Προς το περιεχόμενο

ΑΙ - σελίδες δημιουργίας περιεχομένου και πρακτικές απορίες

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΙ...οκ, γνωριζουμε ολη οτι ειναι μια κοσμογονία που λαμβάνει χώρα. Σημερα μου ελεγε φιλος που συνεργαζεται με μεγαλη εταιρια τεχνολογιας, οτι εκανε σεμιναριο-διδασκε, και η βιντεοεικονα του, εμφανιζονταν σε διαφορετικους συμμετεχοντες,

- με τη φωνη του

- με την βιντεοεικονα του που μιλουσε

στην γλωσσα του καθε συμμετεχοντα, να την μιλα απταιστα!

-----

Θελω εδω λοιπον να συζητησουμε για σχετικες ιστοσελιδες/εφαρμογες προς διαθεσιμες προς το κοινο. Τι γνωριζουμε, τι αναμενουμε συμφωνα με πληροφοριες, κυριως ομως πρακτικα πραγματα και κυριως ανοιχτα σε ολους.

----

Προσωπικα για κειμενο χρησιμοποιω το https://talkai.info/el/chat/.

Χρησιμοποιει το chatgtp 3.5. Εχει διαβασει κανεις, γνωριζει, αν προκειται να δωσουν συντομα ελευθερα χωρις χρεωση στο ευρυ κοινο, το chatgtp 4; Μου ελεγε ο φιλος σημερα οτι ειναι σοβαρα πιο προηγμενο απο το chatgtp 3.5, εμφανης διαφορες και αναβαθμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 minutes ago, mindreader said:

Χρησιμοποιει το chatgtp 3.5. Εχει διαβασει κανεις, γνωριζει, αν προκειται να δωσουν συντομα ελευθερα χωρις χρεωση στο ευρυ κοινο, το chatgtp 4; Μου ελεγε ο φιλος σημερα οτι ειναι σοβαρα πιο προηγμενο απο το chatgtp 3.5, εμφανης διαφορες και αναβαθμιση.

Υπάρχει ήδη δωρεάν στο Bing.

Δοκιμαζω και chatgtp 3.5 και το copilot.

Παρατηρω οτι το chatgtp εχει ακαριαια αποκριση. Αλλα 'κοβει' φαινεται εσωτερικα, δεν δινει δυνατοτητα να σου γραψει μακροσκελες κειμενο, σαν να εχει εσωτερικο περιορισμο. Τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ ευστοχο σε οτι λεει.

Το copilot απο την αλλη, γραφει λεξη-λεξη. Για να σου γραψει 2-3 παραγραφους, μπορει να κανει και κανενα 10 λεπτο. Γραφει ομως συνηθως, και μακροσκελη κειμενα αν το ζητησεις.

Βεβαια, εγω αναφερω τι βλέπω, ισως να παιζουν ρολο για τα εκαστοτε interface προς τελικους χρηστες, αλλα σε τελικη αναλυση αυτη ειναι η εμπειρια που βιωνω ως χρηστης.

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Δοκιμαζω και chatgtp 3.5 και το copilot.

Παρατηρω οτι το chatgtp εχει ακαριαια αποκριση. Αλλα 'κοβει' φαινεται εσωτερικα, δεν δινει δυνατοτητα να σου γραψει μακροσκελες κειμενο, σαν να εχει εσωτερικο περιορισμο. Τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ ευστοχο σε οτι λεει.

Το copilot απο την αλλη, γραφει λεξη-λεξη. Για να σου γραψει 2-3 παραγραφους, μπορει να κανει και κανενα 10 λεπτο. Γραφει ομως συνηθως, και μακροσκελη κειμενα αν το ζητησεις.

Βεβαια, εγω αναφερω τι βλέπω, ισως να παιζουν ρολο για τα εκαστοτε interface προς τελικους χρηστες, αλλα σε τελικη αναλυση αυτη ειναι η εμπειρια που βιωνω ως χρηστης.

Αν και έχω πάρα πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσω το chatgpt 3.5 μιας και χρησιμοποιώ μόνο το 4, το 3.5 έχει περιορισμό στο Input και για να πάρεις καλό output θέλει πολύ καλύτερο prompt. Αν θες ένα μακροσκελές κείμενο, κόψτο σε τμήματα και ζήτα την σύνταξη κάθε τμήματος one by one.

Επίσης έχει έντονο το πρόβλημα του hallucination (ειδικά σε πληροφορίες γενικών γνώσεων) οπότε πρέπει ή να κάνεις double check ή να φτιάξεις ένα Prompt που να μην του αφήνεις περιθώριο να κάνει κάτι τέτοιο.

Το copilot είναι υπερβολικά περιοριστικό, αλλά η δουλειά του είναι να λειτουργεί κυρίως σαν searchbox - chatbox οπότε εκεί είναι σχετικά τίμιο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, turbat0s said:

Καταγραφή1.PNG

:lol:

Επειδη εχω δει και εγω κατι τετοια κουλά, το μονο που μπορω να σκεφτω, ειναι οτι ειναι σκοπιμα λαθη. Δεν μπορει να του λεω, γραψε μου για τον ταδε που πεθανε, και να μου γραφει λαθος την ηλικια του θανοντος, οταν παντου αναφερεται η σωστη ηλικια. Αρα, ισως, να ειναι σκοπιμο. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση.

