Προς το περιεχόμενο

Western Digital 200Gb JB 8mb cache ή SCSI Seagate 36.7gb;

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιον από τους δύο σκληρούς συμφέρει να πάρω;Ξέρω ότι οι SCSI δε συμφέρουν λόγω τιμής και χωρητικότητας αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολυ γρήγοροι.Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Μέσο χρόνο μετάδοσης δεδομένων οι SATA έχουν 8,9ms.Πολύ δεν είναι;Επίσης ο Western Digital που κοίταξα στο plaisio έχει 7200 rpm.Με 10000 rpm SATA δεν υπάρχουν;

Δημοσ.

# Yπαρχουν παρα πολλοι συνδυασμοι που μπορεις να κανεις!

# Το θεμα ειναι ποσα € εισαι διατεθιμενος να δωσεις...

Δημοσ.

Γενικά αν πάρω SATA θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε ένα σκληρό που να έχει μικρό μέσο χρόνο αναζήτησης δεδομένων, μεγάλο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων και 10000rpm.Βασικά ενδιαφέρομαι πιο πολύ για ταχύτητα γιατί τους IDE τους βαρέθηκα.Επίσης επειδή δεν έχω ιδέα από SATA πως συνδέονται;Ξέρω ότι δε συνδέονται όπως οι IDE.Χρειάζεται καμία επιπλέον κάρτα;

Δημοσ.

Ο SATA με τα χαρακτηριστικά που ζητάς είναι ο RAPTOR της Western Digital (74GB, 10.000rpm, sata, περίπου 200 ευρώ)

Αν η motherboard σου δεν έχει ήδη SATA controller, πρέπει να αγοράσεις έναν (σε PCI) με τιμή γύρω στα 30-50 ευρώ.

Ένας SCSI στις 10.000rpm θα ήταν ακόμα πιο γρήγορος, αλλά αρκετά ακριβότερος (όπως επίσης αρκετά ακριβότερος θα ήταν και ο απαραίτητος SCSI Controller που χρειάζεσαι)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...