Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τον μετακινήσεις, θα το σκουπίσεις και θα το επαναφέρεις, έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις.

• Confused 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 hours ago, Mhdenistis said:

Θα τον μετακινήσεις, θα το σκουπίσεις και θα το επαναφέρεις, έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Διάβασες το αρχικό μήνυμα ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logokrimenos είπε

Διάβασες το αρχικό μήνυμα ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου?

Βεβαίως, θέλει να ψηλώσει ο καναπές μόνο για να μπορεί να σκουπίζει το δάπεδο από κάτω, δεν έγραψε κανέναν άλλο λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Βεβαίως, θέλει να ψηλώσει ο καναπές μόνο για να μπορεί να σκουπίζει το δάπεδο από κάτω, δεν έγραψε κανέναν άλλο λόγο.

να μπαίνει η σκούπα ρομπότ από κάτω,δεν θα κάνω εγώ κάτι

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Με μια εύκολη αναζήτηση βρίσκεις αυτά που θέλεις σε προσιτές τιμές.

https://www.skroutz.gr/c/2784/metafora-anypsosi-fortion/f/1222254/anypsosi-epiplon.html

Προφανώς, με αυτά που προτείνεις, συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι θέλει μία πιο "μόνιμη" λύση χωρίς να εμπλέκεται εκείνος. Το να σηκώνεις τον καναπέ κάθε φορά που θα βάλεις το ρομποτάκι ακυρώνει εξ ορισμού τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη του

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

θέλει μία πιο "μόνιμη" λύση χωρίς να εμπλέκεται εκείνος.

Καλά και η λύση του να σηκώσει μόνιμα τον καναπέ 15 εκ δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Προφανώς, με αυτά που προτείνεις, συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι θέλει μία πιο "μόνιμη" λύση χωρίς να εμπλέκεται εκείνος. Το να σηκώνεις τον καναπέ κάθε φορά που θα βάλεις το ρομποτάκι ακυρώνει εξ ορισμού τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη του

Να περιμένουμε τότε μέχρι να κατασκευάσουν τα επόμενα ρομποτάκια που θα το κάνουν και αυτό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Καλά και η λύση του να σηκώσει μόνιμα τον καναπέ 15 εκ δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη

Πρώτον δεν θα τον σηκώσει 15cm από την τωρινή θέση αλλά 15cm total (δηλαδή αν τώρα είναι στα 8 η διαφορά θα είναι +7)

Δεύτερον το ερώτημα δεν αφορά την ενδεδειγμένη λύση γενικά για τον καναπέ αλλά την ζητούμενη για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το ότι μπορεί η ανύψωση να του αλλάξει την αίσθηση του καναπέ έχει ήδη επισημανθεί.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Πρώτον δεν θα τον σηκώσει 15cm από την τωρινή θέση αλλά 15cm total (δηλαδή αν τώρα είναι στα 8 η διαφορά θα είναι +7)

Eίπα εγώ κάτι διαφορετικό? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Eίπα εγώ κάτι διαφορετικό? 

Προφανώς όχι (αν κατακερματίσεις το post μου ;))

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα για τον ίδιο λόγo οι πιο πολλές σκούπες ρομπότ έχουν ύψος μέχρι 9-10εκ. Δεν χρειάζεται ανύψωση στα 15εκ.

Αλλά και εγώ δεν βρήκα κάποιον αξιόπιστο τρόπο που να ταιριάζει με τα ξύλινα πόδια του καναπέ μου και να μην φαίνεται άσχημο.

• Like 1
  • Members
Δημοσ.

Είχε χρειαστεί να κάνω κάτι παρόμοιο  για άλλους λόγους πριν από 6-7 μήνες, και είχα πάρει αυτά τα πόδια. Ο καναπές είναι μια χαρά μέχρι τώρα, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/5/2024 στις 12:48 ΜΜ, gpapadakis είπε

https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/kathariotita-frontida/kathariotita-rouchon/kalymmata-plyntiriou/antikradasmika-antiglystrika-pelmata-plyntiriou-o9x4cm-4-tmch._1661971/

Σηκωνουν γυρω στους 3 ποντους (εχω παρει τα ιδια απο κινεζικο μαγαζακι εδω αθηνα), και εχουν λαστιχο απο κατω να μη κανουν σημαδια και να μη γλυστρανε.

Τέλεια φαίνονται αυτά

Ειδικά αν έχεις ενιαίο σαλόνι / μπάνιο, θα ταιριάξει γάντι. 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...