Mhdenistis Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Θα τον μετακινήσεις, θα το σκουπίσεις και θα το επαναφέρεις, έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις. 1
logokrimenos Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 2 hours ago, Mhdenistis said: Θα τον μετακινήσεις, θα το σκουπίσεις και θα το επαναφέρεις, έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις. Διάβασες το αρχικό μήνυμα ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου? 1
Mhdenistis Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Διάβασες το αρχικό μήνυμα ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου? Βεβαίως, θέλει να ψηλώσει ο καναπές μόνο για να μπορεί να σκουπίζει το δάπεδο από κάτω, δεν έγραψε κανέναν άλλο λόγο. 1
geomrk Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 12 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Βεβαίως, θέλει να ψηλώσει ο καναπές μόνο για να μπορεί να σκουπίζει το δάπεδο από κάτω, δεν έγραψε κανέναν άλλο λόγο. να μπαίνει η σκούπα ρομπότ από κάτω,δεν θα κάνω εγώ κάτι
Mhdenistis Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 25 λεπτά πριν, geomrk είπε να μπαίνει η σκούπα ρομπότ από κάτω,δεν θα κάνω εγώ κάτι Με μια εύκολη αναζήτηση βρίσκεις αυτά που θέλεις σε προσιτές τιμές. https://www.skroutz.gr/c/2784/metafora-anypsosi-fortion/f/1222254/anypsosi-epiplon.html
haris_216 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 34 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Με μια εύκολη αναζήτηση βρίσκεις αυτά που θέλεις σε προσιτές τιμές. https://www.skroutz.gr/c/2784/metafora-anypsosi-fortion/f/1222254/anypsosi-epiplon.html Προφανώς, με αυτά που προτείνεις, συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι θέλει μία πιο "μόνιμη" λύση χωρίς να εμπλέκεται εκείνος. Το να σηκώνεις τον καναπέ κάθε φορά που θα βάλεις το ρομποτάκι ακυρώνει εξ ορισμού τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη του
Nabuko Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε θέλει μία πιο "μόνιμη" λύση χωρίς να εμπλέκεται εκείνος. Καλά και η λύση του να σηκώσει μόνιμα τον καναπέ 15 εκ δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη
Mhdenistis Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 24 λεπτά πριν, haris_216 είπε Προφανώς, με αυτά που προτείνεις, συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι θέλει μία πιο "μόνιμη" λύση χωρίς να εμπλέκεται εκείνος. Το να σηκώνεις τον καναπέ κάθε φορά που θα βάλεις το ρομποτάκι ακυρώνει εξ ορισμού τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη του Να περιμένουμε τότε μέχρι να κατασκευάσουν τα επόμενα ρομποτάκια που θα το κάνουν και αυτό.
haris_216 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Καλά και η λύση του να σηκώσει μόνιμα τον καναπέ 15 εκ δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη Πρώτον δεν θα τον σηκώσει 15cm από την τωρινή θέση αλλά 15cm total (δηλαδή αν τώρα είναι στα 8 η διαφορά θα είναι +7) Δεύτερον το ερώτημα δεν αφορά την ενδεδειγμένη λύση γενικά για τον καναπέ αλλά την ζητούμενη για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το ότι μπορεί η ανύψωση να του αλλάξει την αίσθηση του καναπέ έχει ήδη επισημανθεί. 1
Nabuko Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 38 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πρώτον δεν θα τον σηκώσει 15cm από την τωρινή θέση αλλά 15cm total (δηλαδή αν τώρα είναι στα 8 η διαφορά θα είναι +7) Eίπα εγώ κάτι διαφορετικό?
haris_216 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Eίπα εγώ κάτι διαφορετικό? Προφανώς όχι (αν κατακερματίσεις το post μου )
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα για τον ίδιο λόγo οι πιο πολλές σκούπες ρομπότ έχουν ύψος μέχρι 9-10εκ. Δεν χρειάζεται ανύψωση στα 15εκ. Αλλά και εγώ δεν βρήκα κάποιον αξιόπιστο τρόπο που να ταιριάζει με τα ξύλινα πόδια του καναπέ μου και να μην φαίνεται άσχημο. 1
Members gsarig Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Members Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Είχε χρειαστεί να κάνω κάτι παρόμοιο για άλλους λόγους πριν από 6-7 μήνες, και είχα πάρει αυτά τα πόδια. Ο καναπές είναι μια χαρά μέχρι τώρα, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα. 1
logokrimenos Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 4 hours ago, Mhdenistis said: Με μια εύκολη αναζήτηση βρίσκεις αυτά που θέλεις σε προσιτές τιμές. https://www.skroutz.gr/c/2784/metafora-anypsosi-fortion/f/1222254/anypsosi-epiplon.html delulu 2
N3M3SiS Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Στις 7/5/2024 στις 12:48 ΜΜ, gpapadakis είπε https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/kathariotita-frontida/kathariotita-rouchon/kalymmata-plyntiriou/antikradasmika-antiglystrika-pelmata-plyntiriou-o9x4cm-4-tmch._1661971/ Σηκωνουν γυρω στους 3 ποντους (εχω παρει τα ιδια απο κινεζικο μαγαζακι εδω αθηνα), και εχουν λαστιχο απο κατω να μη κανουν σημαδια και να μη γλυστρανε. Τέλεια φαίνονται αυτά Ειδικά αν έχεις ενιαίο σαλόνι / μπάνιο, θα ταιριάξει γάντι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα