Έχει κανείς εκτίμηση κόστους μίας τέτοιας εργασίας από την OnePlus;

1 ώρα πριν, ostvarivanje είπε

Επισης μην εμπιστεύεσαι και τόσο πολύ καταστήματα τρίτων για να σου περάσουν την οθόνη. 

Αυτό γιατί το αναφέρεις; Ρωτάω γιατί με τα δεδομένα που έχω αυτήν την στιγμή, βλέπω καλύτερη λύση να το πάω σε αυτήν την αλυσίδα για επισκευή με 260€. Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GrEarendil είπε

Αυτό γιατί το αναφέρεις; Ρωτάω γιατί με τα δεδομένα που έχω αυτήν την στιγμή, βλέπω καλύτερη λύση να το πάω σε αυτήν την αλυσίδα για επισκευή με 260€. Θα πρέπει να προσέξω κάτι;

Ναι αλλά αυτήν την αλυσίδα την εμπιστεύεσαι; Ουσιαστικά μέσω της OnePlus αν κάτι πάει στραβά θα ρίξεις την ευθύνη εκεί, ενώ σε αυτήν την αλυσίδα είναι λίγο θολό το τοπίο. Σε εμένα ήταν διαφορετικά γιατί το είχα αγοράσει από Πολωνία οπότε το έστειλα και το παρέλαβα δωρεάν και ήμουν αποφασισμένος να αντικαταστήσω την οθόνη από πριν μιας και το κινητό το είχα λιγότερο από χρόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...