Προς το περιεχόμενο

Βάψιμο με Plastidip

gogolanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα μια δοκιμή με Plastidip στο αυτοκίνητο. Δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει και ειπα νανξεκινησω με κατι light οπως να αλλάξω το χρώμα στο σήμα του αυτοκινήτου. Επειδή θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω και σε άλλα μέρη, όπως καθρέπτες και προφυλακτήρα, έχει κανείς εμπειρία για την αντοχή στο χρόνο, πλυσίματα κλπ?

Εδω είναι το βίντεο απο το βάψιμο στο σηματάκι https://youtu.be/h0C3-iAdFJk

Επεξ/σία από gogolanos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να κρατησει καλα θελει 3 χερια και glosifier η ακομα καλυτερα το spray προστασιας. γενικως δεν ειναι για επιφάνειες που τρωνε πολυ ξυλο και βρωμα. επισης δεν ειναι ολα τα χρωματα το ιδιο ανθεκτικα. πλυσιμο δεν εχει θεμα αλλα μην το τριβεις με κατι σκληρο. προφυλακτηρας θα γινει χαλια πολυ γρηγορα αν βαλεις ανοιχτο χρωμα. επισης η βρομια κολλαει πανω και δεν φευγει ουτε με πλυσιμο ευκολα. δεν αξιζει τοσο ειδικα με το κοστος που εχει πλεον. τα γραμματα που εκανες εχουν πολλες κογχες. λογικα δεν θα αντεξουν ουτε χρονο αν το πλένεις συχνα. 

αφου ειδα το βιντεο θα σου πω και τι να κανεις στο μελλον

αρχικα παρε το πιστολι για τα σπρευ. βαλε ζεστο νερο σε κουβα και βαζε μεσα τα σπρευ. θελει καλο ζεσταμα και κουνημα συνεχως. 

μην πατας το σπρευ διακεκομενα, μονο συνεχομενα. οταν βλέπεις γιαλαδα παντα σταματας. τα χερια δεν πρεπει να στεγνωνουν τελειως. 3 χερια με διαφορά το πολυ 10 λεπτα κανεις. το καθε χερι ειναι πιο δυσκολο απο το προηγούμενο, συνηθως το 3ο ειναι που κανεις λαθος. με σπρευ μην κανεις πανω απο 3. ΚΑΘΕ φορα πριν απο ενα χερι βαρας 2 δευτερολεπτα σε ασχετη επιφάνεια. καποιο ξερο κομματι θα εχει μεινει απο πριν και θα στο πεταξει. 

το πλαστι δεν δουλευει καλα υπο γωνια. το σπρευ τουλαχιστον που δεν εχει καλη πιεση. ειναι βαρυ το καοτσουκ.βγαλε τα κομματια στα χερια και κρεμασε τα. 

Επεξ/σία από basilis_k6

Βασικά σκεφτόμουν να καλύψω  κάποια σημεια χαμηλά στον προφυλακτήρα που ειναι μαύρα και φαίνονται πολυκαιρισμενα, αλλα με προβληματίζει κ εμένα  οτι θα τρώνε πολύ βρωμιά... Το glossifier το ψεκάζεις μετά την τελευταία στρώση φαντάζομαι σωστά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gogolanos είπε

Βασικά σκεφτόμουν να καλύψω  κάποια σημεια χαμηλά στον προφυλακτήρα που ειναι μαύρα και φαίνονται πολυκαιρισμενα, αλλα με προβληματίζει κ εμένα  οτι θα τρώνε πολύ βρωμιά... Το glossifier το ψεκάζεις μετά την τελευταία στρώση φαντάζομαι σωστά; 

ναι αλλα θα γιαλυσει δεν θα ειναι ματ πλεον. αν βρεις το προστατευτικο σπρευ παρε αυτο ειναι καλυτερο αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι κανα 30ευρω

το πιο κοντινο που βρηκα ειναι αυτο https://www.plastidip-hellas.gr/product/simoniz-ceramic-sealant-hydro-ceramic-spray/

δεν το εχω δοκιμάσει και μην βαλεις πετσετα μικροινων, βλακειες γραφει

αν εχεις λεια πετσετα μικροινων βαλε, οι αλλες οι φθηνες θα το καταστρεψουν γιατι εχουν σκληρη επιφάνεια. 

Επεξ/σία από basilis_k6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Βασίλη! 

Με το πλύσιμο δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα...το πλένω και με πιεστικά και σε αυτόματο πλυντηριο με βουρτσα κλπ..

Φαντάζομαι θα θέλει προσοχή με το πιεστικο σε αυτό το σημείο ή μπορεί εκεί να το κάνω με το χέρι...

Επεξ/σία από gogolanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...