Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους! Λοιπόν,σκοπεύω να αγοράσω σκούπα ρομπότ και το πρόβλημα μου είναι ότι ο καναπές του σαλονιού είναι χαμηλός οπότε δεν θα χωράει η σκούπα από κάτω. Υπάρχει κάποια πατέντα/λύση για να ψηλώσει κάπως ο καναπές; Βρήκα στο σκρουτζ κάτι πόδια επίπλων αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στιβαρά σε βάθος χρόνου καθώς είναι καναπές και θα ασκείται βάρος

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα πάρεις πιο ψηλά πόδια. Είναι στιβαρά (αν δε πάρεις κάτι ψεύτικο) και δε θα έχει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geomrk είπε

Αυτά επειδή τα έχω δει από κοντά είναι πολύ ελαφριάς κατασκευής.

Γενικά όμως παίζει ρόλο και πως είναι τα υπάρχοντα πόδια ώστε να δεις πως (και αν) θα κουμπώσουν τα νέα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτά επειδή τα έχω δει από κοντά είναι πολύ ελαφριάς κατασκευής.

Γενικά όμως παίζει ρόλο και πως είναι τα υπάρχοντα πόδια ώστε να δεις πως (και αν) θα κουμπώσουν τα νέα

Κατάλαβα. Τώρα σκέφτηκα επίσης μήπως κάνω τύπου custom πόδια σε κανα ξυλουργο μαραγκο και τα καρφωσω στον καναπε απο κατω και ξηλωσω τα παλια,αυτο λες να πιασει; σαν σκεψη μου φαινεται καλη παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, smpt είπε

πόσο πρέπει να ψηλώσει, έχεις υπολογίσει?

βλεπω οτι οι σκουπες παιζουν γυρω στα 10εκ υψος,αρα υποθετω κανα 15εκ από το πατωμα να ειμαι καλυμμενος

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πόσο είναι τώρα το ανοιγμα που έχει ο καναπές;

και τι ποδια εχει, μεταλλικά ή ξύλινα;

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, smpt είπε

πόσο είναι τώρα το ανοιγμα που έχει ο καναπές;

θα το δω μολις παω σπιτι γιατι ειμαι δουλεια,απλα με μια ματια που το ειδα σιγουρα δεν χωραει και ειναι <10 εκ. γιαυτο ειχα και αυτην την απορια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες το γιατί αν ανεβάσεις 10cm τον καναπέ, θα έχεις άλλο καναπέ από αυτόν που αγόρασες. Μπορεί και να μην μπορείς να  τον συνηθίσεις.

Εμένα που έμπαινε  δεν έμπαινε  , έβαλα αυτά και σηκώθηκε 3cm και έκανα την δουλειά μου.

https://www.skroutz.gr/s/38445781/AGC-Tsochakia-Strogyla-me-Karfi-20tmch.html

Επεξ/σία από smpt
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, smpt είπε

δες το γιατί αν ανεβάσεις 10cm τον καναπέ, θα έχεις άλλο καναπέ από αυτόν που αγόρασες. Μπορεί και να μην μπορείς να  τον συνηθίσεις.

Εμένα που έμπαινε  δεν έμπαινε  , έβαλα αυτά και σηκώθηκε 3mm και έκανα την δουλειά μου.

https://www.skroutz.gr/s/38445781/AGC-Tsochakia-Strogyla-me-Karfi-20tmch.html

Μια χαρά φαίνονται αυτά για λίγο σήκωμα απ'το τωρινό! θα το μετρήσω και θα δώ ναι ,ευχαριστω!

Δημοσ.

https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/kathariotita-frontida/kathariotita-rouchon/kalymmata-plyntiriou/antikradasmika-antiglystrika-pelmata-plyntiriou-o9x4cm-4-tmch._1661971/

Σηκωνουν γυρω στους 3 ποντους (εχω παρει τα ιδια απο κινεζικο μαγαζακι εδω αθηνα), και εχουν λαστιχο απο κατω να μη κανουν σημαδια και να μη γλυστρανε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω στον δικο μου εκανα πατεντα με τακους από παλέτες. 

Τα ετριψα με γυαλοχαρτο για να ειναι λιγο ποιο όμορφα , τα έβαψα και με βερνίκι . 

Οκ δεν φαίνονται οπως το εργοστασιακό του αλλα δεν με νοιαζει κιόλας. 

Τον έκανα 13 πόντους αν θυμάμαι καλα . 

Εχω την εντύπωση πως εγινε ποιο άνετος ο καναπές τωρα . Κάθομαι δηλαδή ποιο εύκολα. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...