Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, SoullessRider είπε αφού η βενζίνη είναι πιο ελαφριά από το νερό "το νερό θα εκτοπίσει την βενζίνη από την μπανιέρα".... -> ακόμα και "καθαρή" να είναι η βενζίνη, απλά θα καταλήξει με νοθευμένη βενζίνη και μολυσμένο από βενζίνη νερό 😅 Εγω δεν ειπα αυτο που εχεις στα εισαγωγικα, αλλα εννοειται οτι η βενζινη θα ειναι κλεισμενη αεροστεγως σε δοχειο. 52 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Και με κανένα αποτέλεσμα δεν θα ξεχωρίσει τον βαθμό νοθείας / καθαρότητας της αρχικής ποσότητας των 5 λίτρων....😅 διαβασε εδω την ιστορια γιατι απ οτι καταλαβα εχεις μαυρα μεσανυχτα😆 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2024 από Επισκέπτης
SoullessRider Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, dasos2024 είπε Εγω δεν ειπα αυτο που εχεις στα εισαγωγικα, αλλα εννοειται οτι η βενζινη θα ειναι κλεισμενη αεροστεγως σε δοχειο. διαβασε εδω την ιστορια γιατι απ οτι καταλαβα εχεις μαυρα μεσανυχτα😆 Δεν είπα πως είπες αυτό, είπα πως αυτό που είπες παραπάνω και έτσι που το έθεσες, δεν στέκει : 3 ώρες πριν, dasos2024 είπε δε χρειαζεται να μπει μεσα ο ιδιος, τη βενζινη θα βαλει. Αλλο νερο εκτοπιζει η καθαρη και αλλο η νοθευμενη😀👍 και έβαλα σε εισαγωγικά ότι ισχύει αλλιώς... 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε αφού η βενζίνη είναι πιο ελαφριά από το νερό "το νερό θα εκτοπίσει την βενζίνη από την μπανιέρα".... -> ακόμα και "καθαρή" να είναι η βενζίνη, απλά θα καταλήξει με νοθευμένη βενζίνη και μολυσμένο από βενζίνη νερό 😅 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αν έχει γεμάτη με νερό μπανιέρα και ρίξει την βενζίνη μέσα, σιγά-σιγά και προσεκτικά για να μην ανακατευτεί με το νερό, απλά η βεζνίνη θα βγει απ'εξω, όπως πιθανόν και νερό όμως.... απλά θα έχει μια μπανιέρα με μολυσμένο νερό και την βενζίνη απ'έξω με λίγο νερό παραπάνω... και νόημα κανένα Αν όμως λες να βάλει τα 5 λίτρα βενζίνη μέσα στην μπανιέρα και να ρίξει νερό (πόσο ?) μέχρι να δει πόση θα βγεί απ'έξω....: απλά θα καταλήξει με μια μπανιέρα νερό μολυσμένο με 5 λίτρα βενζίνη... Ακόμα κι αν λες να έχει γεμάτη την μπανιέρα με βενζίνη και να ρίξει 5 λίτρα νερό για να δει αν θα βγουν 5 λιτρα βενζίνη.... θα έχει σίγουρα και νοθευμένη βεζνίνη απ'έξω και μια μπανιέρα γεμάτη νοθευμένη βενζίνη Και με κανένα αποτέλεσμα δεν θα ξεχωρίσει τον βαθμό νοθείας / καθαρότητας της αρχικής ποσότητας των 5 λίτρων....😅 Τώρα λοιπόν που αναφέρεις ότι η βεζνίνη θα είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ γεννιούνται άλλες ερωτήσεις για τον τρόπο και τις μετρήσεις και την ακρίβειά τους, αλλά φύγαμε από το φιλικό χιούμορ και πείραγμα και πάμε προς παρεξήγηση, οπότε δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω... Άλλωστε ο πιο απλός τρόπος για όλα τα παραπάνω είναι μια ανάλυση δείγματος και όχι να σπαταλάμε νερό και ώρες για το απλό ερώτημα αν είναι νοθευμένη.... Κάτι που και είναι κατά 99,9% σίγουρο ως γενόμενο από τα διυλιστήρια πια, και σε 2ο βαθμό από τα βενζινάδικα....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, SoullessRider είπε Δεν είπα πως είπες αυτό, είπα πως αυτό που είπες παραπάνω και έτσι που το έθεσες, δεν στέκει : και έβαλα σε εισαγωγικά ότι ισχύει αλλιώς... Τώρα λοιπόν που αναφέρεις ότι η βεζνίνη θα είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ γεννιούνται άλλες ερωτήσεις για τον τρόπο και τις μετρήσεις και την ακρίβειά τους, αλλά φύγαμε από το φιλικό χιούμορ και πείραγμα και πάμε προς παρεξήγηση, οπότε δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω... Άλλωστε ο πιο απλός τρόπος για όλα τα παραπάνω είναι μια ανάλυση δείγματος και όχι να σπαταλάμε νερό και ώρες για το απλό ερώτημα αν είναι νοθευμένη.... Κάτι που και είναι κατά 99,9% σίγουρο ως γενόμενο από τα διυλιστήρια πια, και σε 2ο βαθμό από τα βενζινάδικα.... Φιλε μου δε καταλαβες καν τι ειπα και μαλιστα το στρεβλωσες. Δεν ειναι παρεξηγησιμη η αγνοια σου για τον Αρχιμηδη, τωρα που διαβασες την ιστορια καταλαβες για ποιο πραγμα μιλουσα.