Αντιθετως στο copilot δεν εχω δει κατι αντιστοιχο. Ισως πιο ακριβες;

26 minutes ago, Billator said:

Αν και έχω πάρα πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσω το chatgpt 3.5 μιας και χρησιμοποιώ μόνο το 4, το 3.5 έχει περιορισμό στο Input και για να πάρεις καλό output θέλει πολύ καλύτερο prompt. Αν θες ένα μακροσκελές κείμενο, κόψτο σε τμήματα και ζήτα την σύνταξη κάθε τμήματος one by one.

Επίσης έχει έντονο το πρόβλημα του hallucination (ειδικά σε πληροφορίες γενικών γνώσεων) οπότε πρέπει ή να κάνεις double check ή να φτιάξεις ένα Prompt που να μην του αφήνεις περιθώριο να κάνει κάτι τέτοιο.

Το copilot είναι υπερβολικά περιοριστικό, αλλά η δουλειά του είναι να λειτουργεί κυρίως σαν searchbox - chatbox οπότε εκεί είναι σχετικά τίμιο. 

Αντε να βγει το chatgtp5,

να κανουν αυτο με 'συνδρομη',

και να δωσουν πλεον στον λαο δωρεαν το chatgtp4.

Θεμα χρονου πιστευω.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, mindreader είπε

Επειδη εχω δει και εγω κατι τετοια κουλά, το μονο που μπορω να σκεφτω, ειναι οτι ειναι σκοπιμα λαθη. Δεν μπορει να του λεω, γραψε μου για τον ταδε που πεθανε, και να μου γραφει λαθος την ηλικια του θανοντος, οταν παντου αναφερεται η σωστη ηλικια. Αρα, ισως, να ειναι σκοπιμο. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση.

Δεν είναι σκόπιμα λάθη, τώρα το screenshot δεν έχει γνώση ότι πέθανε αν χρησιμοποιηθεί το Chat GPT 3.5, πρέπει και ο χρήστης να ξέρει τι και που τα ρωτάει :P Αν ρωτήσεις ποιος κέρδισε χθες στο ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάλι θα σου πει μια τυχαία απάντηση. Το πόσο καλά λειτουργούν τα chatbox αυτά εξαρτάται 100% από τον χρήστη, απλά μοντέλα όπως το chat GPT 4 επειδή έχουν άμεση πρόσβαση στο internet είναι λίγο πιο accurate, τώρα το https://talkai.info/ ίσως είναι το χειρότερο που έχω δοκιμάσει που βασίζεται στο Chat gpt :P (τουλάχιστον στο free tier) 
image.png.52ac8a286ae2fc1ede024e0c0484f879.png

image.png.1c4cb286d7c4f4f8eeca1ec8571550b7.png

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Να αναμενω, αφου δοθηκε δωρεαν νομιζω το chatgtp 4, οτι συντομα ολα τα 3-rd party interfaces σαν το talkai.info, θα αναβαθμιστουν σε chatgtp4;

6 ώρες πριν, mindreader είπε

Να αναμενω, αφου δοθηκε δωρεαν νομιζω το chatgtp 4, οτι συντομα ολα τα 3-rd party interfaces σαν το talkai.info, θα αναβαθμιστουν σε chatgtp4;

Γιατί δεν χρησιμοποιείς απλά το chat gpt? Φτιάξε ένα ψεύτικο προφιλ με dummy data αν το πρόβλημα σου είναι το Log in. 

Δεν δόθηκε δωρεάν το chat GPT4, απλά στους users της πλατφόρμας έδωσαν στο free tier κάποιο "τυράκι" από το GPT4o γιατί η διαφορά είναι τεράστια. Το 4 είναι πιο ακριβό και για αυτό έδωσαν κατευθείαν "Δωρεάν" τυράκι από το 4o (το οποίο με βάση το API cost είναι 50% φθηνότερο). Οπότε δύσκολο να το βρεις σε free chat box αυτό. 

Έχεις 10 replies  κάθε 2 ώρες και μετά σε γυρίζει στο 3.5, που είναι ΤΡΟΜΕΡΗ προσθήκη αν σκεφτείς ότι πριν οι Paid ήταν μόνο 40 replies.

Και για αυτό το αναφέρει σκέτο ChatGPT
image.png.e3b6f092adba0f4a15fc00e86570c083.png

και δεν σου αναφέρει τι χρησιμοποιεί όπως στο Paid
image.png.6ca6b19819a220938209eb3664316505.png

• Like 1

Μου έδωσε κι εμένα δωρεάν το 4ο, φοβερές απαντήσεις, άμεσες και στα ελληνικά, έπιασα το όριο σε 5 λεπτά, γειά σας! Ραντεβού σε 4ωρες. Φοβερό αλλά μη λειτουργικό, εκτός από μικρές ερωτήσεις.

• Like 1

AI Dubbing & Video Translator
Translate your content across 29 languages in seconds with voice translation, speaker detection, and audio dubbing

https://elevenlabs.io/dubbing

Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα, αλλα φιλος μου το εκανε και ειναι απιστευτο.

Μιλας σε βιντεο σε ολες τις γλωσσες, εσυ ο ιδιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(προσωπικα βεβαια, μετα απο ολα αυτα, δεν θα πιστευω τιποτε απο οσα βλεπω και ακουω ψηφιακα....καθως καθενας μπορει πχ να παρει ενα βιντεο μου και να με βαλει να λεω οτιδηποτε και μαλιστα με τη φωνη μου και βιντεο μου.... η αλλη οψη του νομισματος).

Σαν τεχνολογια βεβαια, ειναι κατι που σε αφηνει αφωνο πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...