Προς το περιεχόμενο

Αγορά παιδικού ποδηλάτου

nikos121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Και γω ετσι τοχα στο μυαλο μου.... βεβαια σε ενα μυαλο που μεγαλωσαμε την εποχη που δεν υπηρχαν καν τα ισορροπιας...

Εγω παντως η εμπειρια που βιωνω αυτη την περιοδο, λεει ακριβως αυτο. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο βεβαια, αλλα με ισορροπιας , χωρις να μαθει ποτε να κανει πεταλι, δεν μπορω να φανταστω πως θα μαθει ποδηλατο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

Εγω παντως η εμπειρια που βιωνω αυτη την περιοδο, λεει ακριβως αυτο. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο βεβαια, αλλα με ισορροπιας , χωρις να μαθει ποτε να κανει πεταλι, δεν μπορω να φανταστω πως θα μαθει ποδηλατο.

Θα συμφωνήσω ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλώντας για την πλειονότητα η ανταπόκριση/εξέλιξη με το ισορροπίας είναι τέλεια. 

Το ποδήλατο σίγουρα απαιτεί πετάλι και ισορροπία αλλά η ισορροπία έρχεται πρώτη. Τουλάχιστον με τη σύγχρονη (και πλέον δοκιμασμένη) προσέγγιση. 

7 ώρες πριν, haris_216 είπε

ο ποδήλατο σίγουρα απαιτεί πετάλι και ισορροπία αλλά η ισορροπία έρχεται πρώτη. Τουλάχιστον με τη σύγχρονη (και πλέον δοκιμασμένη) προσέγγιση. 

ακριβως αυτο ειναι το θεμα. Θα μαθει πρωτα ισορροπια και μετα πεταλι? ή πρώτα πετάλι και μετά ισορροπια ? Και αντε και εμαθε ισορροπια, οταν θα βρεθει με πεταλι πως θα το γυρισει και δεν θα πεσει κατω ?
Ο δικος μου παντως, παρολο που δεν θυμαμαι καν ποσα ισορροπιας εχω (3,4,5) , δεν του εκαναν τιποτα. Μονο με το πεταλι προχωραει. 

Δυο παιδιά, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Ισοροπίας και άγιος ο Θεός. Τα καταευχαριστιούνται γιατί πάνε γρήγορα χωρίς να κουράζονται (αντίθετα από αυτά με τις βοηθητικές). Πανεύκολη μετάβαση και τα δύο σε κανονικό με πετάλια, ενννοείται χωρίς βοηθητικές, κάπου 4 χρόνων. Βέβαια στο μπαλκόνι έπαιζε και το κλασσικό τρίκυκλο, οπότε ήξεραν τα πόδια τους την κίνηση.

Το κορυφαίο; Παρόλο που πλέον ο μεγάλος έχει πάει σε 24άρι, ακόμα χρησιμοποιούν και ευχαριστιούνται και τα ισοροπίας!!!

Άρα ισοροπίας ναι. Ακόμα καλύτερα αν είναι κάτι αξιοπρεπές. Με ακτίνες, φουσκωτά λάστιχα, φρένο, μεταλικό σκελετό και σέλα/τιμόνι που ανεβαίνουν αρκετά. Ισοροπίας από ισοροπίας έχει διαφορά. Κάποια είναι παιχνίδια, κάποια είναι μικρά ποδήλατα.

Και για το αρχικό thread των παιδικών ποδηλάτων... η ποιότητα πλέον είναι φρικτή. Πήρα ένα των 24άρι 300 ευρώ και είναι σκουπίδι. Αλλά πόσα να δώσεις για ένα ποδήλατο που είναι για 3-4 χρόνια; Με mountain που είχα πάρει το 2010 για 250 ευρώ (+κάνα 100άρι αναβαθμίσεις οκ) έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...