SoullessRider Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Μην ανησυχείς για την τάχα "άγνοιά μου για τον Αρχημίδη" και βγάλε μια λίστα για το πείραμα στον άνθρωπο για κάποια πράγματα όπως: τι θεωρείς ανόθευτη βενζίνη που θα βρεί το δείγμα απο τέτοια στην Ελλαδάρα μας για να μπορέσει να κάνει τις μετρήσεις - με άδειο, - με γεμάτο με "καθαρή" - και με γεμάτο με την αμφιλεγόμενη βενζίνη δοχείο του των 5 λίτρων, για να βγάλει το αποτέλεσμα αν η βεζνίνη που πήρε εξ αρχής είναι νοθευμένη ή όχι και άν είναι τέτοια η ποιότητά της από τα πρόσθετα με τα οποία μπορεί να έχει νοθευτεί που να θεωρηθεί χειρότερη ή καλύτερη / καθαρότερη από από το control / το δείγμα που θεωρείς καθαρό, σε περίπτωση που κι αυτό είναι τελικά νοθευμένο από το σημείο που το προμηθεύτηκε..... Γιατί και να είναι νοθευμένη, το βάρος του συνόλου του υγρού που έχει προς εξέταση, μπορεί να αλλάξει σε βαρύτερο ή ελαφρύτερο από το control, ανάλογα αν τα πρόσθετα νοθείας είναι βαρύτερα, ελαφρύτερα (ή και όχι) από το νερό.... Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να υπολογίσει και τον όγκο και το βάρος του δοχείου, όπως και το αν το δοχείο θα είναι γεμάτο μόνο με βενζίνη ή θα έχει και κάποιο ποσοστό ατμοσφαιρικού αέρα. όπως επίσεις πως θα καταφέρει να έχει το ακριβός ίδιο συμπλήρωμα νερού - χωρίς αποκλήσεις σε ml στο control, το δείγμα προς εξέταση και το νερό της μπανιέρας ανά τα τεστ που θα χρειαστεί να κάνει και τα περιθώρια αποκλίσεων και πως / πόσο μπορεί να αποκλήσει το ενδεχόμενο λάθους στη διαδικασία και το λανθασμένο αποτέλεσμα λόγο των αποκλίσεων... Κι άσε με εμένα στην άγνοιά μου και τα μεσάνυχτά μου.... Δεν πρόκειται να απαντήσω άλλα σχόλια εδώ... έχω να διαβάσω την αλφαβήτα για να παω 1η δημοτικού και θα είμαι απασχολημένος... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2024 από SoullessRider
RcManiac Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Όλα τα βενζινάδικα κλέβουν στην αντλία. Μέτρησα όλα τα βενζινάδικα τις περιοχής μου με βαθμονομημένο δοχείο και η απόκλιση είναι κοντά στο 5-10%. Τελικά κατέληξα να βάζω στο βενζινάδικο που μου φάνηκε η απόδοση και η κατανάλωση η πιο φυσιολογική.
cumulus Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 51 minutes ago, RcManiac said: Όλα τα βενζινάδικα κλέβουν στην αντλία. Μέτρησα όλα τα βενζινάδικα τις περιοχής μου με βαθμονομημένο δοχείο και η απόκλιση είναι κοντά στο 5-10%. Τελικά κατέληξα να βάζω στο βενζινάδικο που μου φάνηκε η απόδοση και η κατανάλωση η πιο φυσιολογική. Δεν είναι όλα, αλλά η πλειοψηφια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις